Ja hogy egy jó hírt is mondjak, megjött a kollégám Honda Valkyrie Rune-ja. FIGU az érdi Honda kereskedésben még a héten megtudod nézni. Ők vizsgáztatják, meg szervizelik. Olyan a hangja mint egy hotrod-nak. Irtóztatóan hosszú és baromi nehéz. Felültem rá és elszámoltam az életemmel. Nem nekem való. Utána a Z egy kicsi robogónak tűnt.
Apám most megint ideg lettem. Milyen jól mutatott volna ott az én kis zöldségem. Apám tiszta égő lett volna tologatni a gépet az utcánkban. pedig higgyétek el kurvára készültem. Berakva a kamera a fényképezőgép, elemózsia, pénz. Azt hittem mérgembe belevágom a kocsi ablakába a sisakot. Pedig piszkosul nyugodt ember vagyok. Csak erre a napra nagyon készültem. Még egyszer elnézést kérek, hogy nem tudtam menni. Már csak azért is jó lett volna, mert a Kiráőlyom megnézte volna a gomba helyét. Ja tényleg Midas Király meg tudtad nézni valamelyik ifjú talicskán?
Robis, ez tényleg elég szívás, még jó, hogy nem nagyobb túrára indultál...
Kérünk képeket! Itt szakad az eső egész nap, és holnapra megint havat mondanak.
Akit esetleg érdekel, még mindig áll a villám kirándulás az Alpokba, indulás május 1., mindenki marad ameddig tetszik, én csak május 4.-ig tudok. Találtam szimpatikus szállást, már csak a jó időért kell drukkolni. A helyiek egybehangzó véleménye szerint "nem kell aggódni, ilyenkor már jó idő van". Hát erre kívácsi leszek... Ha nem jön senki, megyek magam, már nagyon bennem van a zabszem, és úgyis arra van dolgom... Majdnem arra...
hali! Én sem akarok kibúvót keresni, de sajna az történt, hogy a haverokra vártam, mint utóbb kiderült megjártam volna az Ering-Bp. vonalat, mire összeszedték magukat a srácok. A dumcsi elmaradt, majd legközelebb bepótoljuk. Az idő nem volt túl kegyes ma. Kidobott pénz lett volna az pályázás.
Hali Robis!
Hát aszondom ez határ eset kifogásnak, ha nem találkozunk korábban most írnék valami szépet, de így aszondom OK elfogadva, de TUTI h csuklottál mer emlegettünk .
Én mondjuk simán betolom, be 2 vagy 3-rom, tolás ugrás aszt OK minden .
De tudom azt is, h akinek nincs a tologatásba rutinja az hamar leveri a gépet .
Én az XJ-met mejd 1 évig tologattam mert nem kaptam bele aksit annó .
Tuti szar az aksid én még ki se vettem belőle soha télire se, néha beindítottam azt minden OK.
FIGU
Hali ismét!
Megpróbálok nagyon óvatosan fogalmazni, h ne sértsek meg senkit .
Drbig, kontra Csutka!
Hiába vitáztok a Magyar és a Német kereskedelmi kúltúra olyan messze van egymástól,
mint két csillagrendszer, ha tetszik, ha nem kár összehasonlítani EU ide-oda .
Drbig a konfliktus kezelés ELSŐ szabálya sose személyeskedj , kicsit sovinisztának éreztem,
és inkább nem írok róla bővebben.
Csutka szél ellen nem érdemes pisálni, ezt a fiúk hamar megtanulják, de fogadd el te is .
Tudom-tudom Drbig ne is írd le, ki a f@szt érdekel a véleményem, nem is akarok a témára kitérni és nem is írok többet róla megigérem, egyszerüen idegesít a sovinizmus és a feminizmus is.
A végére írok még egy bölcsességet, azt szoktam mondani a NŐket nem kell megpróbálni megérteni, úgy kell szeretni őket ahogy vannak.
FIGU
FIGU, még egyszer bocs, hogy nem mentem, de az akksim bemondta az unalmast. Majdnem szétvetett az ideg. Most már egy kicsit lenyugodtam. Ott álltam, tökig motorosban és csak kattog a relé.
Na csokolom mindenkinek!
Hát mi azért kint voltunk az e-ringen 4-5en, Soma, zLipi, Kingmidas, Zotyó, bocs aki kimaradt
14óra körül leléptünk sehol emberfia és semmi , két pályamotoros gyerek körözött csak
Visszafelé találkoztunk Bivaly csapatával /ezt csak utólag tudtuk meg/ átmentünk Kakucsra ott legalább szuper motyósok, meg gokartosok is nyomták
dumáltunk egy kicsit 16 óra körül tűztünk hazafelé
Képeket csináltak a fiúk este már biztos felnyomják.
Eső nem volt, 1-2 csepp, és kicsit hűvös szellő.
FIGU
Akinek van jogsija? Ki mondta, hogy nekem nincs? Hogy függ össze a kettő? Akkor a magasszintű igénybevételtől tört el a váza az előződnek is? Meghajolok előtted! Mindenesetre gyere már el előtte vmelyik ringre...! Buta, okoskodó nők.....
Big, az előző motoromat 1 évesen 25e km-el adtam el. Akinek van jogsija, az tudja használni is a motorját... Persze én is mindig elviszem 6e-ként olajcserére, ne ezen múljon az élettartama. De tuti, hogy nem kötelező. Nézzétek meg pl. a GTR1400 100.000 km-es tartóstesztjét.
Nagyokos, minden EU-ban eladott motorra ugyanazok a szerviz, stb. dolgok vonatkoznak... A kawa pár éve vezette be, hogy nem kötelező elvégeztetni a szervízt 6e-ként. Az, hogy a szervízes azt mondja, hogy kötelező, az azért van, mert neki az a jó... De ha nem viszed be, attól még nincs garivesztés. Más kérdés, hogy használattól függően azért érdemes 6e-ként megcsinálni az olajcserét.
Pl. motorolaj cserét is csak 12000-ként javasol. A köztes szervizeken, csak szemrevételezéses ellenőrzések vannak beírva. A kézikönyv 81. oldalától írja.
Az az igazság, hogy a kézikönyv is érdekezeket ír. Akár igaza is lehet Csutinak. Mindegy, hamarosan viszem 1000-re, és akkor megkérdezem, hogy mi a pálya.
Csuti ne okoskodj már... Hatezrenként van a szervíz magyarországon, az hogy neked a szőkefejű kékszemű aranyoskedveskis dílered mit mondott odakint, minket nem érint! Emlékszem, erre anno direkt rákérdeztem, ugyanis nem voltam tisztában vele én se! Ezt a f@s***** időjárást meg verje szájba valaki....
10 óta folyamatosan ömlik
Pár kép a mai napról......
Kérünk képeket! Itt szakad az eső egész nap, és holnapra megint havat mondanak.
Akit esetleg érdekel, még mindig áll a villám kirándulás az Alpokba, indulás május 1., mindenki marad ameddig tetszik, én csak május 4.-ig tudok. Találtam szimpatikus szállást, már csak a jó időért kell drukkolni. A helyiek egybehangzó véleménye szerint "nem kell aggódni, ilyenkor már jó idő van". Hát erre kívácsi leszek... Ha nem jön senki, megyek magam, már nagyon bennem van a zabszem, és úgyis arra van dolgom... Majdnem arra...
Hát aszondom ez határ eset kifogásnak, ha nem találkozunk korábban most írnék valami szépet, de így aszondom OK elfogadva, de TUTI h csuklottál mer emlegettünk .
Én mondjuk simán betolom, be 2 vagy 3-rom, tolás ugrás aszt OK minden .
De tudom azt is, h akinek nincs a tologatásba rutinja az hamar leveri a gépet .
Én az XJ-met mejd 1 évig tologattam mert nem kaptam bele aksit annó .
Tuti szar az aksid én még ki se vettem belőle soha télire se, néha beindítottam azt minden OK.
FIGU
Megpróbálok nagyon óvatosan fogalmazni, h ne sértsek meg senkit .
Drbig, kontra Csutka!
Hiába vitáztok a Magyar és a Német kereskedelmi kúltúra olyan messze van egymástól,
mint két csillagrendszer, ha tetszik, ha nem kár összehasonlítani EU ide-oda .
Drbig a konfliktus kezelés ELSŐ szabálya sose személyeskedj , kicsit sovinisztának éreztem,
és inkább nem írok róla bővebben.
Csutka szél ellen nem érdemes pisálni, ezt a fiúk hamar megtanulják, de fogadd el te is .
Tudom-tudom Drbig ne is írd le, ki a f@szt érdekel a véleményem, nem is akarok a témára kitérni és nem is írok többet róla megigérem, egyszerüen idegesít a sovinizmus és a feminizmus is.
A végére írok még egy bölcsességet, azt szoktam mondani a NŐket nem kell megpróbálni megérteni, úgy kell szeretni őket ahogy vannak.
FIGU
Hát mi azért kint voltunk az e-ringen 4-5en, Soma, zLipi, Kingmidas, Zotyó, bocs aki kimaradt
14óra körül leléptünk sehol emberfia és semmi , két pályamotoros gyerek körözött csak
Visszafelé találkoztunk Bivaly csapatával /ezt csak utólag tudtuk meg/ átmentünk Kakucsra ott legalább szuper motyósok, meg gokartosok is nyomták
dumáltunk egy kicsit 16 óra körül tűztünk hazafelé
Képeket csináltak a fiúk este már biztos felnyomják.
Eső nem volt, 1-2 csepp, és kicsit hűvös szellő.
FIGU