Hogy szóltam volna ha szombat éjszaka beszart a telefonom és elszállt az egész tartalma?!?! Telefonszámok, képek, sms-ek, naptár minden... resetelte magát a köcsög... De persze erről sem tudhattál, hiszen nem szóltam. De most szólok. Úgyhogy kérek mindenkit akivel eddig kommunikáltam pl telefonon az legyen olyan drága és dobjon rám egy sms-t a nevével, hogy újra el tudjam menteni a számát. Köszi.
Borsóka, hidd el nagyon hiányoztál, már azt hittük, hogy tényleg férjhez mentél a hétvégén. És mi meg lemaradtunk. Csak azért nem mertelek telefonon hívni, mert féltem, hogy zaklatásnak veszed.
Honnan veszed, hogy másnak nem hiányoztál? Egyfelől olvass csak vissza itt. Másfelől pedig akiknek hiányoztál, lehet nem voltak olyan helyzetben, hogy kifejezésre juttassák hiányérzetüket.
szerintem csak beverte a fejet, amikor elesett biciklivel
masnak se nagyon hianyoztam egesz hetvegen. eltekintve azoktol, akikkel a hetvege jelentos reszet toltottem
Joreggelt
Hali!
kedves vagy, de ekkora mazlim meg nekem sem lehet viszont tegnap megint megkerte valaki a kezemet nem akartam megbantani, de lehet, hogy be kene utalni egy szanatoriumba gyogykezelesre
Joreggelt Uraim
minden csudaszep, szorfozni nem voltam. ellenben kaptam reggelire vajas kalacsot es a tegnapi vacsora hazi szilvasgomboc volt
ezzel be is fejezem az OFFolast
tovabbi kellemes napot!
na meg a reggeli zivatar kicsit lehűtötte
Hogy vannak az egeseid?
DE! vegre dolgozhatok ezen a zsenialisan szar munkahelyen
masnak se nagyon hianyoztam egesz hetvegen. eltekintve azoktol, akikkel a hetvege jelentos reszet toltottem
Joreggelt
Nagymaroson ( vagy Leányfalun ezt mindig keverem ) hétvégéztél?
kedves vagy, de ekkora mazlim meg nekem sem lehet viszont tegnap megint megkerte valaki a kezemet nem akartam megbantani, de lehet, hogy be kene utalni egy szanatoriumba gyogykezelesre
es most is eltunok
paaapaaaaaa
minden csudaszep, szorfozni nem voltam. ellenben kaptam reggelire vajas kalacsot es a tegnapi vacsora hazi szilvasgomboc volt
ezzel be is fejezem az OFFolast
tovabbi kellemes napot!
Üdvözlet
Eladő sorba került a nagy Z-m.
Minden tökéletes, megkimélt, nagyon vigyártam rá. Ha valakit érdekelne ...
http://www.kepesmotor.hu/kawas...