Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek jobbak.
Aki még nem biztos benne, hogy akar menni vezetéstechnikai képzésre, annak itt van pár kép kedvcsinálónak!
Vezetéstechnikai képzésre már nincsen hely csak május 31.-júni. 1.-től! Szóval én nem tudok menni, de ez ne akadályozzon senkit, szívesen összeszedem a társaságot! Minden info rajta van a mobitt.hu honlapon! Ha valaki szeretne jönni, ajánlhat is időpontot!
Szuper! Megvan mindenki! Nem mintha képes lennék megjegyezni... Alzheimer...
Szia Coro!

Müanyagos Csabit kérdezted már?Sztem ő megcsinálná neked....
Köszi a beismerő vallomásért Bugee!
Szóval Csuti, az ötödik z ügynök Bugee !
Akkor most már hárman vagyunk Albából!
Hello Soma!

Gondolom engem keresel azok közül, akik ott voltak Ering+Kakucs járaton. Egy fekete S-el (olyan, mint Zlipi-é) voltam. Mindig olvasom a fórumot, csak ritkán írok. Egyébként annak ellenére, hogy nem voltunk túl sokan én tök jól éreztem megam.Zlipi remélem meglesz az a teloszám, amit igértél. A szombat még bizonytalan egy szülinap miatt, de majd igyekszem. Meddig érdemes egyáltalán kimenni? Na de túl sok a duma. Mindenki vigyázzon magára, ma is túl sok balesetről hallottam. Bugee
Hy!
lehet csatlakozom a team-hoz kakucsra ha a hátam engedi!
Na ezt ne ragozzuk tovább, kiderítem hivatalos forrásból, az a biztos...
Az új nagyzének van egy érdekes kis hasidomocskája, szombaton jól meg kellene szakérteni.

Gabi!
Neked már Ivanicsék szegelték a motort?
Na akkor egy kis Csutka vs. drbig kiegészítés.
Új kawaszalon van fehérváron és ma tiszteletemett tettem 6000-es szervízből kifolyólag.
Vihetsz olajat, de nem lehetsz ott a szervíznél=középkezdés. Ők Motult raknak bele, cakk-pakk 25.000-ért.
A srác elővett egy "Motorkerékpár karbantartási ellenőrző listát" z750 2007-től. Holnap beszkennelem és felrakom. Szóval 6000-nél négy mutatvány szerepel a papíron:
- kipufogószelep mozgatókábel
- Felni, gumiabroncs állapot, nyomás
- Hajtólánc kenés, beállítás
- Fékrendszer
Évente vagy 12000-ként van olajcsere.
Hát ilyen ez.
Hali Soma attol nem félek hogy gyengítenénk a csapatot inkább erősítünk majd! Te nagyon éhesek már a jószágok?
Coro!
112 font a carbon, az ezüst és az arany.
A fényezettek plusz38 fofontot kóstálnak.
Mindig augusztusban van rossz idő, ez köztudott... Tegyél fel egy markolatfűtést!
Az az egyetlen bajom, hogy én lekvár vagyok és ott még hideg van nekem. Majd augusztusban. Az jó lesz.
Más.
Én már regisztráltam magam a Kawa napra. Azt ígérték a szervezők, hogy nem lesz eső.
Hát ja. Ez még mindig olcsóbb, mint minden más. A Louisban is 190 euro a fényezetlen.
Hát igen... Szerintem is drága ez is. De sajnos itthon mindenhol 50 körül van és fényezettlen is...
Nekem az utánfosott is jó volna biliműanyagból, de nemtudok senkit, aki csinálna 03-06-os z1000-resekre ilyen fasza kis hasidomot.
Cső Gabi!

...vagy gyengítjük, de velünk többen leszünk.

Voltam Ivanicséknál, majd leírom, hogy mi volt, de most mennem kell intézkedni, bevásárolok, főzök, ki kell takarítani, meg a jószágnak enni kell adni.
Az egyetlen nehezseg, hogy pl Chur varosa kb 1000 km Pestrol, ami nem keves, ha egy nap alatt akar az ember odaerni. En helyzeti elonyben vagyok, mert odafele vegig a nemet autopalyan megyek... (mondjuk ahogy a nemet vezetnek, ez igazabol nem is olyan marha jo elony... )
Somával erősitjük a csapatot
Robis ez most nekem szolt?
A jelenlegi terv, hogy mivel majus 1-2 itt szunnap, es mivel majus 4.-en este nekem Trento mellett kell lennem, ezert lemegyek az Alpokba majus elsejen, es motorozgatok ott ket napon fel, s ala. Az hogy merre, az teljesen opionalis, rengeteg gyonyoru ut van arrafele, kukkants ra a terkepre Chur varosa korul! A Hochalpenstrasse tuti benne lesz, de van sok idealis motoros utvonal, nagyjabol utannajartam merre erdemes menni. Olyankor mar a magasabb hagok nagy resze is nyitva, de persze csak arra mennenk, ahol nincs ho... De akkor mar nem lesz ho, max eso meg kod... Nekem muszaj negyediken lelepnem, es 7.-en estig Trento mellett konferencian ulnom. (ami amugy nincs messze ezektol az utaktol) Utanna 8.-an hazamegyek Pestre. Szoval a program tok opcionalis es flexibilis, szallast keritek, csak jo ido kell es benzin. Meg nehany svajci frank a fizetos utvonalakra. Szoval ez a terv jelenleg.
Hali mindenkinek szomdaton csapatás Kakucsra remélem leszünk páran
Miért, mi a program a motorozások közötti időben? Nekem még van tavalyról 8 napom.