Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát bazzz
direkt mondtam a srácnak H ring fŐŐŐŐŐŐŐ bejárat,
mondtam hogy be is lehet menni, mert rendezvény van
ja nem, M3 ason mar lelapult, epp hogy eljutottam ringig, palyan nem is voltam . JA, amugy igen, ez igy meg csak kellemetlen :) majd legkozelebb
de ugye nem dobtad el a motort miatta? Ha nem akkor annyira nem gáz, csak inkább kellemetlen
defekt
mi történt?
ja, probaltam szembe menni a gumis gyerekkel de valahogy rohadt rosszul magyarazta hogy hol vannak. szepen elkerultuk egymast es az M3 ra jutottam, viszont a gumi mar kezdte feladni szoval tovabbmentem a masik gumishoz. felhivtam a sracot es mondtam neki hogy bocsesz a szivatasert, kicsit e-basztam.

namindegy, meg1x koszi mindenkinek a segitseget.

kawa szerviz meg bassza meg magat hogy egy kuvva kompresszort nem tudtak magukkal hozni ringre
mizu Steve, sikerült megjavítani, hazaértetek?
Nekem is ilyen problémám volt az újjal! Előtte lekezeltem alkoholos törlővel pormentesre és zsírmentesre majd rá raktam aztán kicsit hajszárítóval jó rámelegítettem jól megnyomkodtam" kihúzgáltam" belőle a légbuborékokat és jó lett nem jött fel!
ahh, nem fogok időben elindulni. valszeg én csak a ringen csatlakozok. ott meg majd megkeresem a Zéket :)
OK
de ha a 6-oson jössz Szbattánál van 1 kút nem tudom milyen /ipari park/ ott is találkozhatunk 15.45 és 16 között onnan max 15 perc az M0 Mc
Sziasztok!
Lenne valakinek elfekvőben 2010 utáni Z750 gyári kipufogó hővédő lemeze sértetlen?
Köszönöm!
Én ebből is kimaradok kértem szabit mára , erre kaptam 2 kört... Jó ha este 7 re haza esek, ráadásul ma jár le a motor műszakija
ja, reglap leszedve, 17:00 től lehet regisztrálni
sztem ha 16:00-16:15 között ott talizunk bőven jó
hali
nekem mind 1,
én kb. 15 órától ott tudok lenni
hánykor kezdődik? pályázni akarsz? akkor reg lapot töltsd le,
úgy gyorsabb
Szia! Pl nálam adatlap!
úgy látom nagyon fasza idő lesz holnap! :D
hánykor legyen a tali szigetszentmiklósnál?
Sziasztok!
Tudtok ajánlani boltot vagy webáruházat ahól jó minőségű tankpadot lehet venni. Az Agomotors-nál vettem egyet, de visszavált a széle, egy helyen meg egy jó nagyobb darabon. Most vettem egy másikat itt az apróban Kawasaki 2500Ft volt, de annak is a szélei visszaválik.
Köszi a segítséget!
Én is végigjártam ezt az utat. Z1000 után lett sok más motor, köztük 2006-os GSX-R1000, most egy Emelt kormányos R1-et hajtok, szerintem neked is így kelett volna átalakítani a Suzukit, kb. egy átírtás árából kijött volna. A GSX-R után kevés lesz a Z ereje, és az autópályán se lesz akkora öröm menni vele. Ha kell jó motor csörgess meg!
Képet sajna nem tudok mutatni hogy van felrögzítve mert olyan szögbe nincs lefényképezve hogy hova meg hogyan van becsavarozva! De én úgy tudom hogy a 2008-as évjáratnak már meg van a helye a pelxinek csavarok helye stb nem úgy mint a 2004-2005-ös modelleken, hogy nem kell rá semmi keret vagy ilyesmi!
Szia! Tudok segiteni! Adatlap!
Szia!
Ez a Puig, érdkelene, hogyan van felelősítve a fejidomra!
Neten nem találtam olyan képet, ami tisztán mutatná. Mindenhol csak elölről van fényképezve.
Esetleg tudnál küldeni néhány képet róla?
Szia Én innen rendeltem az enyémet! link És nagyon meg vagyok elégedve!
Nekem még a régebbi z van... Ha megnézed a képemet látod, ott pont a nagyplexivel van fotózva. Nem vettem észre hogy beremegne.
És nem rezeg be nagyobb sebességnél sem?
Gondolom akkor ilyen:
link

Ezek a kormányra erősíthető verziók mennyire rezonálnak be?
Vettem egy kormányra szerelhető gps tartót, viszont, akkor lehet nem fog elférni a plexitartó.
Nekem givi van ( elvileg a legnagyobb) elég postás simson feeling viszont 150 nél olyan mint a gyári kis plexi 100 nál.