Jol nez ki! De ez se olcso, 36e Ft, +postakoltseg...
Itt ma hetagra sut a nap, talan ennek koszonheto, hogy masodjara felejtem el lecsukni a kavefozo tetejet, es aztatom el az asztalomon levo iratkupacot kaveval... Sense and Simplicity...
Alpokba senki tobbet harmadszor? Banhatja aki nem jon...
Robis!
Szerintem hányd vissza az akksit és próbálj indítózni. Én sem szerelem ki télre, decemberben kellet nekem is vagy tíz perc, míg beindult. Kétszer 10mp indítóztam, aztán kb egy perc szünet és ez így ment kb tízszer, míg elkapta. Azóta semmi gondom nincs vele.
Ez az én verzióm, de a szakiknak lehet, hogy van jobb ötletük.
Ez olyan katonás megoldás, ha elkuuurod, majd a technikus megcsinálja félórás bassszamázás közepette.
Na ez a kapkodás ára. Felraktam az összes képet, amit csináltunk. Azokat is, amit a Lutra-albumba akartam (magamról). El kellett távolítsam. Az olyan hivalkodó .
Az elhárítás lenyomna, ha kiderül.
Üssetek halálra, (schlag mich Tod ) lesül a pofámról a bőrK kétszer kérdeztem meg a srácot (urat) tiszta feketében és nem tudom a nevét.
Tisztelt kolléga, Hha olvasod, oszd meg velünk légyszi.
Szombaton úgyis kiderül. Remélem találkozunk.
Vasárnap összeszedtem MOLNÁR GABI-t, szombaton mi együtt indulunk Fehérvárról, a többi majd tisztázzuk. McD a nullán, vagy Köln-Hansaring és onnan Kakucs, majd látjuk...
Hi Csutka!
1 embert biztos felismersz, nem , , az ICON jakóról!
Somát most lebuktatom, róla készült a külön álló kép a mociával 2-tő is.
Zotyó van napszemüvegben, most hirtelen ennyi , ja és Robist ne is keresd .
Sajna a tesztnapra én nem tudok menni, meló "for ever" , és 17-kor végzek .
Majd legközelebb remélem .
FIGU
Uraim, a Kawasaki tesztnapra, hol találkozunk? Az M0-nál a benzinkút jó lesz? Most az aksit addig nem veszem le a töltőről, amíg nem indulok. Mi hárman megyünk. Jön a Tamás (aki lusta reggelni ide), és jön a Saca kollégám is (ő már reggelt). És az 5-ös főúton nyugodtan elgurulunk.
Helló Soma!
F@szák lettek a képek, tényleg balekság hogy Kinget lefelejtettük , majd legközelebb
de talán Zotyó telóján vagy gépén még lehet
A legjobb kép a "biciklis" lett, /na melyik is /
Én is hasonló rekreációs tevékenységet választottam, AGYON dobtam magam 1 kis piával, és ellazultam mint a gatyagumi .
Elösször kicsit megijedtem, /az alacsony rászvételtől/, de később a nem túl optimális időtől eltekintve én nagyon faszán éreztem magam , és örülök h már a "nevekhez", egy kis VALÓSÁGOT tudok kapcsolni .
FIGU
Itt ma hetagra sut a nap, talan ennek koszonheto, hogy masodjara felejtem el lecsukni a kavefozo tetejet, es aztatom el az asztalomon levo iratkupacot kaveval... Sense and Simplicity...
Alpokba senki tobbet harmadszor? Banhatja aki nem jon...