Hali Lac!
Már bontom is el azonnal az elejét! Mikor aktuális lesz a tükör szóljál,és +beszéljük!
Este ha hazamegyek meglesem a rugót+teszek fel képet,reggel az eső miatt ma nem mocival jöttem!
Üdv.:Zsolt
Sziasztok! Van egy 2008-as Z1000-em, a télen szeretnék a kipufogóval vmit kezdeni. Milyen dobot, vagy beavatkozást ajánlatok. A Bódis-é most jött ki, de az még annyira nem nyerte el a tetszésemet. Ha tud vki, vmi jó ötletet, vagy dobot, írjon. Köszi
Horizsoo!
Köszi a felajánlást. Ha neked tényleg nem kell, akkor lehet hogy egyezkedhetünk. De az majd csak az utolsó fázis.
De vevő lennék az első lámpádra és a komplett faridomodra is .
Haló!
Valaki fel tudna tenni egy olyan képet ami úgy néz ki, mintha a hátsó kerék felett benéznék a rugóra (pontosan hátulról)? Mert az enyémen a rugó eléggé jobbra van. Annak úgy kell állnia vagy pont középen? Mert ha középen, akkor nálam valami nagyon nem f@sz@.
Vagy azt, hogy Borsó jelenség van és továbbmennek, kóstolgatnak..
(vagy csak meg akarják keresni a bódogságod okát, hátha az ágy alá, vagy a szekrénybe rejtetted.. )
Ha jól sejtem,beljebb van a'..
felolem barmikor johettek volna, csak valami "ideologiat" kellett gyartani, hogy miert kell mindenkinek egy idoben egy helyen lennie
meg szerintem nem lett volna kepuk egyszeruen azt mondani, hogy sussek/fozzek nekik valami finomat, ok meg atjonnek kajalni
Azért komoly világot élünk, nem?:
Többmilliós költségvetésű filmforgatásra és szintén vagyonokat és a 10-20-30 focistát megmozgató játékra van szükség, hogy levegő együttrontását legyen mire fogni...
csak vendegseg volt nalam, nem ertem ra de mar itt is vagyok
Nincs középen. Függőlegesen kell, hogy álljon, de a közép síktól jobbra kicsit. Ez így normális.
Majd este kiderül remélem.
Addig is kösz
Már bontom is el azonnal az elejét! Mikor aktuális lesz a tükör szóljál,és +beszéljük!
Este ha hazamegyek meglesem a rugót+teszek fel képet,reggel az eső miatt ma nem mocival jöttem!
Üdv.:Zsolt
Köszi a felajánlást. Ha neked tényleg nem kell, akkor lehet hogy egyezkedhetünk. De az majd csak az utolsó fázis.
De vevő lennék az első lámpádra és a komplett faridomodra is .
Valaki fel tudna tenni egy olyan képet ami úgy néz ki, mintha a hátsó kerék felett benéznék a rugóra (pontosan hátulról)? Mert az enyémen a rugó eléggé jobbra van. Annak úgy kell állnia vagy pont középen? Mert ha középen, akkor nálam valami nagyon nem f@sz@.
dehogyis mar kitalaltam, hogy mit kaptok
(vagy csak meg akarják keresni a bódogságod okát, hátha az ágy alá, vagy a szekrénybe rejtetted.. )
Ha jól sejtem,beljebb van a'..
te aztan szeretsz is enni, ahogy lattuk az ehenkoraszokat meg amugy sem szeretem
meg szerintem nem lett volna kepuk egyszeruen azt mondani, hogy sussek/fozzek nekik valami finomat, ok meg atjonnek kajalni
Többmilliós költségvetésű filmforgatásra és szintén vagyonokat és a 10-20-30 focistát megmozgató játékra van szükség, hogy levegő együttrontását legyen mire fogni...
eleg fura izlesed van vagy! az idezet nem nekem szolt
Ez a film Csucsról szól? Csapos.