Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Szerintetek ebben van valami buktató?:)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_z_750_z
750r-7592182
Fóliát Te is rakhatsz fel rá- én az S -en megvettem méterre a fényes átlátszót, aztán sablonokat gyártottam, és vagy 3 métert kidobva a kukába, de sikerült végül is lefóliáznom. Kapott a tank két oldala a faridom alul és oldalt illetve a kapaszkodó alatt felül, a lámpa feletti idom felül az idomok legeleje.
Kis kitartás kell csak és meglesz, ha érdekel akkor tudok egy két tanácsot adni.
Helló!
Nagyon kihalt a fórum! Tudni szeretném, hogy a 2007-es Z750-nél gyárilag van védőfólia az első lámpán, tank oldalán, és a faridomon? A hasidom is fóliázva van, de azt gondolom az előző tulaj csináltatta. Eladó üléspúp valakinek, vagy esetleg gyárt valaki?
elég vagány :-)
Persze, hogy a gyári hűtő elég, nekem sem volt soha gondom vele... de azért motort nem kimondottan praktikussági okokból tartunk. :) És ez nagyon állatul néz ki
Előnye a tényleg meleg helyeken lehet, ahol a menetszél már nem tudja üzemi hőmérsékleten tartani a folyadékot (vagy városban, kis tempónál a ventilátor nem tud elég levegőt fújni a hűtőre, esetleg huzamosan nagy terheléssel, meleg időben...van még variáció ), illetve a túlmelegedett motort hamarabb visszahűti.
Minimálisan lehet, hogy lassabban melegszik a rendszer, de mivel üzemi hőmérsékletig csak nagyon kis mennyiségű hűtőfolyadék (a zárt termosztáton lévő furaton keresztül) áramlik a hűtőbe, szerintem nem számottevő.
Normál felhasználásnál (minimum 90%ban, ha nem több) elégnek kell lennie a gyári hűtőnek.
Helló!
2007 utáni Z750-nél "hivatalosan" 100°C-nál kell bekapcsolnia ventilátornak és ha lehűlt, akkor valahol 97°C-on kikapcsolni. Ahogy a többiek is írták, ez gyakorlatban 103-105°C körül mozog. Nekem spec. 104°C (2010 Z750).
Görögben nyáron biztos jó.

nálunk ősszel este már amikor már hideg van akkor 60 fölé nem megy.
nagy hűtővel még alacsonyabb lenne.

Kitaláltak azt, hogy mekkorának kell lenni.
Ha már itt tartunk. Van a riderforumson egy olyan fórumtéma, miben az van leírva, hogy egy görög srác hogyan építette be a Z750-be egy ZX10 hűtőjét ha jól emlékszem. Azt mondta, hogy a legnagyobb kánikulában is lehűl a motor üzemi hőfokra vagy 100 méter alatt, de van valami hátránya a dolognak? Gondolom lassabban éri el a megfelelő hőmérsékletet a blokk... ilyenkor jobban kopik, vagy ilyesmi?
2004-es nagy z.is 102-104 között kapcsol be a ventilátor,de 5-10mp mulva vissza megy 98-100-ra
2007es van és 105körül indul.

nyáron 80 fok körül elvan.

termosztát meg 62nél nyit ha jól emlékszem.
Nagyon örülök hogy más is felhozta a hűtés témát mert ez engem is rendkívül érdekel, hogy mennyi is az ideális hőfok ahol kapcsolnia kell a ventilátornak. Valaki írta már a 103-104-et is. De nekem ha jól emlékszem akkor sem indult el. (2008 Z 750) köszönöm előre is a segítséget.
Eladó biztosítót nem látott sérült és ép alkatrészek Z 750 S-hez:
sérült tank: 6000Ft
sérült farokidom minden darabja megvan: 6000Ft
aki viszi valamelyiket és igénye van rá adom a többi sérült alaktrészt a képen láthatóak közzül ajándékba.
tükör balos csak karcos: 5000Ft
utas kapaszkodó jobbos: 3500Ft
érd.: 30/9068005
Sziasztok! Nem éppen ehhez kapcsolódik, de hasonló a sztori... Az Opel márkakereskedésben és szervizben beszélgettem egy "vén rókával". Azt mesélte, hogy régen nagyon sok visszahívást csináltak az autók vízhőfokjelzőjére, mégpedig azért mert ki kellett cserélni azokat, mert a skála szerint mindig 100°c-os volt üzemi hőfokon és sokan panaszkodtek rá. Ami valós is, mert ha letekernéd a kiegyenlítő tartály tetejét, forrna a benne lévő víz... Így lehet az, hogy a víz 100°c körül mozog és csak kicsivel felette indul a hűtése.
103-105nél kapcsol
Üdv mindenkinek!

Van egy kérdés, ami már eléggé régóta foglalkoztat (kb mióta nálam van a motor). 2004-es kis z-n hány fokon kapcsol a venti? Mert nekem 103-104 körül a kijelző szerint és szerintem az sok. De lehet én vagyok hülye, vagy az óra.
Igen, bocs rosszul írtam.
hali javítanék az évjáraton 2003-2006-ig a 2007-re már nem jó
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel egy üléstakaró jelezze bátran. 10000 Ft az ára. Z750,Z1000-re való 2003-2007-ig, illetve ZX-636-ra is.20-596-8172
Üdv.
Hat nem igerek semmit! Nyarig nem szeretnek varni vele!
eeeez igen lehet ilyen lesz a következő gépem.
Fú nagyon szép :)
(remélem megmarad nyár elejéig, akkora tervezek ilyet és ez nagyoooooooon tetszik )
Eladóvà vàlt a motorom! Tel: 06308947594
még nem késő
bár meg kell hogy mondjam a marketinggel nem felhőtlen a viszonyom