A közlegő vihar miatt ilyen erős a hőség... reggel óta majd szétszakad a fejem a front miatt ( amire az idióta telefonhívások csak rátesznek egy lapáttal... ) ... Az időjárás monnyon le!
szelektiv a hallasom nekem csak az eso maradt meg, de ehhez kepest most iszonyu a hoseg odakint egyaltalan nem elvezem az ekkora meleget
kisse morcosnak tunsz pedig motorozhatsz delutan es biztos nem fogsz elazni se
Ha szerény személyem nem túl visszataszító önnek, akkor a hab testem mindenképpen kegyeddel tart a hűsítő habokba.
Mert legyünk őszinték habos volt a víz
Most vagy én nem tudok olvasni, vagy majdnem ugyanazt másoltad be mint amit én tegnap felolvastam... meleg lesz napközben de délutántól jöhet eső. Egyébiránt amit én kapok sms-ben az a OMESZ adatai alapján készülő infosms.
Fakk különben is.... délután be kellene szágoldanom a városba és nem hiszem, hogy autóval beérnék...
te most csak viccelsz, ugye? egyszer volt Budan kutyavasar a vegen meg kimasznak a halak a vizbol
max akkor vagyok hajlando ra, ha a tobbiek is nekivetkoznek
Melegből eleged van? Ne máááááá!
Inkább meleg legyen mint essen az eső.
Ha csúnyán nézzük akkor már csak egy hónap van a nyárból és közeledi a párás ködös esős ősz .
Én még motorozni akkarok.
Knapet tegnap valamit felolvasott a telefonjabol, ami szerint ma esnie kene, de hat ugy latszik a meteorologiai szolgalat nem volt a helyzet magaslatan.
Hétfő délután:
Kánikula, majd délutántól hidegfront éri el hazánkat. A nyugat felől megnövekvő felhőzetből északnyugaton, északon záporok zivatarok alakulnak ki. Egy-egy hevesebb zivatargócban lokálisan nagyobb mennyiségű csapadék is lehullhat, valamint jégeső is előfordulhat. A szél élénk délnyugati lesz, mely zivatarok környezetében viharossá erősödhet, majd estétől északnyugatira fordul. A hőmérséklet csúcsértéke 29 °C és 34 °C között alakul.
Szóval nekem jobban lenne kedvem, gyorsan letekerni az ismert úton a tóhoz, és ott keringeni meg megállva.
Mint egy ismeretlen úton ki tudja meddig ugyanoda mint múlt7en.
mondjuk kossuk a kezeit a bokajahoz es egy legycsapoval elfenekelheted
na akkor beoltozom megint, es mehetunk pancsolni
kisse morcosnak tunsz pedig motorozhatsz delutan es biztos nem fogsz elazni se
Mert legyünk őszinték habos volt a víz
Fakk különben is.... délután be kellene szágoldanom a városba és nem hiszem, hogy autóval beérnék...
Szerda?
max akkor vagyok hajlando ra, ha a tobbiek is nekivetkoznek
Inkább meleg legyen mint essen az eső.
Ha csúnyán nézzük akkor már csak egy hónap van a nyárból és közeledi a párás ködös esős ősz .
Én még motorozni akkarok.
Úgyhogy a csinos kis fürdőruhádat véletlenül sem hagyhatod otthon.
most egy madzag van kozted es a motor kozott kikotve
A motor reggel meg megvolt, ugyhogy mostantol a munkahelyen alszik...
Hétfő délután:
Kánikula, majd délutántól hidegfront éri el hazánkat. A nyugat felől megnövekvő felhőzetből északnyugaton, északon záporok zivatarok alakulnak ki. Egy-egy hevesebb zivatargócban lokálisan nagyobb mennyiségű csapadék is lehullhat, valamint jégeső is előfordulhat. A szél élénk délnyugati lesz, mely zivatarok környezetében viharossá erősödhet, majd estétől északnyugatira fordul. A hőmérséklet csúcsértéke 29 °C és 34 °C között alakul.
ezt irta az idokep most eppen
Miért nem elég mondjuk 28-30 fok?
Bikiniben
Szóval nekem jobban lenne kedvem, gyorsan letekerni az ismert úton a tóhoz, és ott keringeni meg megállva.
Mint egy ismeretlen úton ki tudja meddig ugyanoda mint múlt7en.