Hi Bivaly!
Igen én voltam, bocsika csak most olvasok visszafelé , szép termés van itt pár nap kihagyás után
az SV-vel egészen a 6-os ig együtt mentünk , nem volt nagy kedvem versenyezni de azért húztuk neki,
az OMV kút körül intett h menjek nem tudom hova lett
a Budafoki úton elég bátran vette a kanyarokat pólóban , én kicsit óvatosabb vagyok, amióta a cimbim elhasalt az 1 éves CBR-ével 1 talicska sóderen , amit valószínű a betonelem gyárból kijövő nyerges borított oda .
olyankor szoktam hazafelé araszolni
FIGU
Np!
Én sem csippantom a pályát, az csak egy része lesz, de be "kell" iktatnom, mert még nem jártam arrafelé. Nem ismerek minden utat.
Ha tudtok esetleg valakit, szóljatok neki vagy nekem bátran!
tetszik a garda Tó, bár nem autópályán, de most ezt kihagyom, ellenben szeptember 6-7 szeretnék menni a European Bike Week-re. Faak Am see-ben lesz. Nem messze Klagenfutrtól. A legnagyobb európai motoros buli. Kb. 500 km. Nincs autópálya. Indulás reggel 8-kor, út kb 5 óra. Érkezés du. 1-2 között. Esti buli. Vasárnap du 4-körül indulás haza.
mi lenne, ha nem a kordura ala, hanem fole vennetek inget? esetleg tudok szerezni egy akkora szoknyat magamnak, ami rajon a bornadragra
leggombbol sosem eleg, ugyhogy az LESZ! kihagyhatatlan azt hiszem, ez lesz az egyik fontos tema a 22i lime-party-n de akkor legalabb mindenki ott lesz
Érdekel valakit közületek Garda tóra gurulás? Nem tervez(ett) valaki arrafelé motorozni? Én augusztus 20-án indulnék és 5-6 napot tervezek rá. Ha csak abba az irányba (egy darabig is), de szívesen csatlakozom vagy csatlakozhat hozzám bárki. A 8-ason terveztem lemenni, majd Ausztriában autópálya, majd a Dolomitokon keresztül. Két nap alatt érnék ki. Ha bárkit érdekel hívjon bátran! Sajnos nem tudok állandó netközelben lenni ezért a számom: 20/470-6289
Igen én is gondoltam valami ilyesmire, hogy fehér ing és nyakkendő a cordura alá. Lufik a motorokra. nagy banzájt csinálunk Csutkáéknak. Had legyen emlékezetes esküvő.
Borsó ha te meg ebben a fürdőruciban jössz strandra, úgy kell csinálnunk, mint Gerard Depardiau filmjében, mikor a lányával ment a strandra és meglátta a tangát a lányon, és gyorsan törülközőbe csavarta.
Nem baj, mi majd röhögünk nagyokat. tudod, milyen jóindulatú csapat vagyunk. Az esküvői felvonuláson úgy megyünk, hogy a Z fórum a menyasszony mögött, a ZZR fórum a vőlegény mögött?
egeszen biztosan csinalnak eskuvoi sminkbol is vizallot
de mondjuk mehetnel smink nelkul es akkor nem kene emiatt aggodni ruhadat mar kivalasztottad?
nem, nem szeretnem latni! imadom a meglepeteseket
ha nem gond, es addig nem sikerul tuladnond rajta, akkor kerlek hozd haza az eskuvore es szivesen magamra cibalnam csak mondd meg, mennyit szeretnel kapni erte
a ruhavasarlas meg mindig jot tesz a lanyok lelkenek sot, azt is mondhatnam, az egyik legjobb gyogyszer, minden bajra
Szerintem jó lenne rád, mert nem kéne sok, hogy beleférjek... Hát ja, a fiúkra aligha, de talán az asszonyt meglepik néha ilyesmivel. Én most megleptem magam egy zsák Kawa ruhával (a fele jó is...), úgyhogy örülök, mint egy kisgyerek.
Ebayeltem egy Kawasaki Racing Team nadrágot (utcai, fekete), de egy bizonyos alkatrészem nem fér bele, úgyhogy nálam kisebb egyénnek beszerzési áron szívesen odaadom (én vagyok 175 cm és 65 kg. A bibi nem a centivel van...). Unisex!
Egyik este csunyán elájultam, majd másnap fél délelőtt áztattam magam a tóban
Igen én voltam, bocsika csak most olvasok visszafelé , szép termés van itt pár nap kihagyás után
az SV-vel egészen a 6-os ig együtt mentünk , nem volt nagy kedvem versenyezni de azért húztuk neki,
az OMV kút körül intett h menjek nem tudom hova lett
a Budafoki úton elég bátran vette a kanyarokat pólóban , én kicsit óvatosabb vagyok, amióta a cimbim elhasalt az 1 éves CBR-ével 1 talicska sóderen , amit valószínű a betonelem gyárból kijövő nyerges borított oda .
olyankor szoktam hazafelé araszolni
FIGU
Én sem csippantom a pályát, az csak egy része lesz, de be "kell" iktatnom, mert még nem jártam arrafelé. Nem ismerek minden utat.
Ha tudtok esetleg valakit, szóljatok neki vagy nekem bátran!
üdv
leggombbol sosem eleg, ugyhogy az LESZ! kihagyhatatlan azt hiszem, ez lesz az egyik fontos tema a 22i lime-party-n de akkor legalabb mindenki ott lesz
Érdekel valakit közületek Garda tóra gurulás? Nem tervez(ett) valaki arrafelé motorozni? Én augusztus 20-án indulnék és 5-6 napot tervezek rá. Ha csak abba az irányba (egy darabig is), de szívesen csatlakozom vagy csatlakozhat hozzám bárki. A 8-ason terveztem lemenni, majd Ausztriában autópálya, majd a Dolomitokon keresztül. Két nap alatt érnék ki. Ha bárkit érdekel hívjon bátran! Sajnos nem tudok állandó netközelben lenni ezért a számom: 20/470-6289
Üdv!
Peti
Borsó ha te meg ebben a fürdőruciban jössz strandra, úgy kell csinálnunk, mint Gerard Depardiau filmjében, mikor a lányával ment a strandra és meglátta a tangát a lányon, és gyorsan törülközőbe csavarta.
a fiuk nyakkendot kotnek?
de mondjuk mehetnel smink nelkul es akkor nem kene emiatt aggodni ruhadat mar kivalasztottad?
nem, nem szeretnem latni! imadom a meglepeteseket
mar nagyon varom az eskuvodet
a ruhavasarlas meg mindig jot tesz a lanyok lelkenek sot, azt is mondhatnam, az egyik legjobb gyogyszer, minden bajra
tudsz rola mutatni egy kepet? vagy kettot engem lehet, hogy erdekelne. 170 centi, 60 kilo. tippelj, jo lesz?