Piros hűtőidomba is gondolkoztam,de lehet sok lenne.igy meg az elején nincs piros ez zavar picit.ülésben,hasidomban csak.tank alsó ivében gondolkozok még fóliáztatni,de nem tudom merjem e
Nem mindet, hisz a főbb csavarokat egyébként sem ajánlatos csak a kisebbekre gondolok, tanksapkán, műszerfalon! De láttam már olyat is hogy a blokkon is piros csavarok voltak!
Fekete z750,piros-fekete üléssel,piros felnicsikkal...ötletek hasidomon kivül mit tennétek pirosra még?nekem van elképzelésem,de kiváncsi vagyok hozzászólásokra!
Ugyan ilyet gyárt Basi is üvegszállal. Nekem jó fél éve van fent, meg mentem vele pár ezer km- et, szerintem tökéletes- és árban is nagyon jó! max. persze annyi, hogy le kell festetned!
A hasidomod az gyári műanyag vagy üvegszálas utángyártott?, mert tetszenek hasidommal, csak a gyári drága, üvegszálastól meg tartok egy kicsit, egyenlőre csak szemezgetek a dologgal, még nem döntöttem el, hogy vegyek e rá.
Szia. Tema engem is erdekelne kinek mi a tapasztalata:)En Givi 402d nagy plexit erdeklodtem meg kereskedesben,annak 26 000 az ara. Igaz nem tudtak megmondani,hogy tartokonzol benne van e az arban :) magassagom miatt en a kis plexit kilottem,bar azzal kulturaltan nez ki
Z750beca
Lehetnének még a csavarok is pirosak, ez a projekt még nekem is benne van a terveim között csak rendelni kéne az Ebay-ről.
Azokat a leömlőket meg mi lelte hogy ilyen csilli villik lettek?