magamnak es a mindenhatonak tett igeretemhez hiven 3kor ugy elhuztam, hogy Ibolya mogott felgyurodott az aszfalt mar reg itthon vagyok ittam sok limonadet, ettem sok dinnyet, olvastam
mondjam tovabb?
Nem outlet. Korábban csak vidéken voltak boltjaik, ezt nemrég nyitották. Elég komoly a választék. Több motoros újságban láttam már hirdetésüket, ezt a térdvédőt is úgy vettem náluk.
Hagymás rántotta 2 nagy hagymából, 8 tojásból és egy kis reszelt sajttal... Most már csak az a bajom, hogy a mai napra kellene még 10-12 óra de inkább több...
Én is jó sokat jártam utána. A Rákóczi úton vettem végül az Astoria és a BLaha között kb félúton, a Blaha felé irányban a jobb oldalon van az egyik sarkon. A nevükre nem emlékszem, Suomy cuccokat forgalmaznak főleg, de van minden más is.
Én meg egyáltalán nem dolgoztam ma
viszont holnap fogok
FIGU
Na megyek zuhizni, mert valami bűzlik...
valtottam inkabb, mert kiszaladnak a vilagbol, aztan mi lesz a terfigyelo rendszeremmel
Mondhatod nyugodtan, csak közben dobok egy zuhit...
mondjam tovabb?
Nálad mizu? Már otthon vagy még bent vagy?
nekem ugy tunik, hogy folyton idozavarban vagy de azert nyugodtan egyel, mert megfajdul a hasad
féklámpakapcsolókülsővédőgumi
+ ilyen sztorik. No problem, motoroztam egyet.
Akkor én nyertem:
fél 2-től 6-ig gurulgattam keresztül kasul a várost, de nem találtam egy normális térdvédőt
nem egeszseges dolog penteken sokaig dolgozni