Szerintem senkit nem zavarnál azzal, ha bikini helyett kosztümben törnéd be a megvadult szörfdeszkát.. Fotó szempontjából legalábbis.
BTW akkor holnap lészen egy magyar tónak is Z-örnye, nem kell Loch Nessig -ráadásul hiába- menni?
Az is valami, ha már a bukfencet nem vállalnád (megmosmá szemet is levenni a szépúj(szerű)kapuról még gondolatban is, nemhogy Z-ket, meg eReggyest ráaggatni).
Nem erre értettem a mókát, hanem a felelősségteljes, ügyességet igénylő részre. Biztosra veszem, hogy nem értékelnék ha egynémelyiket folyóvízzel mosnátok le..
Valahogy úgy... Annyi kiegészítéssel, hogy ezen képek csak az érintett személyek szórakoztatására szolgálnának. Másrészt nem vagyok azért annyira galád.
Rólam is készültek régebben elég brutális fotók, videók, melyek hála égnek mára a múlt homályába vesztek. Azonban ha ismét szembesülnék velük valószínű könnyesre röhögném magam...
Ennyit? Hetente elvisz a hajó 255-260 új mutyukit Németországba. Néhány héten belül hetente két hajó fog járni, tehát 2x255 autó megy ki. És ez is kevés már most biztos.
Figy, ha gondolod - és véletlenül nem konkrét személyre tettél utalást ezzel... - tetszőleges asztalosipari lapból vágunk sablont, oszt máris ásókapanagyharang, Borsó boldogan borsódzik míg meg nem hal.
(a sablon extraként kiegészíthető "pióca" ( ® by Borso ) ellenőrző egységgel is, nehogy utólag derüljön ki a rejtett hiba)
De az is lehet, hogy Z-örnyellának a belbecs többet számít mint a teljes befoglaló méret és a menetkész össztömeg..
tehat ugy erted, hogy a -lefejelem-a-vitorlat, valamint a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-minnya-beesek-a-vizbe fotokat a TE hivatalos honlapodra fogod csak feltolteni?
Jaj, nem kell úgy megijdeni, csak a szörfös próbálkozásokat szándékoznék megörökíteni, mert az igen jó fotókat szokott eredményezni. Természetesen a szerzői jogokat maximálisan tiszteletben tartva!
Ellenben szörfön két bebukás után már erősen romlik az ember megjelenése
Bevállalnám, de öltönyben elég hülyén néz ki az ember a strandon/szörfön
BTW akkor holnap lészen egy magyar tónak is Z-örnye, nem kell Loch Nessig -ráadásul hiába- menni?
gyanitom, hogy nekem az uj bikini , de a tobbieknek akkor legyen kotelezo az oltony-nyakkendo, ok?
Rólam is készültek régebben elég brutális fotók, videók, melyek hála égnek mára a múlt homályába vesztek. Azonban ha ismét szembesülnék velük valószínű könnyesre röhögném magam...
(a sablon extraként kiegészíthető "pióca" ( ® by Borso ) ellenőrző egységgel is, nehogy utólag derüljön ki a rejtett hiba)
De az is lehet, hogy Z-örnyellának a belbecs többet számít mint a teljes befoglaló méret és a menetkész össztömeg..