van egy tuti infóm mi is probéma a géppel!
A kipuffancs nem a gépedre való, elektromos ill programozási lehetőség nincs a kawáknál ill. nme érdemes a programot írni.
A fogyasztás szerintem (és ne kövezzetek vagy igen), de spotdob esetén tuti emelkedik.
Ha em megfelelő a dog ill az abból távozó gázok sokat vagy nem megfelelő időben esetleg lehetőségük van visszacsapni a gép kapkodását és a fogyasztás jelentős változását eredményezheti.
Szerintem ne add el a vasat az nagyon is jó a dobot kell cserélni. Ha kell feltesszük próbára az enyém és megnézzük mit csinál!?
FIGU, Zotyó a ledes indexekhez kell külön relé? Vagy csak kicserélem őket oszt középkezdés
Póbáltam értelmesen kérdezni .
Szóval ha ledes cuccot szeretnék, mit kell tegyek?
Gábor. Nem is nagyon értem a döntésed. Ezt a gyönyörűséget eladni.
Szerintem gondold még át. Sose válnék meg az enyémtől.
Egyszerűen imádom a kis Zöldséget. A tiéd meg teljesen egyedi lett.
Nekem annyit mondott, hogy nem jött be neki. Én is meglepődtem amikor hívott, hogy szolgálatban van és net nuku. Tegyem már fel neki egy-két helyre.
Írhatsz neki és majd holnap válaszol rá.
Szépen megcsinálgatta...
Szomorú kérésnek kell eleget tennem: MOLNÁR GABI eladja a zéjét .
A lenti állapotban plusz a gyári cuccok, 5200km.
1,7M kér érte.
Itt lehet utolérni: 70-619-7241
Hi Drbig!
ha mész illetve valaki megy dobja fel a fórumra .
Ha jó az idő szerintem én tuti megyek, nekem az MT-01re fáj a fogam, meg a Fz-1re .
Jó az új R-6 is, bár nekem ezek a potméteres gáz megoldások nem szimpatikusak
/tiszta komputer az egész /
FIGU
Erősen gondolkodok rajta, hogy kinézek én is, ugyanis holnap megyek a JOGSIMÉRT! Utána meg be kéne pótolni azt a pár elveszett km-t.... Szóval, látok rá esélyt, hogy megyek, de szereznem kéne addig vki útitársat Az új R6-ra pedig kíváncsi vagyok, tényleg jobb lett e.
Hali komák!
Jó lehetett a teszt , néztem a képeket.
Szerencsétek volt eső nem esett .
Írtam korábban, h 15-én a Hungaro ringen lesz Yamaha teszt nap, ahol saját mocival is lehet pályázni 10-től 17-óráig.
Senki nem gondolkodott rajta, h kimegy !
Ha jó az idő én megyek, Drbig nem próbálsz valami jó mocit, kapok én is 1 fasza R-1et a seggem alá.
Ja ma triál Ob. van, illetve volt Szbattán 12-13-án.
Megyek is gyorsan, a cimbim tegnap 5-dik lett de csak azért mert az osztrákok VÉLETLEN rosz kategoriában neveztek .
FIGU
Ha már a nyári programoknál tartunk. 2008. jünius 6-7 Motorostalálkozó és Bluesfesztivál Nyírbátorban.
Én is bátori vagyok gyárilag, kegyetlen nagy buli szokott lenni.
Hasam a mozgásszegény munkakör miatt van, illetve letettem a cigit 17 év után . Ugyanannyit sportolok és eszek, mint Debrecenben, de sokat ülög a gép előtt .
Példáúl most is. Csak ülök és viszem be a rengeteg kalóriát
biztos kell relé mert a gyárival gyorsan fog villogni, a megoldás Louis "piros" relé ami asszem 3000-4000Ft.
Ha ezt bekötöd már kész is!