Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így igaz, s az mikor várható?
(kis türelmetlen vagyok)
Hali!
Úgy van ha vinnél neki tréleres hazaszállításról számlát+taxikötséges számlát az utadról,és megjelennél az ügyvédúrral majd csak lesegetne!
Sziasztok!
Vagy említsd meg,ha haverod épp most akar venni egy 1000-es Z-ét! , és tuti,h le fogod beszélni róla,h bárhol,csak ne ott vagye a mocit,ahol geciznek 1 rohadt akksival!
És bizony fél év gari jár az akksikra! én is csomót eladtam már előfordul szar,de szó nélkül adom a másikat,sőt még akkor is ha kicsit túlszaladt azon a fél éven! mert megéri megtartani a kuncsaftot,úgyis többszörösen visszajön !
Ezért nem értem,miért ilyen skót! Tudnék neki olyan email-t karcolni,főleg,h DAS tag vagy! (én is 1 hete!)
a 15 rugós akksiból könnyen kikanyarodik akár 300.000 Ft is ,amit jól benyal majd a kereskedő

Na de ne legyünk rosszindulatúak,alég ha ezeket csak felvázolod! Lehet adnak még 2 tartalékba !
Csak említsd meg a kereskedőnek,és bámulatba ejtő lesz a külömbség,ha van esze!
Amúgy ennyi erővel adhatták volna a motort besült dugóval is. Ha bemegyek a boltba és veszek egy aksit autómatikusan fél vagy egy év gari. Akkor itt miért nem. Épp most beszéltem amúgy egy másik kawasaki kereskedéssel, ott azt mondták hogy olyan nincs hogy nem cserélik ki.
DAS tag vagyok horizsoo.
9000-alatt vettem vadiúj aksit a motoromhoz. Ugyan ebben a cipőben jártam, mint Te.
Szia Lac!
Fogyasztóvédelem!Az akku is tartós fogyasztási eszköz!A DAS csak akkor segít ha már tag vagy náluk!
Hali.
Én ilyet én még nem hallottam. Bemérték a kereskedésben az aksit, kiderült hogy nem jó. De az importőr nem vállal garanciát az aksira. Kiadok majdnem 2 misit egy 0 km-es motorért, másfél hét után kif@szul. Ennyit a 4 év gariról. Elvileg ha bemegyek egy boltba, szinta bármit veszek min fél év garit adnak rá. Még a 200 Ft-os kínai papucsra is. Úgyhogy ez most betette nálam a kaput. Nem vág földhöz az a 15E Ft új aksira, de már elvből fel fogom keresni a DAS-t vagy a fogyasztóvédelmet, ha nem cserélik ki. Az mindent nem lehet megtenni a hülye magyarral sem.
Hungaroroing 1-es videjó elérhető:
http://moto-anatomy.com/rolunk...

Bás téged a második fog jobban érdekelni!
aztan EN megis miota vagyok a csajod?
hát rolllllad motoros betyár:-)
HOL?
kirol beszelsz?
nyehh itt a csajom:-)
kezdődik, kezdődik, kezdőőődiiiiiik ....
Töltődik...
Hali Figu!

Olyan hasonlók ezek az oldalidomok. Mondjuk engem nem igazán érint, csak kiszúrtam King (Kong) mociján az átalakítást. Azért köszi, most már ezt is tudjuk.
Bivaly, vidi? :-)
Hali Tomi,

még sajnos nem, 3 hetet ígértek. Két hét telt el. De fotókkal megörökítem a felrakást. Állítólag fúrásmentes.
Robis!

Megjött már a plexi amit rendeltél? Arra lennék kiváncsi hogy lehet azt feltenni fúrás nélkül? (valami képet lécci rakjfel ha feltetted már)
Merthogyén ithon nem állok neki fúrni az biztos.... max bevinném a szervívzbe és inkább fizetek azért is...
Hali Bivaly!
Midas komámnak nem az 1000-es hütő boritója van fenn , hanem az ER-6-é ,
kissé átalakítva.
Felülre kellett "hegeszteni" 1 kis plusz műanyagot, mert kissebb volt mint kellett volna.
Igazándiból valószínű részletkérdés, az ER-6-é talán olcsóbb a bontóban,
vagy csak ehez jutott hozzá , ezt ő tudná megmondani miért nem az 1000-ét használta.
FIGU
Részben, inkább csak hallottam róla :), egy jóbarátom rokona. Érdekes egy fazon :)
Dehogynem:) A hülye Szita Barátom. Csak nem ismered?
A szemcsis srác nem Viktor véletlen?
Szia

Igen igen, pénteken. Azt hiszem h fél3 tól lesz fél8ig, de mindig van egy óra késés.
Mindenkit várok szeretettel.