Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esik a hó!Most éri meg motort venni!Minden sz.r most olcsó mert nem tudod kipróbálni és szorít az idő a gyors eladáshoz!DE EZ A MOTOR MEGVÁRJA a próba úttal a leendő gazdiját.Ha motorozni akarsz tavasszal és nem csak villantani a Citadellán akkor érdemes megnézned ezt a gépet!Csak értékek vannak rajta és nem műmájer cuccok.
Eladó Kawasaki z750 - Képes Motor
www.kepesmotor.hu
Eladó Kawasaki z750 - Eladó használt motor, motoros ruházat, alkatrész, motorgumi, kiegészitő, bukósisak
Igen a viccet az árára értettem egy csupasz vázat 500 ezer ftért
Szép formatervezett.

De szerintem kibaszott drága.
Ezek ugye most csak viccelnek?

link
óóó bakker végre
hajrá Baltimore Ravens
Mit értesz ezalatt?
Ismerjük egymást, a motor már volt nálatok párszor.
Helyszíni támogatás megoldható?
Szia! Újban tudok segiteni!
10000km van benne garantáltan!Ha érdekel 25000ft a pár és hívj.
Motorjavíto.hu Gyál.
Nekem is van két fölösleges első tárcsám.
Ezek már csak 4,5mm-esek.

Z.
nem szar ötlet és olcsón :D
Nekem a rendszámtartó saválló lemezből van.
OK!
már beszélünk :)...
Hasidom van.
gratulálok
rendszám tartót csinálhatsz is ha van hol stb.
de használd a keresőt sok kontaktot összeszedhetsz,
hasidom Basi csinál ha jól emlékszem pl.
üdv
sziasztok ma vettem egy 750-es zééét :)
csinosítani kellene picit, hasidom, rendszámtábla tartó, ledes indexek.
tudtok esetleg ajánlani valakit innen az oldalról ?
előre is köszi
Sziasztok!
2003as Ezredesre plexi, bal labtarto es kipuffogo konzol, jobb huttotakaro, jobb ules alatti muanyag borittas, tank(gyari feztett), bal tukor volnae valakinek elado?
a teljesítmény adó nem jött még így nem tudom az mennyi lesz...

biztosításom 18/év pénz a baleseti adóval együtt

csak elméleti síkon gondolkodok, sose vontam még így télre motort, mert vagyok olyan hülye, hogy gondolkodás nélkül megyek egy kört ha ki van vonva akkor is. És anno a balesetemnél az volt a legnagyobb sziven ütés mikor a biztosítás hiánya miatt zsebből kellett az okozott kárt kifizetni. ( közelebb volt az 1 misihez mint a 800e hez )
szia

a 17 ben nem, de a budafoki úton van egy Mirek motors nevű szervíz, régóta ismerem a srácot, őt merem ajánlani.
Feladtam... Még mindig a gyertyacsere utáni indítással van gondom. XVII kerületben tud valaki hozzáértő embert, aki tud segíteni?
Bocs. telefonról írok. egyébként úgy kell, hogy kivonatni hó végén kell mert akkor nem kell fizetni adót az első hónapban
Egyszerű kiszámolni.
Az éves biztosítási díjat leosztod ehy hónapra. majd a teljesítmény adót is.
kivonatás 2300ft-ba kerül és max fél évre lehet.

kivonatod 5hónapra akkor a kiszámolt ősszegeket összeadod majd szorzod a kivont hónapok számával. és ebből ki kell vonni 2300ft-ot. ha előbb szeretnéd visszahelyeztetni mint amit a kivonásnál megadtál akkor megint 2300ft.

én most kicsi túlfizetésben voltam így 14körül kaptam vissza + a teljesítmény adó. azt nem adták vissza. majd levonják az ideiből.

ha drága a biztosításod mind nekem akkor egyértelmű, hogy megéri.
pénzbe mennyit jelent ha kivonatod erre a kb 5 hónapra?