Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogynem. Csak azt még nem tudom h a Burn-nek melyik pultjában leszek, mondjuk 20 m van a kettő között ugyhogy megtalálsz, Keresd a Burn Bar-t.
ha nem felejtem el, holnap megkerdem, hogy a ceges aruval el tudjuk-e hozatni Stuttgart mellol. ha oda el tudod juttatni, elmeletileg nem lehet gond.
holnap, ha te sem felejted el, megdumaljuk. volkay_orsi@hotmail.com , erre irhatsz!

Joejszakat!
Szia!
Szasz!

Akkor csütörtökön nem is leszel kint?
Nahh, Kedves Uraim!
megyek, futok egyet a mai borzalmasan szar es szomoru nap zarasakent. tovabbi kellemes mulatast kivanok!
eljenek a lelket helyrebillento konyvek
alig várom hogy kipuffot vehessek,komolyan annyira feszülök a témán,hogy már ezért nincs meg csak.
jajaja , de nem ugatom meg a nagykutyákat,nem csinálok Neked melót
Ja!És mögötted állok!
neeeeem kell megijedni az elobb mar megigertem, hogy megrugom, aki kinevet, nem?
nem is szólok be!
kicccsit maffiasra vettem a stilust kisapam
ésneszójjábee!
megszuntettem oket
Borsókám, hová lettek a csudaszép fotók az adatlapodról?
YoYoYo. Ma még lófasz nem volt a hátsó részen, ma még csak a rokkereké a sziget, így itthon is vagyok. Összelőttük a pultokat, nyomattunk egy két show-t és ennyi. Holnaptól indul a pörgés. A Party aréna bejáratánál leszek holnap, Péntek és Vasárnap pedig a Burn Bar programját színesítem. Mindenkinek üdvözletem
biztosan nagyon fog neked orulni mondanam, hogy adj at neki egy puszit tolem, de eleg hulyen nezne
Mondanám hogy segítek,de kis csikó vagyok még motoros témában
Csak össze kéne állnunk, mint a krumplistészta.
Szerintem én csütörtökön meglátogatom,remélem észnél leszek még mire megtalálom ,kb 1 éves gőzt fogok kiengedni
oooo, hat penteken ennel tobb Z volt kint a palyan
viszont talaltam valami egesz csinit az e-bay-en
ma beszeltem vele, es egyelore nem tudtak neki arajanlatot adni, mert a szerelo nem kapta meg meg a valasz e-mail-t. remeljuk, hogy holnap lesz valasz es el tudja donteni, hogy hogyan tovabb
matol meg a szigeten van, azt hiszem a het vegeig. minden nap delutan 5tol zarasig a laba allitolag mar egeszen jol van, segitett rajta, amit FIGU javasolt
Hát szerintem ez menne nekünk is!
Jó lenne egy ekkora találkozót összehozni.
http://www.youtube.com/watch?v...
Csucsu-val mi újság?Gyógyul,mocija hogy áll ki tudja?
Na hát szóhoz se jutok! a legjobb kezekbe kerültem!