ha nem felejtem el, holnap megkerdem, hogy a ceges aruval el tudjuk-e hozatni Stuttgart mellol. ha oda el tudod juttatni, elmeletileg nem lehet gond.
holnap, ha te sem felejted el, megdumaljuk. volkay_orsi@hotmail.com , erre irhatsz!
Nahh, Kedves Uraim!
megyek, futok egyet a mai borzalmasan szar es szomoru nap zarasakent. tovabbi kellemes mulatast kivanok!
eljenek a lelket helyrebillento konyvek
YoYoYo. Ma még lófasz nem volt a hátsó részen, ma még csak a rokkereké a sziget, így itthon is vagyok. Összelőttük a pultokat, nyomattunk egy két show-t és ennyi. Holnaptól indul a pörgés. A Party aréna bejáratánál leszek holnap, Péntek és Vasárnap pedig a Burn Bar programját színesítem. Mindenkinek üdvözletem
ma beszeltem vele, es egyelore nem tudtak neki arajanlatot adni, mert a szerelo nem kapta meg meg a valasz e-mail-t. remeljuk, hogy holnap lesz valasz es el tudja donteni, hogy hogyan tovabb
matol meg a szigeten van, azt hiszem a het vegeig. minden nap delutan 5tol zarasig a laba allitolag mar egeszen jol van, segitett rajta, amit FIGU javasolt
holnap, ha te sem felejted el, megdumaljuk. volkay_orsi@hotmail.com , erre irhatsz!
Joejszakat!
Akkor csütörtökön nem is leszel kint?
megyek, futok egyet a mai borzalmasan szar es szomoru nap zarasakent. tovabbi kellemes mulatast kivanok!
eljenek a lelket helyrebillento konyvek
viszont talaltam valami egesz csinit az e-bay-en
matol meg a szigeten van, azt hiszem a het vegeig. minden nap delutan 5tol zarasig a laba allitolag mar egeszen jol van, segitett rajta, amit FIGU javasolt
http://www.youtube.com/watch?v...