Hali.Egész jónak tűnik,hallgatok rád és ilyet rendelek bele.Nem tudom szaki kellett e hozzá neked vagy nem nagy kunszt kicserélni?Látom te is használod túrára a Z-t érdekelne h plexi nélkül hogy bírod?
Hali, H7-es foglalatú izzó kell hozzá. Én több mint 4 éve osram nightbreakert használok. Egyszer sem ment még ki pedig annó mikor olvasgattam utána sokan erre panaszkodtak, hogy a nagyobb fényerejű izzók nem bírják olyan sokáig.
Sziasztok!
Gyári első fényszóró izzóit szeretném lecserélni vmi nagyobb teljesítményűre.Szét még nem szedtem,inkább megkérdezem hátha tudja vki h milyenek típusúak vannak benne eredetileg.
Sziasztok!
Lassan vinnem kell "érettségizni" a motort (750 '09) vissza kéne raknom erre az időre a gyári kiput,mi történik ha nem kötöm vissza ez időre az exup szelepet?
Köszi :)
Üdv mindenkinek!
Eladó egy 2004-es z1000 szerintem jó állapotban lévő jobb első teleszkóp (1-2 esztétikai hiba) és egy sérült balos (max a belső alkatrészek használhatóak). Csavarok nincsenek szétcseszve, ránézésre még állítva se nagyon voltak, nem hogy szétszedve.
Hali!
Csak ajánlani tudom a szélesebb kormányt, több óra után sem lesz olyan megterhelő kanyarogni, már ha jól állítod be a kormányt. Konzolokat illetően meg inkább a fúrást ajánlom, mint a pöckök levágását. később még jól jöhetnek azok a tüskék.
Szia, láttam a motorod hirdetését, szépen meg lett csinálva. Az enyémre most rendeltem meg a givi konzolt m7-el, meg egy v47nntech-et rá. Lecserélem a gyári kormányt is alu 22-es merevítős 800mm-es crosskormányra. Annyi lenne a kérdésem, hogy amikor átraktad a kormányt, megfúrtad a kormánycsövet, vagy levágtad a kis pöcköket, amik a kapcsolók belsejében vannak?
Hali, ha a színkeverő ez alapján a kód alapján nem vágná, itt kereshetsz hozzá (név alapján) itthon azonosítható kódot. Nekem annó 17P candy lime green alapján nem tudták kikeverni, a táblázatban található 8N viszont megvolt nekik...
Nem tudom, hogy ez mennyit segít.
Ebben a mellékelt ábrában ha jól emlékszem még bent van a 2009-es z750-ek színkódja.
Azt nem említetted hogy melyik színre gondoltál.
Magában a motor blokkban nincs különbség, szerintem. Ami a különbség. Idom, hátsó faridom, kapaszkodó, egybe ülés. A kapaszkodó miatt más a váz nyúlvány kiképzése is hátul. Kispórolták a sima Zében nagyon jónak tartott (szerintem) vízhőfok mérőt, és a hátsó sárvédőt is.
Az S- ben 2006- tól van vészvillogó, ami a simán valószínűleg nincs..
Üdv mindenkinek!
Volna egy nagy problémám... z1000 alsó villahídból a tengelyt ki lehet szedni? Mert azt látom a tengely tövénél, hogy menet van rajta. Csak hogy milyen technológiával lehet kiszedni roncsolás nélkül?
Tippeket, tanácsokat szívesen fogadom.
Előre is köszönöm!
Gyári első fényszóró izzóit szeretném lecserélni vmi nagyobb teljesítményűre.Szét még nem szedtem,inkább megkérdezem hátha tudja vki h milyenek típusúak vannak benne eredetileg.
Semmi, tudomásom szerint alaphelyzetben nyitva van.
Lassan vinnem kell "érettségizni" a motort (750 '09) vissza kéne raknom erre az időre a gyári kiput,mi történik ha nem kötöm vissza ez időre az exup szelepet?
Köszi :)
Eladó egy 2004-es z1000 szerintem jó állapotban lévő jobb első teleszkóp (1-2 esztétikai hiba) és egy sérült balos (max a belső alkatrészek használhatóak). Csavarok nincsenek szétcseszve, ránézésre még állítva se nagyon voltak, nem hogy szétszedve.
Csak ajánlani tudom a szélesebb kormányt, több óra után sem lesz olyan megterhelő kanyarogni, már ha jól állítod be a kormányt. Konzolokat illetően meg inkább a fúrást ajánlom, mint a pöckök levágását. később még jól jöhetnek azok a tüskék.
Talán most.
Nem tudom, hogy ez mennyit segít.
Ebben a mellékelt ábrában ha jól emlékszem még bent van a 2009-es z750-ek színkódja.
Azt nem említetted hogy melyik színre gondoltál.
Tudja valaki a színkódokat?Kellene a 2009-es Z 750 kódja.
Köszi
Ha ezeket a kulcsszavakat beírod akkor mindenre találsz választ nem régiben is volt téma!
Csak érdeklődésképpen, elsőfutomű cseréről van valami infó ? Z1000 kiflik és valamelyik zx telók ?
Váz a Z-nek is csak egy sima zártszelvény váz? Mint mondjuk a hornetnek ?
Az S- ben 2006- tól van vészvillogó, ami a simán valószínűleg nincs..
Volna egy nagy problémám... z1000 alsó villahídból a tengelyt ki lehet szedni? Mert azt látom a tengely tövénél, hogy menet van rajta. Csak hogy milyen technológiával lehet kiszedni roncsolás nélkül?
Tippeket, tanácsokat szívesen fogadom.
Előre is köszönöm!