Nekem tök mindegy. Úszok az árral... Velencei tóban én nem tudok, seggek meg nem érdekelnek, de majd a partról kibicelek nektek! Azért azt megnézem ahogy testületileg sumáltok...
Haligali!
Kupon nincs nálam egy darab sem, DonPepe-től lehet szerezni ha rendelsz. Még pár napig. 14-én vége az akciónak. Feltéve, hogy erre a kuponra gondoltál...
az meg csak hagyjan, de
a.) mar a motormosodat keresi mindenki a neten, ahol bikiniben pozolsz
b.) hulyere offoltuk magunkat
c.) valahol lejjebb felmerult, hogy hova menjunk, ugyhogy legy szives nyilvanits velemenyt
Anyám, elmegyek 1 órára tárgyalni, és mire visszajövök, három oldalt olvashatok. Knapet van egy-két kallódó kuponod? . A kollégám elhasználta az előzőt. Ha jön a Zotyó meglesz az ötödik szín is. Tisztára mint az ötödik elemben
Naná, hogy lehet. 17:30 érdi Jet kút, a tesco-val szemben. Jó is, hogy jössz, ilyen fekete kerekeket akarok mint a tied, hátha lesz valakinél szerszám...
reggel azert vakaroztam, mint a bolhas kuttty, de legalabb csak az ujjaim lettek olyanok es azon meg gyorsan segitett a kenocs sajnos elmulni sosem fog, de most egesz jo, ugyhogy boldog vagyok
megszavaztam!
nekem konstans 25 fok boven eleg lenne es akkor a borkabat sem olvadna ram kepzeld! alig lettek kiuteseim, pedig egesz meleg volt es viszonylag sokat volt rajtam a kabat tiszta boldogsag vagyok
Kupon nincs nálam egy darab sem, DonPepe-től lehet szerezni ha rendelsz. Még pár napig. 14-én vége az akciónak. Feltéve, hogy erre a kuponra gondoltál...
Hengerfejtömítéshézagolólapkakészlet
Agárdon pedig fürdünk, meg seggeket nézünk.
Csinálok fotót mosás közben.
a.) mar a motormosodat keresi mindenki a neten, ahol bikiniben pozolsz
b.) hulyere offoltuk magunkat
c.) valahol lejjebb felmerult, hogy hova menjunk, ugyhogy legy szives nyilvanits velemenyt
ugyhogy most eldolok az asztalomon es alszom is egy keveset
de kerekcsereben jo vagyok olyan gyorsan vegzunk, hogy eszre sem veszi majd
es most elmegyek KAJALNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIi
Naná, hogy lehet. 17:30 érdi Jet kút, a tesco-val szemben. Jó is, hogy jössz, ilyen fekete kerekeket akarok mint a tied, hátha lesz valakinél szerszám...
a szerdai gurulásra én is beneveznék, feltéve ha lehet
nyuszi ul a fubent fogunk jatszani
ha van kedved sumalni, akkor szolsz es ott talalkozunk
Borsó ki van ezzel a fűbenülős sztorival amiről tegna szó volt?
nekem konstans 25 fok boven eleg lenne es akkor a borkabat sem olvadna ram kepzeld! alig lettek kiuteseim, pedig egesz meleg volt es viszonylag sokat volt rajtam a kabat tiszta boldogsag vagyok