megerkeztem
mindenem rajtam van, meg egy nagyon szar ebedet is kaptunk viszont a pannon nem hajlando ma kozremukodni es budapest hataraban elvette a tereromet fel is hivom oket mindjart, hogy megis mi a szoszmosz van
Amúgy nem vesztettél semmit, hogy nem láttad a várost. Szülőhazám de mégsem vagyok különösebben büszke rá. Igazi prosztóságba süppedt az elmúlt 10-15 évben... Zalaegerszeg úgy elhúzott mintha puskából lőtték volna ki...
itt vagyok, ragyogok, mint a fekete szurok
Kanizsabol SEMMIT nem lattam, viszon volt szerencsem egy igazi osemberhez, akinek csak a kobunko hianyzott a kezebol
Olyan sokáig voltam fent, hogy elkezdődött a Green Bay meccs. Nem néztem végig, de amíg láttam nem volt nagy tűz. Mondtam én, hogy a vasárnapot válasszuk! 3kor feküdtem le...
Haho! Mondd meg nekik kérlek, hogy én üzenem, ha bármi bajod lesz akkor halálnak halálával fognak halni. Aztán porig rombolom a cég telephelyét, beszántatom és behintem sóval...
Sőt már megjártam a bölcsödét, óvodát és az asszonyt is elvittem dolgozni. Most meg várom a teherbevert gipszkartonos csapatot akik 8ra ígérték magukat, de per pillanat a telefont sem veszik fel.
Remélem olyan kontaktok akiket én még nem kérdeztem, de mindenképpen megköszönném, és hálás lennék ha körbekérdeznétek. Kibaszottjóvagyok annyit kell tudni:)
Normális nincs. Sajnos... Viszont az éjszakában van egynéhány kapcsolat, ha gondolod körbekérdezünk. Felteszem arra érted a normális melót, hogy nem idény vagy rendezvényes sztori hanem valami folyamatos, állandó?
Hihetetlen, hogy a szakmámban profi vagyok(minden vicc, és gizdaság nélkül) és nem találok melót.Normális melót, olyat ami az én szintemhez illik a vendéglátásban.
mindenem rajtam van, meg egy nagyon szar ebedet is kaptunk viszont a pannon nem hajlando ma kozremukodni es budapest hataraban elvette a tereromet fel is hivom oket mindjart, hogy megis mi a szoszmosz van
Kanizsabol SEMMIT nem lattam, viszon volt szerencsem egy igazi osemberhez, akinek csak a kobunko hianyzott a kezebol
amugymeg JOREGGELT FIUK
es most elszaladok ha kellek: mobil, postagalamb, fenyposta
de ahogy nezem, ma megint en leszek a krumpli feju palacsinta vagy masiniszta
kezdek kisse szemelyisegzavaros lenni
Óvatosan kérlek...
irany Kanizsa, paaa paaaa
akkora kaki azert nem lehet, hogy a nemetekhez menjek