Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nekem még nem volt vontva a Zé, de ahogy olvastam a régi széria szelepfedel tomitese annál is szeret szerte széjjel repedezni. Enyém is ilyen, de mondjuk egy csepp olajat nem izzad.
hali kicsizére néznék gumit a conti contimotion nagyon jó áron van van vkinek tapasztalata vele.a következö befutó vagy a bt023 vagy a pilotroad 2vagy 3.inkább túrásabb használatra mérsékelt döntögetésre
Továbbítom, köszönöm!
Hat ha kicsrélte volna tuti nem gyöngyözik! Ha kell van raktáron!
Haverén ki lett cserélve és utána egy hónappal már nagyon picit gyöngyözött. Visszavitte a szerelőhöz aki mondta neki hogy ez ilyen. De akkor ez hülyeség igaz? Tehát ha szivárog kicsit akkor új tömítés és kész. Köszönöm!
Szerinted egy 8 éves tömités ha szivárog az tipushiba? Inkább trehány volt a szerelö ha levették és nem cserélte ki!
Srácok az mennyire igaz, hogy a 2007 utáni kicsi Z-nél "típushiba" a szelepfedélnél gyöngyöző olaj? Haverén is olyan.
ja hogy odometer jól van na...
akkor ezek szerint eddig is ott volt csak most valahogy jobban felfigyeltem rá
Összesen megtett út...
Összes megtettem km.
tudja valaki z1000-nél a kilométer számláló mellett mit jelent az ODO felirat? És miért írja ki?
adj egy mail cimet
Valakinek esetleg 1 ilyen idom?
Kawasaki z750 2004.
Hogyér adod?
Szia! Van polcon Adatlap!
Gyerekek! Na, most a legutóbb mért fogyasztásom városban, de lendületesebben haladva, inkább este nem a forgalomban motorozva 5 liter lett! :) A korábbi 8 hoz képest ez nagyon jó adat! Más: nektek van olyan, hogy nem indul egyből az önindítóval? Nekem olyat csinál, hogy az injektor szív akkor is, mikor az indítógombot nyomom, csak többszöri próbálkozásra kapcsol be az indítómotor akár hidegen, akár melegen. Ez mitől lehet? Valakinek volt hasonló? A korábbi injektoros Hondám sosem csinált ilyet.
Ajánlom a motoralkatrész.eu-t. Náluk olcsóbbat nem igazán találtam. Ha van náluk raktáron a kiszemelt, akkor max 1-2 nap és megkapod, ha nincs, akkor is kb 1 hét a berendeléssel együtt. Vagy te is kapsz hosszabb láncot a rövidebb áráért.
Z750 2004-hez láncot honnan tudnék venni,normálisat,elérhető áron?!
Írtam e-mailt neked (lassan egy hete), majd nézz rá légyszi :)
Sziasztok van valakinek 2004-es z750 hez hűtő rögzítő lemez?

Az ami a bloktól megy a leömlők kőzt a hűtőhöz.
Én a gyárival használom, teljesen jó.
Hali ki milyen guminyomást használ probáltam a gyárit sztem hülyeség mert nagyon sok.probáltam 2,4-2,5 elöl 2,6 hátúl az elment de volt 2,3 elöl 2,5hátúl az sztem kevis nagyon melegedett mondjuk meleg is volt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni olyan problémában, hogy asszonykámmal egyre többet túrázunk és a tank táska+háti táska kombó már kevésnek bizonyul.Dobozt nem szeretnék feltenni ha nem muszáj inkább a Cordura nyereg táskákat néztem.
A kérdésem az lenne, hogy fel lehet egy ilyen nyeregtáskát úgy szerelni, hogy az utasnak is kényelmesen elférjen a lába, vagy inkább a quad dobozolást válasszam?!:)

Köszi előre is!(Z750 `04)

Üdv
Z 750 sérült első lámpa eladó:5.000 ft-csak telefon:06302093728
Eladó egy vadiúj TRW/Lucas ültetőszett Z750 (04-06), Z750S (05-06), Z800 (13-15), Z1000 (03-06) modellekhez. Irányár: 16e péz.

Info: lucifer0820@freemail.hu