Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Fuchs silkolene pro4 10w-50. használt már valaki ilyen olajat?
Piros hűtőidomba is gondolkoztam,de lehet sok lenne.igy meg az elején nincs piros ez zavar picit.ülésben,hasidomban csak.tank alsó ivében gondolkozok még fóliáztatni,de nem tudom merjem e
Esetleg piros fékcső, emelőszemek, bukógomba stb....
Ja,értelek
Nem mindet, hisz a főbb csavarokat egyébként sem ajánlatos csak a kisebbekre gondolok, tanksapkán, műszerfalon! De láttam már olyat is hogy a blokkon is piros csavarok voltak!
Minden csavart pirosra?
Elég hosszú és kitartó polírozás

Z750beca
Lehetnének még a csavarok is pirosak, ez a projekt még nekem is benne van a terveim között csak rendelni kéne az Ebay-ről.
Fekete z750,piros-fekete üléssel,piros felnicsikkal...ötletek hasidomon kivül mit tennétek pirosra még?nekem van elképzelésem,de kiváncsi vagyok hozzászólásokra!
Ok. Meggyőztetek már le is adtam a rendelést a Basinak!
Én 5 éve használok üvegszálas hazai hasidomot. Semmi baja.
Köszönöm a válaszokat, akkor felveszem a kapcsolatot basival.
Nagyon szép!

Azokat a leömlőket meg mi lelte hogy ilyen csilli villik lettek?
A kép lemaradt
Nekem is ő csinálta és semmi bajom vele ! Az enyémen Monsteres matrica van.
Basi csinálta. Lefested felrakod. Semmi gond vele.
Bár, most látom, ezek már újabb szeriak. No mindegy, lényeg, hogy szerintem kár aggódni az üvegszál miatt
Ugyan ilyet gyárt Basi is üvegszállal. Nekem jó fél éve van fent, meg mentem vele pár ezer km- et, szerintem tökéletes- és árban is nagyon jó! max. persze annyi, hogy le kell festetned!
A hasidomod az gyári műanyag vagy üvegszálas utángyártott?, mert tetszenek hasidommal, csak a gyári drága, üvegszálastól meg tartok egy kicsit, egyenlőre csak szemezgetek a dologgal, még nem döntöttem el, hogy vegyek e rá.
De 2004-re tied nem tudod feltenni,neked más fejidomod is van!
Nekem MRA plexi van rajta.
Szia. Tema engem is erdekelne kinek mi a tapasztalata:)En Givi 402d nagy plexit erdeklodtem meg kereskedesben,annak 26 000 az ara. Igaz nem tudtak megmondani,hogy tartokonzol benne van e az arban :) magassagom miatt en a kis plexit kilottem,bar azzal kulturaltan nez ki
Sziasztok,2004,z750 re szeretnék plexit kicsit milyet ajánlanátok,és milyen tartóval?elég gyakorlatlan vagyok benne,ezért kérdezek ennyit!
Szia,hol szereztél gyári bontott plexit beszerezned,meg milyet,mennyiért?köszi
BUEK a Zeseknek, ahova talan visszaterek majd, hisz eletem legjobb motorja a Ze volt
Sziasztok,buék elsősorba nektek!z750(2004),kis plexit hol tudnék beszerezni normális áron?