Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még csak kocsival voltam arra a Húsvétkor, viszont amit írtál az mindenképp megfontolandó. Szerintem ez igaz mindenhová. Én ezért vezetek talán túlságosan is deffenzíven.
Ha nosztalgiázni akarsz a gyakorlótérről, gyere Airsoft-ozni. Ott lemegy a hasad. Rendszeresen szétlőjjük egymást.
Ott a Ninja verve volt.
A LIME-party egész napos.
Amit írtam az előbb er-6 vs. ninja a kezdőben.
Ha egy kicsit megnyomod, odaérsz. Este 6 és 8 között. Mindössze két óra de elég az. Bemenni négytől lehet. A Lime party, az szerintem hosszabb lesz.
Eredetileg nem akartam elmenni, aztan lett kedvem. De eppen a szerelo sracnal van a motor, ugyhogy nem tudtam menni. Utolag elnezve a kepeket (amit mar valaki felrakott) nem banom. Szerintem Kakucson nem lehet igazan kiprobalni a motorokat. Persze - hogy ne keveredjek tul messze a motoroktol - egesz nap a garazsban voltam. Menetkesz allapotba hoztam a Yamahat (bizony ilyen arulo vagyok, hogy Yamaham is van ) es az ETZ-fighter blokkjat is kezelesbe vettem. Membranhaz a helyere kerult, holnap visszateszem a hengert is.

Csobanka Dobogoko csukott szemmel is megy! A dologgal kapcsolatban egyebkent - mivel kornyekbeli vagyok, igy masoknal tajekozottabb - van

FONTOS TUDNIVALO:
A Pilisi erdogazdasag erdo programja, valamint az ezzel szoges ellentetben allo erdomaganositas egyuttes eredmenye, hogy az egesz Pilisben parcellak vannak az erdon belul, melyeket vadvedelmi keritesek valasztanak el. A keritesek reszben azert epultek, hogy a kivagott erdok (ami nagyon nagy terulet) helyere telepitendo uj facsemeteket a vadallatok ne tudjak tonkretenni. Emiatt nagy teruletet vettek el a vadaktol, igy a vadallatok az eddiginel joval nagyobb esellyel tevednek az orszagutra a beszukult eletter miatt. Az erdogazdalkodasnak ezen reformja az elmult telen teljesedett ki, tehat elmeletileg az oszinel sokkal rosszabb lesz a helyzet. Iden mar egy halalos motorbaleset tortent, egy sportmotoros srac ele kozvetlenul kiugro oz miatt. Test testtel utkozott nagy sebesseggel, a tobbit nem irom... Erdemes tudni errol.

Hogy mennyire realis a veszely, nehez lenne felmerni. Velem mar fordult elo (a Pilisszentkereszt - Csobanka szakaszon), hogy a jobbosban - a motor lapon - arra lettem figyelmes, bambi a sav kellos kozepen zavarodottan ugral. Termeszetesen a biztonsagos tempo tobbszorosevel mentem, de nagyon messze volt meg a csuszashatar. (Lehet vitatkozni azon, hogy mennyire volt esszeru a tempovalasztasom, de most ne tegyuk.) Csak azert nem csaptam el, mert elugrott. Megallni nem tudtam volna, csak mersekelni tudtam a tempot. Nekem akkor makom volt. Tovabbra is lesz ra szukseg, azthiszem...
Én voltam tavaly. Annyi jó benne, hogy tényleg csak kawások mehetnek. Asszem 3x 20 perc két csoportban: kezdő és haladó. Na itt történt velem a KEZDŐ csoportban, hogy beesett mellém jobbról-balról egy-egy ninja úgy óránként. Ők jót röhögtek a boxban én meg majd összeszartam magam. Annyira "kezdők" voltak, hogy kisbusz hozta a motorjaikat.
A csudába, aug. 22.-én szándékoztam hazamenni. Hányig tart ez? A végére még épp odaérnék Aachenből...
Május 16.-án otthon leszek, menjüüüüüüünk!
Ja és ez az időpont legyen szabad mindenkinek, ha lehet.
2008. augusztus 22-én a II. Kawasaki Lime Party (Hungaroring)
Ezt láttátok már?
Akár ide is szervezhetünk egy találkozót.
http://www.kawasaki.hu/content...
Én már az első Jagert legurítottam. De hogy ne legyen egyedül, küldök utána még kettőt. Hiába társaságban jobban telik az idő.
Rossi jövőre a Kawánál!

Na ezt kapjátok ki!
Kezdem az első fázist...
Csuti!
Itt voltak a MOBITT-os banditák is, hát tudnak tekergőzni az biztos . Gondolkodom ezen a május végi dolgon, de sajna két hétre tudok csak tervezni.
Hi Cápa!
Se erkély, se korlát, de sörért kimegyek a garázsba, tényleg ott van egy "hideg vas" a talpam alá.
Te sem voltál ma ugyi? Gondolom irogatod az itinert Csobánkától Dobogókőig
A vendégeket is etetni kell valamiből...
Erről jut eszembe, majd nekem is lenne egy jó kis programom az érdeklődöknek, aug. 30.-án, Esztergomban, lehet hangoskodni a motorokkal, minnél jobban... Egy kellemes szombat délután.
Tokaji aszú?
Mi csak vendégek leszünk, de gondolhatod mennyit kell lőni a mennyasszonytáncba . Na az lesz a velnesz, meg utána ötödikéig életben maradni
Menj ki gatyaban az erkelyre, ulj le a vizes kertiszekre, tedd a talpad a vaskorlatra es igyal egy hideg sort. Utana fog csak igazan jol esni a furdo.
Itt a preventív módszerek már nem segítenek, jöjjön a poszt traumás kezelés . Nem írok ilyeneket, mert FIGU lektorálja hülyeségem.
Immun rendszerem addig volt, míg a gyaktéren töltöttem a napjaimat, az irodában csak a hasam nő.
AZT JÓ VILÁGVAN ÁM! SOMÁÉKNÁL
A május 31.-júni. 1.-ei MOBITT vezetéstechnikai tréningre van még hely, szóval aki szeretne jönni, szóljon mihamarabb!
Egyél egy marék C-vitamint, az is jó a megelőzésre!
Nem is tudom ki szundított egyet délután .
Jövő héten lagziba megyünk Siófokra, két napos velneszmegminden
Engedek egy kád vizet előtte beveszek az arcba egy kis konyakot és felmelegítem magam.
22,5 fok van a házban és én garbó+melegítő ülök a gép előtt.