Döme Bááááá! Nem a csizmában való motorozásról van szó, hanem a Z-n krosszcsizmábanról.Az mondjuk más mint a GasGas on volt.
HOgy vagytok?Minden rendben?
Hi Csucsu!
Nem akartam veled kibaszni
láttad h én abba nyomom , szerintem csak megszokás kérdése
bár asszem van pár év előnyöm és én azt nem tudom elképzelni h ne csizmában legyek
tavaly nyáron a homokbányában EXC-vel leugrattam kb 2 méterről (lapra) és lecsúszott a lábam,
szerencsére csak kicsit sántítottam 2-3 hétig
engem nagyon sokszor kihúzott már a csizma a szarból, Z-vel is előfordult h a csizmán támaszkodva csúsztam, hál isten megúsztam
sajnos én jövő héten 7-ig melózok legfeljebb utánatok megyek és egyszerre érünk le
na és most csá mindenki megyek FOCIZNI HORÁ HURÁ
FIGU
Tehát, ott kezdődtek a gondok amikor a piros lámpánál állva ahogy emeltem a lábam a váltóhoz sikerült rúgnom egy másodikat természetesen a kuplung ekkor még nem volt behúzva, csak készültem rá.
és ezt kb 14x az utam során.
Ezentúl a szerdai Z gurulásokra szerintem jöhet bárki akit szívesen látunk, függetlenül attól, hogy éppen Z vagy Z... megalapítjuk a szerdai érdi jet kútról a velencei tóhoz guruló társaságot...
Szia Csajszi!
Viszont most nyomom
Képzeld találkoztam Borsoval , tényleg cápa szeme van és veszélyes
Z topik kigurult szerdán , és meg fürödtek is a tóban páran
Jöhettetek volna
FIGU
Napközben én is csak kicsit. Megcsináltam pár számlát, szétdobáltam, AirRace-ről egyeztettem aztán hazajöttem aludni. Viszont mentségemre legyen mondva, hogy reggel 5kor végeztem az éjszakával... amit most kb fél óra múlva újra kezdek...
Nagyon vigyázzatok magatokra, és jó szórakozást nektek.
Csupa izgalom vagyok, mert vasárnap reggel indulunk Erdélybe terepen!
4 nap full dagonya!
HOgy vagytok?Minden rendben?
Szerintem pár év és megtanulsz motorozni csizmában is. . .
Amúgy legközelebb nem ússzátok meg a rögtönzött mixershowt.
Tapsolni kötelező!
Nem akartam veled kibaszni
láttad h én abba nyomom , szerintem csak megszokás kérdése
bár asszem van pár év előnyöm és én azt nem tudom elképzelni h ne csizmában legyek
tavaly nyáron a homokbányában EXC-vel leugrattam kb 2 méterről (lapra) és lecsúszott a lábam,
szerencsére csak kicsit sántítottam 2-3 hétig
engem nagyon sokszor kihúzott már a csizma a szarból, Z-vel is előfordult h a csizmán támaszkodva csúsztam, hál isten megúsztam
sajnos én jövő héten 7-ig melózok legfeljebb utánatok megyek és egyszerre érünk le
na és most csá mindenki megyek FOCIZNI HORÁ HURÁ
FIGU
és ezt kb 14x az utam során.
én is nyomom épp......órák óta, nem érzem túl izginek pillantnyilag
http://www.youtube.com/watch?v...
Addig nézzétek ezt itt...ő a legjobb barátom/kollégám/együtt nyomjuk a mixershowkat.eztegyüttműveltük
mit muveltel abban a csizmaban? meselj mar
Kiprószáltam ma a krosszcsizmában gurulást.
Nem csuklottál baze'? Én soha többet nem veszek fel a Z-hez krosszcsimmát.A szemtanuknak volt pár mókás pillanatuk az biztos:)
Ezt elhihetem, vagy csak valami poén volt amit leljebb olvastam?
Az a Parilla nevű bolt, ami a Rákóczi-Szentkirályi sarkon van.
Viszont most nyomom
Képzeld találkoztam Borsoval , tényleg cápa szeme van és veszélyes
Z topik kigurult szerdán , és meg fürödtek is a tóban páran
Jöhettetek volna
FIGU