Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estét ismét.
valószínű egy kis fogyasztás emelkedés, de aki spórol neakarjon tuti hangot .
A Bandit más tészta mint a Z, az abban lévő blokk már múzeális darab, az én régi GSXR-ben volt olyan 15 éve , és kurvára le van fojtva 97 Le-re, azthiszem kb 140-ről.
Na ezen a 97 lovon kurvára üt egy nyitott dob, mellesleg jegyzem meg én 10 liter/ 100 km alatt nem tudtam közlekedni vele soha , és pont ilyen volt az arcom mindíg .
FIGU
Akkor valószínű, hogy van benne valami. Egy cimborám a nagy banditra visszarakta a gyári csövet és egy lityivel kevesebbel megelégszik.
nekem mióta a yoshi van fent 1 littyóval nőtt a fogyasztás
Hi FIGU!
Az utolsó rádió amit láttam azon az állt:
Vorsicht, der Feind hört mit! Ez tetszett Csutkának is

Gabi úgylátom lelépett. akkor kérdezem én:
ha lelököd a gyári csövet növekedhet a fogyasztásod 1,5-2 literrel azonos felhasználási körülmények között?
Hali!
Soma ne reménykedj, mindíg van aki csak csöndben figyel , .
Neked ezt hivatásból kell tudni , emlékszel mi volt a rádiókra írva a cocializmusban
VIGYÁZZ, AZ ELLENSÉG IS HALLJA! meg 1 nagy gambesz vörös csillag .
FIGU
Hali Gábor!
Hol csináltattad a felnid Vmi elérhetőséget tudnál adni
Jol néz ki a felnid GÁBOR!
Az enyém STOCK, de a Gabié szépen alakul és kemény a hangja.
Helló Csutka!
Azt hittem kettesben vagyunk Gabival
Meg persze gyönyörű fekete!
Bontottam egy jó sört, mert megérdemlem
Fúúú micsoda zöld... Nekem is sikerült ma "munka közben" gurulnom 60 km-t. Bár a városból ki se mentem... Ilyen nagy lenne Aachen?
Hali Soma igy most jó lett
Megjöttem és fel is töltöttem a fotókat a galériába. Onnan le tudod tölteni.
Amúgy akkor kapsz email-ben értesítőt, ha nem "Hozzászólás"-ra kattintasz, hanem a "válasz erre"-re
Jaja, megjöttem.
Közben hívott a debreceni kawa is, hogy nem kell regisztrálni, plusz a kawasaki@kawasaki.hu is a helyszíni regisztrációt válaszolta. Megjött az olajam is és most néztem a neten, hogy sikerült a nyelvvizsgám is. Eddig jól alakul a nap, de már nincs sok belőle.
SOMA VN2000 -nek le pukanttjuk a gumedliját
Hali Soma itt vagy már
Üdvözlet mindenkinek!
Skacok sajna már jeleztem nem tudok menni a tesztnapra , a suli miatt ellőtem a szabadnapom!
Viszont mocival megyek melózni 17-órakor végzek, már akkor szerintem rég otthon söröztök, de ha mégsem 1 hip-hop-ra ott vagyok bárhol csak szóljatok /ha ezen múlik kicsivel előbb eltudok lógni/
Ja és az Érdi Kawánál 9 főt regisztráltam 750 fölötti gépekre, hivatkozzatok rám névszerint, vagy mondjátok h az a koponyás nagy állat, a fekete Z-vel .

King komám!
Ha tudsz valamit ARROW ügyben, h mi a legoccsóbb megoldás, dobj 1 mailt /cím az adataimnál/
de hívhatsz vagy nyumj 1 SMS-t nyugodtan, .
Totál felcsigázott a gondolat, h lecserélem az aknavetőt 1 kályhacsőre .
Hali FIGU
Utólagos engedelmeddel regisztráltalak szombatra a VN2000-re .
A Repsol RR-es dokit nézem a tévében . Eü. felkészítés.
Eltüntél, megetetted a jószágokat?
Nincs annál szarabb, mint 21,5 fokban ülni az irodában és bámulni az ablakon ki.
Hali Soma ramélem énis hogy frankó időnk lesz szombaton és jót tudunk gurulni
Szega!
Ha ilyen időnk lesz (márpedig lesz ) szombaton, mint ma=melegünk lesz.
Hali Soma !