ez teljesen igaz is! tisztaban vagyok vele en is, csak - a tobbieknek mar meseltem, kicsit hosszu - allergias vagyok es a borruha eleg randan elintez minden alkalommal a szerdai kb masfel ora is csunya foltokat hagyott rajtam es, talan az en butasagom, de nem szeretem a kordurat, ugyhogy az sem megoldas. de meg elmelkedek az eladason, mert ez tenyleg nagyon remek tarsasag
volt egy nagyon kedves baratom, aki konkretan rosszul lett, amikor azt latta, h lemaszom a cseresznyefarol reggel 7kor, megiszom fel liter kakaot, majd elmajszolok nem keves malnat a vegen neki lett hasmelese a latvanytol
enni az egyik legjobb dolog. en sajnalom, akik salatan es szaraz huson elnek biztos csunyan megbantottak oket gyerekkorukban, hogy nem kepesek megenni a marhaporkoltet
Inkább szokjál át a használatára. A nagy(?) Ő-re várni(?) kevéssé lesz unalmas vele, mint nélküle, ha meg nem is jön az illető, legalább kellemesen telt az időd. Mondhatnám úgy is, amíg nincs ló, addig a szamarat /tehenet / ne add el, ha nem muszáj (nehéz nem bukni egy eladáson: eleve jó áron kell(ett volna meg)venni hozzá). Jobb, mint hátsó ülésért, netán motor kölcsönkapásért kuncsorogni.
Én szóltam
Az érzékenységgel kapcsolatos állítás igaz lehet, ha mondjuk ahhoz viszonyítom, mikor egy nő képes közvetlenül füstölt kolbi evés előtt/után édességet fogyasztani :) Mondjuk a szalonnasütés nem az én műfajom, de csak egyéb megfontolásból.
De aki egy ilyen egyszerű rántottát se bír ki, az nem is ffi.. (nyers tojásba reszelt sajttal, erőspaprika-őrleménnyel lehet tovább tuningolni), de legalábbis gyengye a gyomra, az meg nem jellemző. :)
Tehenke megvan meg es kivetelesen a heten mar hasznaltam is sikerult ket nap alatt egy egeszen jo kis turat, mulatsagot osszehozni ezekkel a nagyon kedves emberekkel es most megint gondolkodoba estem, hogy talan megiscsak rendbe kene rakatnom a dragat. de meg nem tudom.
ha sikerul eladni, az se olyan nagy baj, de eleg keves eselyt latok ra
bar ha eladom, akkor ki tudja, mibol maradok ki
Szevasztok lányok, fiúk!
Borso, nem én kezdtem nem bizony, Robis volt
én csak próbáltam kihozni a maximumot belőle
Lesli, sajna a postán nem tudják kiaknázni a képességeimet , mivel a bélyegek szögletesek , és az én nyelvem fő csapásiránya az ovális illetve elipszis pálya
A hétvégi kirándulás sajna nekem nem jó , pont szombaton dolgozom
ellenberger ha vasárnap lesz valami spontán gurulás jelezzétek
FIGU
enni az egyik legjobb dolog. en sajnalom, akik salatan es szaraz huson elnek biztos csunyan megbantottak oket gyerekkorukban, hogy nem kepesek megenni a marhaporkoltet
Én szóltam
az még jobb, sok sikert
tessek megvarni
See you later
De aki egy ilyen egyszerű rántottát se bír ki, az nem is ffi.. (nyers tojásba reszelt sajttal, erőspaprika-őrleménnyel lehet tovább tuningolni), de legalábbis gyengye a gyomra, az meg nem jellemző. :)
na mi lesz a reggeli?
Mögöttem mindig van hely Borso......
Vasárnapi krúzolásban én is benne vagyok
ha sikerul eladni, az se olyan nagy baj, de eleg keves eselyt latok ra
bar ha eladom, akkor ki tudja, mibol maradok ki
De meghazudtoltam volna önmagam, ha nem kérdezem meg.
Hogy van ma a kedves borsószemkirálylány?
Borso, nem én kezdtem nem bizony, Robis volt
én csak próbáltam kihozni a maximumot belőle
Lesli, sajna a postán nem tudják kiaknázni a képességeimet , mivel a bélyegek szögletesek , és az én nyelvem fő csapásiránya az ovális illetve elipszis pálya
A hétvégi kirándulás sajna nekem nem jó , pont szombaton dolgozom
ellenberger ha vasárnap lesz valami spontán gurulás jelezzétek
FIGU
1 nem mongol.
2 Ha ott volt ennyi idő alatt nem ér haza úgy hogy még másnapos legyen.
kancatej
De a lótej...van a kancának teje, vagy kiverik a lónakafaszát?
a pasiknak mindig erzekeny a pocijuk, en meg kb barmit megeszek. szalonnasutes rulez
Már majszolok, virsli mustár paradicsom, sajtos kiflee.
rrrrrrrrrrrr
hajtókarcsapágysasszeg
kumisz?