Sziasztok, eladó Z750, Z750s 2004-2006 közöttihez való 6 fokozatban állítható cnc rövid kuplung és fékkar. 2 hónapot használt új állapotban.
Ár: 8500Ft a pár.
Érd.: 30/9068005
Szia! Én 60 000t vettem összekötőcsővel együtt használtan. Jelcsát keresd itt az enyém is tőle van. Db killer nélkül szerintem nagyon szép hangja van :)
Sziasztok. Sikerült beszereznem egy 2008-as Z 1000-et. 24e Km van benne, első tulajos motor, szervízkönyves. Sokat nem sikerült sajna eddig menni vele az időjárás végett, de barátkozunk! VFR800 vtec-em volt előtte huzamosabb ideig, azt cseréltem a Z re. Érdekelne, tapasztalatok alapján milyen tipushibái vannak ennek a motornak, ill. mire kell a szokásos dolgokon felül odafigyelni. Segítséget előre is köszi!
Mindenféleképpen jól jön egy ilyen szerelő!annyi bajom van vele vigyem el a mocit,szervezzem meg a vissza utam,ha nem tudja akkor megcsinálni.de ez van,nem stimmelhet minden
Olyan szinten korrekt a srác, hogy én Debrecenből jártam hozzá annak idején :) Tele is van munkával mint az állat. Nagyon tudom ajánlani minden környékbelinek
Leírom lassan, hátha te is megérted. Nem R1-ről volt szó, hanem Z750 tuningról. Hogy nem csak ott van vége egy tuningnak, hogy belemegy a sportszűrő, sportkipufogó meg PC és lesz belőle 120 LE. Részemről lezártam a témát, trollkodj mással.
Ár: 8500Ft a pár.
Érd.: 30/9068005