Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uj Zezresre hasznalt fekete bagster tankbor, meg 4 nap:
http://cgi.ebay.de/Bagster-Tan...
Lehet cserélni, de az én vasam 2004-es így vannak apróbb eltérések.
Ülésből amúgy sem ártana egy bagster ülés, a tank meg jó karcos a bal oldalon a tanktatyó miatt. De ezzel az a baj hogy a http://www.sportmotor.hu/motor... fejidomot is festeni kell. S ki az aki kikeveri ezt a színt.
Idomokat lehet csereberelni is am! Robis feketet szeretne, Te meg zoldet...
Akkor neked csak az ülésidomot és a tank egy részét kell fényeztetned.
Nekem a kerék fekete. Én zöldesíteni akkarom a vasat, hogy szebb legyen és ne én legyek a fekete lovag.
Azt tudom, de semmiképpen nem festeném a kerekét és a motort feketére. Úgy nem is tetszik. Különben is kap még a gép majd tetoválásokat. a kis testére.
a Neolux spray csodakra kepes
Nem olyan egyszeru, mert a blokk meg a kerekek is feketek, szoval eleg melos lenne az egesz motort atalakitani...
szunyokaltam ...
A Masina gyógylgat. Egy kora őszi kiruccanásra még mindenképpen megyünk
Majd megnézzük 22-én élőben mi is, hogy milyen. Aztán ha tetszik, beszélek a fényezőmmel.
A zold-fekete fenyezesu Z750 az nem 2009-es modell? Csak mert volt egy az itteni kereskedonel... Veheto, viheto... Szeeeeeep.....

(Megj: kivancsi lennek, hogy melyik magyar szervizben takaritjak le a kuncsaft motorjat szerviz utan... Persze a felszamolt szerelesi idon kivul. )
és gázüzem is van akocsiban,pótkerék helyén van a tartály...na most hátul 4 hangszóró+mélynyomó...mondta h mutassam meg neki a tartályt...ok..kinyitottam a csomagtartót, a hang nagyon durván kiszabadult, "baszd fel a kéket,anyádba takarodj,baszd fel a kéket baszd fel a kéket, szolgálsz és védesz,baszd fel a kéket baszd fel a kéket".... megse nézte a tartályt nagyon ideges volt szegény ember
másolt szöveg,nem írom le 6 féle képpen tegnap este sziget akkora szar volt...legvicesebb pont akkor volt amikor hazamentem.hallgattam a baszd fel a kéket c. számot..rendőr beszólt ..: kapcsolja már ki ezt a szar zenét mert unom. erre én: Nem szar,vicces,magukról szól. majdnem felrobbant a köcsög kért izzókészletet meg mindent...de volt nálam még szondát is fújatott nagyon ki volt akadva...és azért nem kis zene van a kocsiban...szal szépen szólösszesen 6 hangszóró(4 mélyközép,2 mély)+2 csipogó+somogyi sub cső+hangváltók...szóval rendben van eléggé

5 nap alatt 4x állítottak meg a köcsögök...
Nem hitel el, hogy nem ittál?
Pedig vannak nomális emberek akik ha vezetnek nem isznak. Biztos magából indult ki.
Amúgy a masináddal mi van? Meggyógyúlt már? Vagy még várat magára a dolog?
neeem,kapott inni mindenki,láttam én ... én is kaptam,egy kólát vezettem de legalább jól felbasztam hazafelé egy rendőr agyát
Grat a picinek.
Mindig csak dobáljátok az üvegeket. A vendégsereg meg szomjan hal.
white boy jó zenét csinált tegnap ott nálatok
Burn Bar Team edzés a szigeten.

Itt még mind tudtunk mozogni
Gratulálok a gyerekhez, az enyém is vasárnap volt 1 éves.
Gratulalok a Szemed Fenyenek szulinapjara, igy utolag is
nagyon cuki kepet sikerult kesziteni rola
Hát télen lehet hogy húzok ki és a leárazásokban veszek én is valami bőrt a következő szezonra.

Amúgy hétvégén vásárolgattam, otthon voltam, főztem és ittam. S nagy ünnepet tartottunk vasárnap.

A legszebb Plézer a családban 1 éves lett vasárnap. Szóval a moci pihent a garázsban.

Ma viszon nyomtam megint egy kört, mert mentem Dabasra (Apeh), XVII-ker-Ócsa-Dabas-V-ker, Röpke 98 km volt. S megint korán mentem. Rohadt hideg volt. Csak 10 fok volt amikor elindultam. De jó volt mert nem voltak sokan az úton és első lettem így röpke 1 óra alatt végeztem az Apeh-nál. S után jöttem egyett harcolni a Pesti dugóban.