Yoooooo estet!
na megjottem Tehenke vegre - hozzam kepest - tiszta es meg a lancomat is befujtam isteni szepseges motorka lett belole a derekam kicsit fajdogal, de biztos a sok hajolgatastol halistennek most megusztam es anyam nem akart kepeket csinalni
te jol vagytok?
Szasz arc! Mi egy kicsit nagyobb kört mentünk... én most értem haza. Meglepően kevés motorost láttunk. A budaörsin befelé jött szembe egy narancs Z. Meg pár chopper... néhány túramoci és slussz... Diósdon a fagyizónál is csak 2 motor volt rajtunk kívül... mindenki F1-en volt?!?
Ez hihetetlen basszameg. Az enyém is teremgarázsban áll, csak az a mázlim, h van egy zárható tároló ahova pont befér, sőt még a kocsival is ráállok az ajtóra.
Motor a garázsban 2 méterrel odébb keresztben, váltó üresben, vészleállító visszakapcsolva, markolatfűtés "start" állásban (ez nem tom miért...). Miután mindkét keréken lakat volt, lehet, hogy csak nem bírták el. Szerencsére nem csináltak benne kárt, ha jól néztem. De a fene vigye el, ez egy zárt teremgarázs, és elvileg nem lehet csak úgy bemenni.
Jóreggelt!
Nem vagy puhány, csak el vagy szokva. A hét második felére rossz idő ígérkezik, ha jól értelmezem az időjárásjelentéseket. Én pl azért megyek még ma egy karikát, mert aztán a héten sok lehetőségem nem lesz... Azért ha olyan lesz az idő, pénteken lehet kigurulok a Hungaroringhez, persze nem pályázni, de az arcokat megnézném.
Üdv néktek nép! Vagy mondhatnám eképpen is, jóreggelt! Mostan menek zuhizni, oszt gurgulázok egyet. Vecsés-XIII-?-Vecsés útvonalon. Ha esik akkor az időjárás monnyon le...
csak egy aprocska megjegyzes ...
elmeletileg akarunk menni szerdan es szombaton is motorozni, ami remek, csak szerintem paran elfelejtettek, hogy velem egyutt szeretnenek menni penteken palyara is nem lesz ez sok a jobol?
vagy csak en vagyok baromi puhany es kenyelmes?
na megjottem Tehenke vegre - hozzam kepest - tiszta es meg a lancomat is befujtam isteni szepseges motorka lett belole a derekam kicsit fajdogal, de biztos a sok hajolgatastol halistennek most megusztam es anyam nem akart kepeket csinalni
te jol vagytok?
A lényeg az, hogy nem lopták el
Zsír volt
lehet hogy kene nyitnom egy ilyen motormosot
na mentem, osszekoszolom egy kisse
Nem vagy puhány, csak el vagy szokva. A hét második felére rossz idő ígérkezik, ha jól értelmezem az időjárásjelentéseket. Én pl azért megyek még ma egy karikát, mert aztán a héten sok lehetőségem nem lesz... Azért ha olyan lesz az idő, pénteken lehet kigurulok a Hungaroringhez, persze nem pályázni, de az arcokat megnézném.
elmeletileg akarunk menni szerdan es szombaton is motorozni, ami remek, csak szerintem paran elfelejtettek, hogy velem egyutt szeretnenek menni penteken palyara is nem lesz ez sok a jobol?
vagy csak en vagyok baromi puhany es kenyelmes?