SZABÁLY: CSAK akkor állunk meg ha a bíró megállít,mert ha csak azért megállok mert én látom/érzem hogy feladta és a bíró nem az szivacs(mindent tagadnak ilyenkor)
viszont olyan hulla faradt lesz, h csak tenfereg majd a szuloszobanal es nem akarja majd feleslegesen nyugtatgatni a feleseget, akit ez amugyis csak idegesitene
egy het nem a vilag
apam baratnojenek az unokaja kb 3-4 hettel azott tovabb, es aztan ugy mentettek kis szegenyket a nagyokos dokik meg csak tanacskoztak mindenfele baromsagot
fuuuuuu te szoknyapecer
nekem is volt mar egyszerre tobb pasim es erdekes modon meg tudtam oldani, hogy mindegyik CSAK kajalni vitt es sose tudtak egymasrol de akkor se szeretek osztozni ENYEM
nem baj, te csak ragd a kormod legalabb holnap nem idegesited halalra szegeny kis felesegedet hogyhogy ilyen biztos a datum? csaszarral szul? mar ha nem vagyok tul indiszkret
jaa a zöld az enyém, ha nem lenne egyértelmű...
A szülőszobán nincs bíró ,csak mi magunk
DE MINDEN OK LESZ!
aztan egyszercsak en is mondhatnam neked, hogy NYUGIIII lenne nagy siras-rivas
apam baratnojenek az unokaja kb 3-4 hettel azott tovabb, es aztan ugy mentettek kis szegenyket a nagyokos dokik meg csak tanacskoztak mindenfele baromsagot
nekem is volt mar egyszerre tobb pasim es erdekes modon meg tudtam oldani, hogy mindegyik CSAK kajalni vitt es sose tudtak egymasrol de akkor se szeretek osztozni ENYEM