mondhatnam, hogy annyira megnyero voltal a korlatnak tamaszkodva, hogy azonnal baratomnak tekintelek (igen!), de en vagyok az egyetlen lany, es engem tuti nem vernek meg, ha nekiallok valakivel porolni raadasul akkor allitolag eleg randa es remiszto latvany vagyok
jaja, az olimpia alatt minden este van Watts es altalaban felteszik a youtube-ra is nagyon kedves emberek amugy sajna mindig csak keddre szednek ossze eleg anyagot de most van min nevetni
nem az esés miatt fulladtam ,az esés csak tudatosította bennem hogy nem lehetetlen esni mert ugyanis 10 perc nézelődés után azt hittem hogy nem is olyan veszélyes pályán döntögetni.Ahogy néztem elhitettem magammal hogy ezt tudnám én is
a bukfenc TUTI, hogy nem a motor vagy a palya hibaja volt. ez szinte mindig a tulvallalasbol van mar csak onnan tudom, hogy folyton elgurul a gyogyszerem es mar csak mikor majdnem osszeakadok valakivel, akkor jut eszembe, h ez az egy motorom van
a karuszo tenyleg allat es van a szomszedban egy jateknagyker, csak az a baj, hogy kb akkora karom van, mint egy kamasz sracnak es azokra meg ritkan gyartanak ilyesmit de azert majd holnap atmegyek korulnezni
azt hiszem holnap beruhazok
a karuszo tenyleg allat es van a szomszedban egy jateknagyker, csak az a baj, hogy kb akkora karom van, mint egy kamasz sracnak es azokra meg ritkan gyartanak ilyesmit de azert majd holnap atmegyek korulnezni
viszont így is jó