Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A váza ugyanaz, szerintem jónak kell lennie. Itt van a Z1000 szerelési útmutatója:
http://old.itlcanada.com/inter...

Itt meg a Z750-é:
http://old.itlcanada.com/inter...

Z750-nél a hátsó lábtartóhoz rögzít, Z1000-nél a vázra. Nézd meg a képeken. Mivel a cucc a váz alatt megy, szerintem mindegy teljesen, milyen az idom.
A Z750 és Z1000 váza teljesen egyforma. Az idomok 95 % is megegyezik a kistestvérével.
Érdeklödnék hogy z750 04-06-os is jó ?
Az enyém most ért ide a napokban, nagyon szép munka. Ezúton is köszönöm Basi mesternek..
Csak ajánlani tudom basit,szép munkàja van.megbizható!
Ksözönöm!
Az enyém 2004-es, de a nagy vonalakhoz amire kíváncsi vagyok, szerintem a 2007-es is megfelelő.
14500 HUF + posta.
Szeva
Mennyi lenne az ára,festés nélkül?
Igen.
Nincs mit...
Köszi a segítséged.
Eladó doboztartó konzol (442FZ) + platni (M5)
2003-2006 Z1000-hez jó
Ilyen
Meg ilyen
Kb. 3 hónapot volt fenn meg 1000km-t
18.000 Ft +posta
Helló, Z1000 service manual -ok innen leszedhetőek 2003-tól 2013-ig.
Sziasztok.
Hasidom kellene Z 750-re 07-esre,ha van valakinek szóljon.
Basi még csinál ilyeneket?
üdv.
köszi
Köszi
Sziasztok!
Szervízkönyves kérdésben én is kérnék segítséget egy 2008-as z1000-hez.
Elöre is köszönöm.
Átdobtam mindkettőtöknek. Muldi - neked 2007-est. Szólj ha nem az kellett volna.
Ha van felesleges időd elküldeni, akkor igénybe venném én is ezt a szolgáltatást a kovitom1985@gmail.com címre.
Előre is köszönöm.
Megkaptad mailem?
Helló, ha adsz egy mailcímet átdobom.
Sziasztok,2004 kis z-hez honnan tudnék szervizkönyvet szerezni?vagy esetleg más évjárat is megeggyezik e vele?el böngészkedném,szükségem lenne rá!
Rendben köszönöm a válaszokat!Akkor azt hiszem 7végén neki is ugrok.
Akkor úgy néz ki rosszul emlékeztem...
Nem kell hozzá szaki, de elég nehezen hozzáférhető. Rég volt már, de úgy emlékszem le kell bontani az egész fejidomot. Szervizkönyvben tuti benne van a folyamata, ha nem lenne meg dobj egy mailt és átküldöm pdf-ben. A plexi nekem nem hiányzik róla. 130 környékén szerintem még nem kell 180 felett meg legalább lefáraszt annyira a szél, hogy tartósan nem cibálom annyira. A szélzaj zavar inkább, mondjuk ezt a nem túl jó bukómnak is köszönhetem... ezt viszont hosszabb úton füldugóval nagyon jól le lehet tompítani.
Nem nagy kunszt. Rutin nélkül első nekifutásra is van talán vagy 5 perc kicserélni mind a kettőt.
Csak a porvédő gumiharangot majd nyomkodd vissza rendesen.