Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Soma jővő héten motoros találkozó KOMÁROMBA
Hali Soma kipihented már magad
... a konténerek mögött pedig főzhetünk is valamit
Néztük az hasidomos ügynököt, tetszett a hátsó fertálya.
Igen, egy hasidomos állt mellettem, egy fekete 2004-es Z és egy Aprilia Scarabeo. A Cordura most jól jött. Nekem melegem volt. Elég sokan voltak, így nehéz lett volna összehozni a találkozót. Szerintem a köv. Z talit, itt tartsuk. Nem egy száguldozós pálya, de lehet kanyarogni, és nem drága.
Szega!
Mi is hazaértünk Gabival. Találkozunk Zotyóval és indulás előtt Bivallyal is sikerült váltanunk pár szót.
Reggel tanakodtam a bőrruha és a cordura között és már megint rábsztam. Szétfagytam a bőrben, pedig bent volt a bélés és garbót is vettem alá. Este rápróbálok egy kis konyakkal, hátha jó lesz.
Láttunk két zöldzét Robis, egymás mellett. Ti voltatok?
Sajna nem találkoztunk.
Amúgy egész jó ez a Kakucsmunka.
Nos Hölgyek, Urak. Megvolt a Kawa nap. Nem volt rossz, de jó sem. Sajnos amíg ott voltunk, addig semmi komoly programot nem láttunk. Készítettem egy-két képet, azokat felrakom a galériába, illetve egy rövid kis filmecskét is. Majd megszerkesztem és felrakom. Mi utána motoroztunk egyet, majd ebédeltünk egy pazar steak-et. Pont ez eső előtt értem haza. Meg van az első 800 a mocimban. Most már 6000-ig húzhatom. Egész más így motorozni.
Urak, irány Kakucs
Süss fel nap, fényes nap.
Sziasztok!
Ja így van ez, nekem is csak az 56-os ruha és a 44-es csizma jó. Pedig régen az 54-es jó volt és a lábam is csak 42-es volt.
ja, széjjel gyúrtam az agyamat
az hittem a söröskorsó emelgetés az gyúrás aztán most nem fér be gyomrom a csomagba :D

valójában annyi a helyzet hogy még növésben vagyok és vettem egy gerincprotektort a ruciba és ketten nehezen férünk meg benne
Saki, annyit gyúrtál, hogy már nem férsz bele? Melyik részen?
jet ski-t visznek ki tesztelni kb holnap csak azt lehet
én tuti nem megyek mert eleve szar idő lesz meg holnap bajnoki meccsem van
Ezt nevezem pozitív kisugárzásnak!
A keleti félteke jön holnap?
Én lennék a legboldogabb, ha jó idő lenne, de az időjárás előrejelzés, jégesőt, viharos szelet jósol. Mindegy, mormolom az imát, és ismételgetem, hogy "Napsütés, 20 fok, napsütés, húsz fok, ..."
Már megint a negatív hullámok. Jó idő lesz és kész
A Polo-ban most 100 euro a Furygan Sportec texil kabát, az itthoni 50e Ft helyett, ha valakit esetleg érdekel.
Ahogy elnézem a műholdképeket, nem lesz holnap semmilyen Kawa nap. . Ma azért gördültem egy kicsit. Ügyintézés kapcsán.
Üdvözlet Embörök!

Sajna nem tudok holnap veletek tartani !
Ráadásul látom,holnapra 16mm esőt ígérnek,csak nem lesz belőle semmi! Nehogymá elmossa a kawa napot Szent Petya !

Robis báttya!
Bevallom töredelmesen,a múlt7en elfelejtettem lelesni a gombahelyeket a Z-n, bár idő se nagyon volt rá,1 fél órácskát dumcsiztunk,aztán már indultunk is!

Na majd legközelebb lesz mindenre idő!
A 3. Z találkozón remélhetőleg minden tagot össze tudunk terelni !

Tengermély tisztelet!
Mi 11-körül érünk ki a pályára. Soroksár felől megyünk.
Erőt, Egészséget Emberek!
Mi lesz a holnapi nappal? Megyünk külön-külön, vagy találkozunk valahol?
Gabival 10-kor indulunk Fehérvárról.
Aki szeretne jonni a majus 31.-juni 1.-ei MOBITT treningre, es meg nem jelentkezett, az irjon, mert betelik a letszam.
Hali ismét!
Szóval a regisztrálás csak infó gyüjtés, nem kell, anélkül is lehet menni .
Ott kell a helyszinen feliratkozni a motorokra, 15 percenként mennek az etapok .
FIGU
Hahó mindenki!
KÖZÉRDEKŰ INFÓ !
Április 15-én nyilt napot tart a Yamaha , a Hungaro ringen.
Ez csak azért érdekes mert, /pálya szekció figyelem/

SAJÁT MOCIVAL IS LEHET KÖRÖZGETNI INGYÉ

regisztrálni kell a 06 1 4535373 telefonon.
Jelezze ha valaki menne, elég szar időpont /kedd/ de nekem jó 10-től 17-ig.
Csá FIGU
ui: nem pályázni akarok de az MT-01-et verseny kittel nem hagyom ki.
Nagyon jók lettek a kerekek! Így kell egy Z-nek kinézni!