Akkoriban a faj fenntartás ösztöne nagyon erős motiváció volt
tehát kizárólag ebből az irányból közelítettünk feléjük
és elismerem h a világ legcsinosabb női itthon vannak, de találtunk ott is
valszeg a keletnemet csajok kozott meg a jegesmedvenek is sikere lenne, HA birja szegeny maci gyomorral fura egy nepseg, nekem 3 ev boven eleg volt belolul
ki van zarva de nekem sem artana valamit mozogni a friss levegon, mert nagyon elpunnyadtam iden egy nagyon paraszt ismerosom is felhivta megismerkedesunk elso napja ra a figyelmemet, h a nok 30 utan mar csak hiznak es SOHA nem fognak jol kinezni mar
szolidan elkuldtem a p...ba
Futni mindig is gyűlöltem. Rövid távot szerettem, de egy körnél többet sosem bírtam futni. Ami ugye 400 méter és max másfél perc. Atlétizáltam, de a kúper tesztem kettes lett...
Alig bírok felkelni. Nemhogy futni. És most, hogy befejeztem a focit nagyon hamar kell találnom valami sportot mert elpunnyadok végleg rövid idő alatt. Amit a Peti csinál az pl tetszik, de nem tudom, hogy fel bírnám-e venni a fordulatszámot. Voltam már nézni edzésüket... hááátttanyám...
Erről jut eszembe, mostanában többször előfordult, hogy homályosan láttam. Egyelőre átmeneti, de pöcs tudja... A sok számítógép, a sok éjszakázás klímás autóban... meg aztán az összes ősöm szemüveges... öregszem baccameg...
tehát kizárólag ebből az irányból közelítettünk feléjük
és elismerem h a világ legcsinosabb női itthon vannak, de találtunk ott is
valószínű ezért voltunk a haverjaimmal népszerűek a kelet német csajok között
annyira meg ismersz, h nem hagytam megtorlatlanul a dolgot
szolidan elkuldtem a p...ba
a peca bot másik vigén te szaladol he?
Próbáltam vicces lenni, remélem Petya is ugy fogja majd fel és nem leszek 2 nagy pofon kis gazdája.
tulpihented magad
persze még nem vagy abban a korban hogy bármikor bevállalok egy pofont, mert harmatgyengusz...bár most hogy kifostad a bélést...
Gyógyulj meg minél hamarabb
szemuveget meg hordjon, aki rosszul lat