Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akkor örülök hogy nem egyedi eset...:-)
Én a kuplungra vagy a fogaskerék-váltó körüli részre gondolnék... ott lehet vmi...
Ezért kell időbe elindulni és 3 percet rászánni a megelítésre, amit később 10szeresen behozol egy mocival
Én nem értem miről van szó, szerencsére nekem csak a 2-es fokozatal vannak gázok! :DDDD
Igen,olvastam az adatlapodon,hogy néha "szomszédok vagyunk.

Ez a nyikorgó hang nekem is elő szokott jönni. Csak az első elindulásnál van és olyan a hangja, mintha a fékbetét a tárcsához érne, de biztos nem az.
Nah ez engem is érdekelne :) nálam is hasoló jelenség szokott lenni.
Hi srácok!

Olyan kérdésem lenne hátha nektek is volt már hasonló, hogy ha hideg a moci és nem járatom egy pár percet a garázs előtt hanem sietek aztán pár másodperc múlva felpattanok rá berakom egyesbe és indulok el, akkor néha egy csúnya érces hang kiséretében mintha vmi megfogná a fogaskereket meg-meg ragad egy pillanatra, de aztán 1-2 ilyen nyekkenés és utána semmi... Mi lehet ez?
Aha, csak mert en meg Egom. (kiveve amikor eppen par ezer km-re...)
Tát
Fusca, hova valo vagy?
Aha, Laser X-treme GP-style
8300 km-nyi láncspray "termés" időnként nem árt bekukkantani az első fogaskerékhez...
Knapet, ha nincs meg a jogsid, nincs mit elvenni tőled. tehát nem kell aggódnod.
facca dob, laser
Az új kipufogóm:
Robis!

Az én plekóm Givi gyártmány,egész jó a szélvédelme,stabil is de azért nem olyan ,mint az S-esé az tuti! Inkább fogalmazzunk úgy,h elviselhető vele a nagyobb tempó is!
Üdvözlet!

Cápa!
Hát a motor má télleg úgy néz ki mint egy karácsonyfa,tán még rúdon pörgő szexis anygalka is van rajta
De így szeretem no ,sokan nézegették(volt aki taperolta is ) ,persze nem ezé csináltam ilyenre,de nekem így tetszik,egyedi!
A képen évő másik zőccség sajna nem jött velem,ő külön utakon jár,de ment ugyanolyan 600-as is tökölön,12vmennyit ment.

FIGU bátya!
1000 bocsi és egy medve rezervátum,de sajna szervízbe volt,van a telefonom,és így nem tudtam jelezni senkinek,h mikor és hova megyünk,meg az is kétes volt,h egyáltalán én is megyek!
De legközelebb ígérem szólok,mert volt pár érdekes látni való( 1-2 autó jobb időt ment ,mint mi motorosok,és nem milliárdos dragsterekről van szó,hanem aránylag mezeibb verdákról Civic(bár azt ugye nem szeressük,mert honda ) meg bömösök,meg pár épített aludoboz,persze volt komoly gép is vmi kamion turbós corvette,no az még a hayabugrit is letolta volna !

Meg volt 1 Tuonos forma,kb 160 kg ! és vmiért nem engedték fel krossz bukóval,pulcsiba és kesztyű nélkül ! Érthetetlen !
Hali!
Köszi a gyors infókat mindenkinek .
Pont azért érdekelt a hasonlóság, hátha akad valami jó használt dob .
Után gyártottról már lemondtam, kb annyiért kapok új, carbon, ARROW-t tipus szerint ami tuti.
Ennek a dobnak nem igen tetszik a hangja, kicsit nyers .

Csutka csak poénkodtam, a hegymászás nem az én sportom,
ráadásul értelmetlen is amióta feltalálták a repülést .
FIGU
Figu dottore!

A dob a 2 évjárat között csak az összekötőcsőben különbözik papíron. Szerelő szerint egyforma a méret, de én ebayről vettem, és ott bizony külön volt szedve a 2 évjárat, szóval a helyedben 2006. évjáratig vennék csak, az a tuti. Viszont a hang az tuti, a látvány pedig szubjektív. Nekem volt rajta micron is, az is szép hangú, de ez valóban gp-s feelinget ad a gépnek, nemcsak látványban...

Csak érdekességképp most kelt el a gépem, szeptember óta árultam, szóval igaz a dolog, hogy akinek van közel másfél millája gépre, az már inkább hozzátesz egy kicsit (vagy picit magasabb hitel vezs fel) és új gépet vesz (teljesen jogosan), szóval nem oly könnyű 1-2 éves gépet eladni...
Felhivtam a kovetseget, es magyar allampolgar bemehet szemelyivel is... Huhhh... Most mar csak az lehet a bibi, hogy mas a nevem az adatbazisban mint a szemelyimben... Na de azt mar csak kidumalom valahogy...

Szoval Figu, az utlevel nem lehet akadaly!
Hali uram!

A dobot nem Jürgen-től vettem, Peety néven volt ( vagy van még most is ) itt fent az ember, egyébként a Csikibege motorplazában dolgozottzik.

Üdv
knapet
Szeva Knapet!
Sajna nincs ismerősöm, nem azért írok.
Már akartam kérdezni, h a dobodat Jürgentől vetted .
Ez azért érdekel mert ha igen akkor az új Z-re is a régire is jó ugyan az a dob,
mivel neki 2006-os Z 750 S-e volt .

Csutka érdekelne a Svájci túra , és van útlevelem .
Bocs , de nekem is lejárt .
FIGU
Szia!

Pedig vagy útlevél vagy kerülő Franciaország felé... Svájc az egy külön bolygó...

üdv
knapet

apropó: ha valakinek van ismerőse Újpesti rendőrségen kérem jelentkezzen... tegnap lemeszeltek 50 helyett 98-al... és még a jogsim sincs meg...
köszi
Az nem lehet, biztos van valami nemzetkozi egyezmeny... Ugye van? Vicces lenne Franciaorszagon keresztul menni a Dolomitokba...
Svájc egy független kis "birodalom" oda bizony útlevél kell...
A francba, Svajcba be lehet menni szemelyivel? Lejart az utlevelem...
Pocsolyába léptem...

....sáros lett az új cipőőőőm....