Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig nagyot bandáztam volna ma este
Ja nem kell locsolnom!
Köszi, jól esik (most már az eső is).
Köszi Frontline,hogy leirtad a történteket igy beigazolódott az elméletünk a tesztmocinkal kapcslatban, a gáz az az,hogy reggel közölték velünk ,hogy összetörték a teszt gsxr 600-as unkat du-án meg a rendörök,hogy a busánkat de úgy hogy a gyereket a mentő vitte el és nem tudnak rólla semmit az adatait mi diktáltuk be nekik.
Sajnálom a srácot. Azért jó, hogy nincs komolyabb baj, amúgy meg le az összes kalappal elötted.
nincs mivel, mert nyaralás alatt állok épp, de állítólag itt győrnél nem lesz olyan vészes
Én letakarnám
Élő bejelentkezés a Teve utcából XIII. ker

Twister 4, jég, és eső vegyesen, mindenfelé fekete az ég, villámlik és nagyon nagyon durván fúj a szél.
esvém meg kint áll letakarás nélkül
Köszönöm ihajcsuhajcsaj
elkezdődött.

wÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ihaj
Qrvaélet.

Most akartam egy lazát esti krúzolásra kigurulni.De akkora kibanagy vihar lesz pillanatokon belül erre felém hogy ihaly, vagy ihaj?
Természetesen nem szemrehányásként írtam a kommentet A gázreakciót tekintve igazad van. És ami a döntést illeti....hát pont erről szólt amit írtam.,
nem kiélezni volt szándékomban, csak azért a busa, gixxer ezer és társainak a gázreakciója azért tud hatalmas meglepetéseket okozni, amire talán a tesztelő nincs felkészülve.....200-ig kihúzni meg döntés kérdése
Nem hiszem hogy ki kell élezni ezt a témát arra, hogy busa vagy nem busa. Egy 600as sportmotorral ugyanúgy el elhet szállni hasonló szituban. Nem hiszem hogy 200+ tempója volt a srácnak. És ha jobban belegondolunk a kisebbik Z is simánszki megy 2kilával.Szóval annyi a lényeg, hogy nem közúton kell a saját határainkat feszegetni.
Frontline-nak pedig minden tiszteletem h egyből segítséget nyújtott.Lehet hogy fura, de higgyétek el, nem mindenki cselekszik így.

Sajnos az életem során volt pár necces szitu amit láttam, úgy látszik ez a sorsom.Volt halálos gázolás ahol én voltam a helyszínen először aki segített/segíteni próbált.Asszisztáltam már artériás vérzésnél, motoros gázolásánál, de ez most nem is lényeg.

Egy a fontos RESPECT Frontline-nak.Jobbulást a srácnak.És mindenki vigyázzon magára.
Kosz az egyutterzest!
Mar igazan szeretnek lassan lassan ugy elkoszonni, hogy Z-s udvozlettel.
De tenyleg ha barki tud bontoban Z blokkot akkor szoljon!
Fiu
egy iylen motoron,még ha régota motorozik is miért hiszi azt hogy tud vele motorozni?!soha nem értem ezt meg,,, egy busa azért nem játék
azért remélem nem lett sok baja a srácnak,,,
ezért értem meg, hogy nem nagyon szeretnek tesztmotornak busát beállítani..... nem az a kategória amit csak úgy tesztelget az ember mert van jogsija......
uhhh, bazzzzzzzz
Sziasztok!

Ma jöttem haza a munkából, álldogállok az Egér út és a Kamaraerdei út kereszteződésében a pirosnál, amikor látom, hogy az Egér úton érkezik egy 2008-as fekete Hayabusa, de rendesen pirított Áthúzott a kereszteződésen, majd ahogy az út kanyarodott, ő egyre inkább ment az árok felé, aztán egyszer csak le is ment a padkára, a fűbe (itt már láttam, hogy nem szedi össze), aztán úgy ahogy volt, eltűnt a rézsűben, és csak azt láttam, hogy a cserjéket, kisebb fákat egymás után töri ki.
Lámpa váltott, egyből fordultam is arra, motort út szélén leállítottam és rohantam le a sráchoz. Busa az oldalán, az eleje és a hátulja szanaszét törve, a sofőr pár méterrel arrébb feküdt az oldalán mozdulatlanul. Szólítgattam, semmi reakció, hozzá se mertem érni, közben már kollégám hívta a mentőket.
Aztán végre nyöszörgést hallok, srác nagy nehezen a hátára fordult, akkor láttam, hogy tiszta vér a plexije, mondom fasza, egyből nyugtattam, mondtam neki, hogy ne mozogjon, mindjárt jönnek a mentők. Aztán levette a sisakját, dőlt az orrából a vér, fetrengett ott jobbra-balra, amikor mondtam neki, hogy ne mozogjon, meg lefogtam, akkor ellökte a kezemet, aztán kérte, hogy állítsam talpra. Ott álltam végig mellette, mert nagyon szédelgett, aztán csak sikerült leültetnem. Végig azt mondta, hogy nem hiszi el, hogy ez vele történik. Kérdezte, hogy mit csinált, én elmondtam neki, de nem emlékezett semmire.
Mentők, rendőrök 9-10 perc múlva megérkeztek, egyből nyakmerevítőt kapott és befektették a mentőautóba. Rendőrök közben iratokat néztek, de csak egy papírt találtak nála, ami arról szólt, hogy ez a Busa egy tesztmotor, amit a mai napon délután 3-tól 4 óráig adtak oda neki. Minket tanúként meghallgattak, aztán mehettünk a dolgunkra.
Nagy szerencséje volt a srácnak, mert az út szélén beton villanyoszlopok voltak és ő pont kettő között ment le az útról, szal történhetett volna nagyobb baj is.
Egyébként az útról nem is lehetett oda lelátni, ha nem állok meg, akkor lehet, hogy sokáig ott feküdt volna.
Köszönöm!
Csutka, természetesen nagyon is számítassz, de nem vagy itt, hogy motorozzunk. Mikor költözöl haza? Az ősz nagyon szép a motoros túrákhoz.
Hali,
Sajnos internetem otthon behalt, illetve a képeket sem csináltam még meg...
Azért igyekszem majd ígéretemet pótolni.
Szia!
Szerintem először kérj meg itt a fórumról valakit, hogy nézze meg mielőtt elindulsz. Igaz nem akarok mások nevében ajánlkozni, de én elmentem volna Neked megnézni, hogy legalább az első benyomás milyen. Aztán úgy is Neked kell végleges döntést hozni.
Már a múltkoriban elgondolkodtam azon, amit írtál, s most meg is kérdem, hogy nem lenne célszerűbb szétbontani azt a motort s venni egy másikat?