Elégedett leszel, jobban passzol a gépre, mint a gyári. Olyan közel van a gumihoz, hogy az ujjad nem fér be alá. Nekem nagyon tetszik. Én nem is festettem le. Maradt fekete.
Ennyivel tudok hozzájárulni a mai naphoz.
Most lépek kicst aludni még....gyilkos volt a tegnap éjjel odakint...És mi lesz még ma....meg holnap...meg utána...jajjajajajajajajajajujujjjujuj
80 éves nagyapa betelefonál a rádióba:
- Halló a játékra jelentkeznék!
- Nagyszerű! Lenne három kérdésem, felkészült?
- Igen!
- Szóval mi az: két keréken van és gurulni lehet vele?
- Bicikli!
- Nem rossz, de mi konkrétan a mountain-bike-ra gondoltunk... Második kérdés: négy kereke van, meg motorja is meg kormány, mi az?
- Autó!
- Nem rossz, de mi konkrétan az Audira gondoltunk... Harmadik kérdés, de erre jó választ kell adnia: mi az, szárnya van, motorja, kerozinnal megy és repülni lehet vele?
- Repülő!
- Nem rossz, de mi konkrétan a Concorde-ra gondoltunk... Sajnos nem
nyert, majd legközelebb!
- Elnézést, ne haragudjon, lehet nekem is egy kérdésem?
- Természetesen!
- Mi az az utca sarkon áll és pénzért árulja magát?
- Hát kurva!
- Nem rossz, de én konkrétan az anyádra gondoltam...
Tudom, hogy tudsz, körültekintő, megbízható leányka vagy. Majd megnézzük, hogy meg tudjuk e oldani. Max a tanktáskámat fordítva tesszük a gépedre, jól rögzítjük és abban lesz a kamera. Megoldjuk.
Hát igen, a srác nem ma kezdte. Arra lakik, ismeri az utat, mint a tenyerét. Nagyon nem örülök, hogy pólóban nyomja. De téged sem kell félteni gázhúzásügyileg.
Zotyó: a második, harmadik videón, amin szerepelhetnél, sajna megszakadt idő előtt, nincs sok minden rajta, te sem :-(
tenyleg! mekkora macera egy masik motorra feltenni a kameradat?
feltehetnenk az enyemre, ha nem olyan bonyolult es akkor te is latszanal az idei utolso palyamotorozason
Nekem is marad feketén,mert a gépem is az,már csak a szélvédőre kell rászánnom magam!
megyek uszogumit es karuszot venni a jateknagykerbe
Ma megrendeltem a Csabánál a hátsó sárvédőt!Kiváncsi lezsek hogy áll majd a gépemen!
Most lépek kicst aludni még....gyilkos volt a tegnap éjjel odakint...És mi lesz még ma....meg holnap...meg utána...jajjajajajajajajajajujujjjujuj
- Halló a játékra jelentkeznék!
- Nagyszerű! Lenne három kérdésem, felkészült?
- Igen!
- Szóval mi az: két keréken van és gurulni lehet vele?
- Bicikli!
- Nem rossz, de mi konkrétan a mountain-bike-ra gondoltunk... Második kérdés: négy kereke van, meg motorja is meg kormány, mi az?
- Autó!
- Nem rossz, de mi konkrétan az Audira gondoltunk... Harmadik kérdés, de erre jó választ kell adnia: mi az, szárnya van, motorja, kerozinnal megy és repülni lehet vele?
- Repülő!
- Nem rossz, de mi konkrétan a Concorde-ra gondoltunk... Sajnos nem
nyert, majd legközelebb!
- Elnézést, ne haragudjon, lehet nekem is egy kérdésem?
- Természetesen!
- Mi az az utca sarkon áll és pénzért árulja magát?
- Hát kurva!
- Nem rossz, de én konkrétan az anyádra gondoltam...
Zotyó: a második, harmadik videón, amin szerepelhetnél, sajna megszakadt idő előtt, nincs sok minden rajta, te sem :-(
feltehetnenk az enyemre, ha nem olyan bonyolult es akkor te is latszanal az idei utolso palyamotorozason