Nem mindig, de én, illetve a cégem 24 órában dolgozik... Sofőrszolgálat. Ez ilyen. Az éjszaka a klasszikus sofőrös téma. Amikor mások buliznak, mi akkor dolgozunk...
Füldugó.
Nemigen kapsz olyan sisakot, ami ne zajongana 80-85 dB felett 130-ig (felette meg mégjobban) a jellemző inkább 90+ dB. Ettől süketül a motoros, nem a hangos csőtől.
jartam arra tavaly, parszor megjartuk oda-vissza es lihegtem elegge a vegen jol megdolgoztatott legkozelebb felulok valamelyikotok moge es megyek en is
Köszi Borsó, de ha többen lettünk volna, sokkal jobb lett volna. Nagyon szép kanyargós út. Legközelebb menjünk többen. Ott van egy panzió, ahol lehet ebédelni is, és ott a "hínáros, mint a háborodás" tó.
No én is hazaértem. Nagyon jó volt. Az Üvegtigris és környéke nagyon szépen el van rendezve.
Vélemények a plexiről. Sokat segít abban, hogy már nem érzem olyan megterhelőnek a 150 fölötti sebességet, DE az eddig halk HJC bukóm, hangosabb lett. Lehet, hogy a plexi olyan légörvényeket kelt, ami pont a bukó alatt landol és felerősödve bejut. De ettől függetlenül, sokkal jobb a plexivel motorozni, mint nélküle. Itt van néhány fotó
mi is lattunk egy csomo motorost, csak en nem azzal voltam
megmasztunk egy jooooo nagy hegyet kivalasztottuk az egyetlen olyan turistautat, amin senki ! nem jar vajon miert? a vegen meg egy fat is meg kellett masznunk, ami hosszaban vegigdolt az uton es semerre nem lehetett kikerulni majdnem beestem a csalanerdobe is viszont az ebedet teljes egeszeben sikerult lemozogni csak ne lenne az a franya izomlaz mindenemben
Z ügynökkel kerültünk egy kicsit. Nekem: Vecsés-BP Nyugati-III. ker-Szentendre-Pilisszentlászló-Visegrád-Vár-Leányfalu-S
zentendre-BP Nyugati-Vecsés. Most értem haza. Rengeteg motoros, elfogadható mértékű forgalom, nincs is túl meleg. Remek!
No kérem. Én biztos ami biztos délután teszek egy karikát. Egy pont biztos, Vecsés. Innen indulok. Olyan 2 környékén. Megyek a városba a XIII-ba, aztán pedig esetlegesen összevissza. Amerre jólesik. Fekete kicsiZ. Majd integessen aki lát.
Apropó. Próbálta már valaki a váralagút 0-100-0-100-0-át? Állítólag egy Ferrari F430 és egy Yamara R1 tudta eddig...
te mindig ejjel dolgozol?
Nemigen kapsz olyan sisakot, ami ne zajongana 80-85 dB felett 130-ig (felette meg mégjobban) a jellemző inkább 90+ dB. Ettől süketül a motoros, nem a hangos csőtől.
csak nem dolgozol?
a plexi is nagyon szep
Vélemények a plexiről. Sokat segít abban, hogy már nem érzem olyan megterhelőnek a 150 fölötti sebességet, DE az eddig halk HJC bukóm, hangosabb lett. Lehet, hogy a plexi olyan légörvényeket kelt, ami pont a bukó alatt landol és felerősödve bejut. De ettől függetlenül, sokkal jobb a plexivel motorozni, mint nélküle. Itt van néhány fotó
megmasztunk egy jooooo nagy hegyet kivalasztottuk az egyetlen olyan turistautat, amin senki ! nem jar vajon miert? a vegen meg egy fat is meg kellett masznunk, ami hosszaban vegigdolt az uton es semerre nem lehetett kikerulni majdnem beestem a csalanerdobe is viszont az ebedet teljes egeszeben sikerult lemozogni csak ne lenne az a franya izomlaz mindenemben
zentendre-BP Nyugati-Vecsés. Most értem haza. Rengeteg motoros, elfogadható mértékű forgalom, nincs is túl meleg. Remek!
Apropó. Próbálta már valaki a váralagút 0-100-0-100-0-át? Állítólag egy Ferrari F430 és egy Yamara R1 tudta eddig...