Estét ismét.
valószínű egy kis fogyasztás emelkedés, de aki spórol neakarjon tuti hangot .
A Bandit más tészta mint a Z, az abban lévő blokk már múzeális darab, az én régi GSXR-ben volt olyan 15 éve , és kurvára le van fojtva 97 Le-re, azthiszem kb 140-ről.
Na ezen a 97 lovon kurvára üt egy nyitott dob, mellesleg jegyzem meg én 10 liter/ 100 km alatt nem tudtam közlekedni vele soha , és pont ilyen volt az arcom mindíg .
FIGU
Hali!
Soma ne reménykedj, mindíg van aki csak csöndben figyel , .
Neked ezt hivatásból kell tudni , emlékszel mi volt a rádiókra írva a cocializmusban
VIGYÁZZ, AZ ELLENSÉG IS HALLJA! meg 1 nagy gambesz vörös csillag .
FIGU
Jaja, megjöttem.
Közben hívott a debreceni kawa is, hogy nem kell regisztrálni, plusz a kawasaki@kawasaki.hu is a helyszíni regisztrációt válaszolta. Megjött az olajam is és most néztem a neten, hogy sikerült a nyelvvizsgám is. Eddig jól alakul a nap, de már nincs sok belőle.
Üdvözlet mindenkinek!
Skacok sajna már jeleztem nem tudok menni a tesztnapra , a suli miatt ellőtem a szabadnapom!
Viszont mocival megyek melózni 17-órakor végzek, már akkor szerintem rég otthon söröztök, de ha mégsem 1 hip-hop-ra ott vagyok bárhol csak szóljatok /ha ezen múlik kicsivel előbb eltudok lógni/
Ja és az Érdi Kawánál 9 főt regisztráltam 750 fölötti gépekre, hivatkozzatok rám névszerint, vagy mondjátok h az a koponyás nagy állat, a fekete Z-vel .
King komám!
Ha tudsz valamit ARROW ügyben, h mi a legoccsóbb megoldás, dobj 1 mailt /cím az adataimnál/
de hívhatsz vagy nyumj 1 SMS-t nyugodtan, .
Totál felcsigázott a gondolat, h lecserélem az aknavetőt 1 kályhacsőre .
Hali FIGU
valószínű egy kis fogyasztás emelkedés, de aki spórol neakarjon tuti hangot .
A Bandit más tészta mint a Z, az abban lévő blokk már múzeális darab, az én régi GSXR-ben volt olyan 15 éve , és kurvára le van fojtva 97 Le-re, azthiszem kb 140-ről.
Na ezen a 97 lovon kurvára üt egy nyitott dob, mellesleg jegyzem meg én 10 liter/ 100 km alatt nem tudtam közlekedni vele soha , és pont ilyen volt az arcom mindíg .
FIGU