ja, probaltam szembe menni a gumis gyerekkel de valahogy rohadt rosszul magyarazta hogy hol vannak. szepen elkerultuk egymast es az M3 ra jutottam, viszont a gumi mar kezdte feladni szoval tovabbmentem a masik gumishoz. felhivtam a sracot es mondtam neki hogy bocsesz a szivatasert, kicsit e-basztam.
namindegy, meg1x koszi mindenkinek a segitseget.
kawa szerviz meg bassza meg magat hogy egy kuvva kompresszort nem tudtak magukkal hozni ringre
Nekem is ilyen problémám volt az újjal! Előtte lekezeltem alkoholos törlővel pormentesre és zsírmentesre majd rá raktam aztán kicsit hajszárítóval jó rámelegítettem jól megnyomkodtam" kihúzgáltam" belőle a légbuborékokat és jó lett nem jött fel!
Sziasztok!
Tudtok ajánlani boltot vagy webáruházat ahól jó minőségű tankpadot lehet venni. Az Agomotors-nál vettem egyet, de visszavált a széle, egy helyen meg egy jó nagyobb darabon. Most vettem egy másikat itt az apróban Kawasaki 2500Ft volt, de annak is a szélei visszaválik.
Köszi a segítséget!
Én is végigjártam ezt az utat. Z1000 után lett sok más motor, köztük 2006-os GSX-R1000, most egy Emelt kormányos R1-et hajtok, szerintem neked is így kelett volna átalakítani a Suzukit, kb. egy átírtás árából kijött volna. A GSX-R után kevés lesz a Z ereje, és az autópályán se lesz akkora öröm menni vele. Ha kell jó motor csörgess meg!
Képet sajna nem tudok mutatni hogy van felrögzítve mert olyan szögbe nincs lefényképezve hogy hova meg hogyan van becsavarozva! De én úgy tudom hogy a 2008-as évjáratnak már meg van a helye a pelxinek csavarok helye stb nem úgy mint a 2004-2005-ös modelleken, hogy nem kell rá semmi keret vagy ilyesmi!
Szia!
Ez a Puig, érdkelene, hogyan van felelősítve a fejidomra!
Neten nem találtam olyan képet, ami tisztán mutatná. Mindenhol csak elölről van fényképezve.
Esetleg tudnál küldeni néhány képet róla?
És nem rezeg be nagyobb sebességnél sem?
Gondolom akkor ilyen: link
Ezek a kormányra erősíthető verziók mennyire rezonálnak be?
Vettem egy kormányra szerelhető gps tartót, viszont, akkor lehet nem fog elférni a plexitartó.
direkt mondtam a srácnak H ring fŐŐŐŐŐŐŐ bejárat,
mondtam hogy be is lehet menni, mert rendezvény van