Ha már oda kerülsz, hogy érdemes volt megkötni, akkor az régen rossz, mert vagy ellopták, vagy porrá zúztad. Ez meg szerencsére még nem nagyon történt. De ha ezt a kettőt el tudod kerülni, akkor nem érdemes megkötni.
Halihó, fél kettőtől fél ö-ig a városban motoroztam. Hát nem volt egy leányálom. Szigetszentmiklós-IX ker-Óbuda-XIII-Szigethalom. nagyon meleg volt. Sajnáltam a kicsikémet.
Érdekelne, hogy kinek van casco-ja a motorhoz? Mik a tapasztalatok, érdemes megkötni, ha igen, melyik céget ajánljátok(díjak)?
Előre is köszi a válaszokért.
igazan csak sajnalni tudlak, hogy ennyire sanyaru a sorsod
en azt hiszem hazafele kiulok a kopaszi gatra, jobb dolgom nem akad bokaig suppedos fu van, csend es nyugalom es hoztam konyvet, ugyhogy olvasni fogok
Ha nem esel-kelsz, jobb a szellőzni képes ruha, ha meg még az esésnek kitett részeken bőrrel erősített, végképp, mert akkor nem kell újat venni egy esetleges malőrnél (de ugye maga a műszál sem egyforma tudású, terhelhetőségű ezekben a ruhákban). A méret és a minőség a fontos ezeknél: ha minden protektor a helyén fixen, kényelmes, könnyebb ruhád van, allergia nélkül. (Nekem pl. kisebb (helyi járat) gurulásokra egészségtelen módon marad a farmer, az egybe(bőr)ruhát nem vagyok hajlandó felvenni. Egy cordura gatyával a dzseki mellé megoldanám ezt is, meg az esőt se kizáró alkalmak kétségeit (a bőrruha full perforált, de szellőzik is :) )
Érdekelne, hogy kinek van casco-ja a motorhoz? Mik a tapasztalatok, érdemes megkötni, ha igen, melyik céget ajánljátok(díjak)?
Előre is köszi a válaszokért.
sikerult vegre teljesen felkelni?
csok! ha kellek, hivjatok
( link )
nem eppen a legkonnyebb, de nagyon olvasmanyos
(én épp a Csendes Don 3. kötetét csipegetem)
en azt hiszem hazafele kiulok a kopaszi gatra, jobb dolgom nem akad bokaig suppedos fu van, csend es nyugalom es hoztam konyvet, ugyhogy olvasni fogok
mennek aludni en is, de 3ig ki kell itt birnom. utana viszont enyem a vilag