Jujj, hát a tank alá lett bekötve valahogyan... Hogy csak akkor működjön, ha rajta van a gyújtás. Próbálok képet keresni, de nem találom. (a kábelt egyébként meg lehet hosszabítani, azt hiszem volt a dobozban hozzá alkatrész is).
Köszi Csutka!
Én is szemezgetek a dologgal,a gyári tetszene formára,de a furkálás bizonytalanított el egyelőre,mert mi van ha a magasságomhoz mégse stimmel!? Robis is írta,hogy hangosabb lett tőle a sisakja!
Pilyu a sárvédőhöz Robis tud megoldást azt hjszem már ide is belinkelte egyszer műanyagoscsaba néven Talán!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. 2008-as Z750-es gépemhez keresnék hátsó sárvédőt. A motorpartsot már néztem, de ott elég húzós az ára: 54.000,-. Esetleg tud valaki olcsóbban?
Előre is köszönöm.
Zsolt
Huuu, szabadsag alatt lehet csak igazan sokat melozni
joooo is az, kis hazimunka, egyebek valahogy en is mindig talalok olyat itthon, amit a feltetlenul a szabadsagom alatt kell megcsinalni
szerdan nekem biztosan nem jo eloszoris anyamat kell felkoszontenem, ami kisebb lelki traumat jelent , masreszt valoszinuleg sikerul vegre FIGU kezei koze keverednem
de az elobb fogmosas kozben egy csutortoki motorozas nekem is eszembe jutott
Szabin vagyok, de halálra dolgoztam magam. A kocsibeállóra ajtókat aplikáltam, ma lekvárt főztünk, holnap megyünk egyet fürödni a gyerkőcökkel. Szerdán motorozás? Hiányoztok dögök.
Csutika, pls, csinálj nekem rajzot vagy fotót, arról, hogy hogyan és hová kötötted be a szivargyútjót. Mert ha az aksira rakom, akkor rövid a kábel a kormányig. Ezer és egy köszönet. Az esküvői meneteden a legelső leszek hálából.
Kipufogó dobot szeretnék,már ki is néztem egy hp corse-t
Tud nekem segíteni valaki a német ebay-ről vásárolni?
Peti
Én is szemezgetek a dologgal,a gyári tetszene formára,de a furkálás bizonytalanított el egyelőre,mert mi van ha a magasságomhoz mégse stimmel!? Robis is írta,hogy hangosabb lett tőle a sisakja!
Pilyu a sárvédőhöz Robis tud megoldást azt hjszem már ide is belinkelte egyszer műanyagoscsaba néven Talán!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. 2008-as Z750-es gépemhez keresnék hátsó sárvédőt. A motorpartsot már néztem, de ott elég húzós az ára: 54.000,-. Esetleg tud valaki olcsóbban?
Előre is köszönöm.
Zsolt
joooo is az, kis hazimunka, egyebek valahogy en is mindig talalok olyat itthon, amit a feltetlenul a szabadsagom alatt kell megcsinalni
szerdan nekem biztosan nem jo eloszoris anyamat kell felkoszontenem, ami kisebb lelki traumat jelent , masreszt valoszinuleg sikerul vegre FIGU kezei koze keverednem
de az elobb fogmosas kozben egy csutortoki motorozas nekem is eszembe jutott
Hogysmint?
vege a rabszolgamunkanak, megyek hazaaaaaaaaa
Gokart lesz belőle?
Fel a fejjel! Még mindig az a lényeg, hogy te egyben vagy.