Kitaláltad a gondolatomat, a kocsit akár ott is hagyhatod ha fel mersz ülni mögém,
motorral hamar leérünk és vissza , valószínű Robis is vígan benne van
Át tudom érezni a problémád !
Nekem is van allergiám ,
én a hülye emberekre vagyok allergiás, ha a közelembe kerülnek rendkívül viszket a tenyerem
de szerencsém van mert van kezelési lehetőség , ha kiosztok pár pofont a hülyéknek elmúlik a viszketés
Viccen kívül CORDURA ruhába nem gondolkodtál, vagy annál pedig a műanyag jön elő ?
illetve az jutott eszembe valami semleges ph-val rendelkező testápoló használata a ruha felvétele előtt
nem segítene, illetve nem enyhítené-e a tüneteket
FIGU
vegulis nem beszelsz olyan nagy hulyeseget
strandolni mehetek vegulis kocsival is, az kenyelmesebb az a helyzet, hogy szep es jo dolog a motorozas, de mivel egy eleg szemet, aljas es nem gyogyithato allergiat sikerult magameva tenni (borcserzoanyag + muanyag adalekanyag), a borruha/kesztyu viselese utan nem vagyok tul esztetikus latvany konkretan kis holyagok lesznek a boromon, amik viszketnek es csunyak is, uh mellozom az ilyesmit
a strandban benne vagyok, akar a velencei tora is lemehetunk, hamar mult hetvegen nem jott ossze
Szerintem elsőre kitalálod ki mondta , de lehet h nem figyeltem rendesen
valószínű az öltözési lehetőséget is el tudom intézni , no problémó,
de ha máshogy nem megy tartok egy spanyolfalat valahol ,
nagy nagy örömmel és szeretettel
de miért nem motorral jössz, vagy a minidet akarod később felvenni ,
de vigyünk fürdőruhát, teszt után pedig irány a strand
az idő ígéretes egyenlőre , jó lesz ez
FIGU
ugyan, hiszen tudtommal nem is talalkoztunk meg de ki mondta neked, hogy zold a szemem? ez azert erdekelne szombaton osszeszedem magam, bedobalom a rucimat a kocsi hatuljaba, aztan ott csak talalok valami atoltozesi lehetoseget csak sikerul kisirnom a szep szemeimmel hogy beengedjenek valami sotet helyre atoltozni
Hali!
Én kérek elnézést !
A dezinformációt majd megbeszélem az illetékessel , de ezek szerint a cápa része igaz
és ez nagyon izgi, imádom a veszélyt
a számot köszi mindenki nevében, most gondolom sokan gépelik mint állat
de ez teljesen érthető
FIGU
Szia!
a szemem kek, vagy olyan cápaszinu, ahogy Keme szokta mondani amugymeg elmeletleg jo nekem a szombat. hacsak nem megyek strandolni apamekhoz. majd meg kiderul. mittomen iden nem tor ki a fene egy kis motorozasert
jelentkezem
amugymeg 20 9 399 477 - itt meg lehet talalni szinte mindig
Tiszteletem Koma!
Gondolom nem akarsz valami vad korán kelni , első meglátásra mit szólsz a 10-hez
de szerintem mind 1 ki mikor ér oda úgy is nagy nyüzsi lesz,
ott valamikor talizunk, a többit pedig meg beszéljük személyesen
de addig utána nézek milyen rendszerbe megy a próba , ha érdemes korán menni szólok még
FIGU
Igen valóban nincs zöld szemem, és a Borsónak az alakja is jobb, meg a haja is hosszabb és jobban tud dönteni..... mármint motort . De a fagyit én is szeretem. Nincs harag.
Szeva mindenkinek!
Stev ha valamit tudok segíteni Érden szólj, hátha sikerül,
és nem kell feljönnöd Pécsről, 28-án lent voltam a haverokkal , a Mecsekbe kicsit felgumiztuk
az aszfaltot , az autósok nagyon be vannak tanítva , azonnal lehúzódtak .
Sokat jártam felétek a suli miatt, aminek sajna vége de azért még szoktam arra járni.
Borso mi lesz hétvégén ?
Robis jelentkezett helyetted aminek örültem ugyan, de még se az igazi (nincs zöld szeme például)
már meg ne haragudj Robis , de akkor vesd rám az első követ ha te nem így gondolod .
FIGU
Jó reggelt Hölgyek, Urak. Én i örülök annak, ha egy csinos lány felhív, hogy menjek el hozzá. Egy öreg ember minden ilyen dolognak örül. Csak ritkán esik meg velem.
nah, ma voltam bent a kawa szalonba érden (balatoni út) a kulcs ügyben
egy nagyon kedves (és nem mellesleg csinos ) csaj volt bent és mondta hogy intézkedik az ügyben....
nemrég hívott hogy vigyem be a kulcsokat (persze ma is nálam voltak de akkor nem kérte :) )
motorral hamar leérünk és vissza , valószínű Robis is vígan benne van
Át tudom érezni a problémád !
Nekem is van allergiám ,
én a hülye emberekre vagyok allergiás, ha a közelembe kerülnek rendkívül viszket a tenyerem
de szerencsém van mert van kezelési lehetőség , ha kiosztok pár pofont a hülyéknek elmúlik a viszketés
Viccen kívül CORDURA ruhába nem gondolkodtál, vagy annál pedig a műanyag jön elő ?
illetve az jutott eszembe valami semleges ph-val rendelkező testápoló használata a ruha felvétele előtt
nem segítene, illetve nem enyhítené-e a tüneteket
FIGU
strandolni mehetek vegulis kocsival is, az kenyelmesebb az a helyzet, hogy szep es jo dolog a motorozas, de mivel egy eleg szemet, aljas es nem gyogyithato allergiat sikerult magameva tenni (borcserzoanyag + muanyag adalekanyag), a borruha/kesztyu viselese utan nem vagyok tul esztetikus latvany konkretan kis holyagok lesznek a boromon, amik viszketnek es csunyak is, uh mellozom az ilyesmit
a strandban benne vagyok, akar a velencei tora is lemehetunk, hamar mult hetvegen nem jott ossze
valószínű az öltözési lehetőséget is el tudom intézni , no problémó,
de ha máshogy nem megy tartok egy spanyolfalat valahol ,
nagy nagy örömmel és szeretettel
de miért nem motorral jössz, vagy a minidet akarod később felvenni ,
de vigyünk fürdőruhát, teszt után pedig irány a strand
az idő ígéretes egyenlőre , jó lesz ez
FIGU
Én kérek elnézést !
A dezinformációt majd megbeszélem az illetékessel , de ezek szerint a cápa része igaz
és ez nagyon izgi, imádom a veszélyt
a számot köszi mindenki nevében, most gondolom sokan gépelik mint állat
de ez teljesen érthető
FIGU
a szemem kek, vagy olyan cápaszinu, ahogy Keme szokta mondani amugymeg elmeletleg jo nekem a szombat. hacsak nem megyek strandolni apamekhoz. majd meg kiderul. mittomen iden nem tor ki a fene egy kis motorozasert
jelentkezem
amugymeg 20 9 399 477 - itt meg lehet talalni szinte mindig
Gondolom nem akarsz valami vad korán kelni , első meglátásra mit szólsz a 10-hez
de szerintem mind 1 ki mikor ér oda úgy is nagy nyüzsi lesz,
ott valamikor talizunk, a többit pedig meg beszéljük személyesen
de addig utána nézek milyen rendszerbe megy a próba , ha érdemes korán menni szólok még
FIGU
Stev ha valamit tudok segíteni Érden szólj, hátha sikerül,
és nem kell feljönnöd Pécsről, 28-án lent voltam a haverokkal , a Mecsekbe kicsit felgumiztuk
az aszfaltot , az autósok nagyon be vannak tanítva , azonnal lehúzódtak .
Sokat jártam felétek a suli miatt, aminek sajna vége de azért még szoktam arra járni.
Borso mi lesz hétvégén ?
Robis jelentkezett helyetted aminek örültem ugyan, de még se az igazi (nincs zöld szeme például)
már meg ne haragudj Robis , de akkor vesd rám az első követ ha te nem így gondolod .
FIGU
Joreggelt Mindenkinek
Ma lefarolok 3 napra horgászni, ha esetleg kialakulóban lenne hétvégére valami gurulás. Mindenféleképpen megyek.
egy nagyon kedves (és nem mellesleg csinos ) csaj volt bent és mondta hogy intézkedik az ügyben....
nemrég hívott hogy vigyem be a kulcsokat (persze ma is nálam voltak de akkor nem kérte :) )
kíváncsi leszek :)
azert koszonom
lehet, hogy direkt