Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olaj már van?
Kössz mindenkinek

az előző tulaj szerint 1000km van az olajban, de szezon elején le cserélem biztos ami biztos.

ahogy utána olvasgattam 4L körüli mennyiség megy bele, Pest környékén hol érdemesebb a szűrőket megvenni?
biztos 6ezer?

Bár az enyém 750es. Annak 12-t ír.
Szervízkönyv szerint 6000 km-enként vagy évente! Légszűrő csere 12 ezrenként vagy persze ha látszólag koszos...
Olajszűrőt kell cserélni mindig.

Olajat évente vagy 12ezer km-ként kell cserélni.

légszűrőt állapot függően. Kiszeded, ha nem gáz akkor csak kifújod ha durva akkor csere.
milyen intervallumban cseréled, vagy kéne cserélni könyv szerint?

az olaj/levegő szűrő milyen árban van hozzá? gondolom egybe cseréltek mindent.

bocs, hogy ennyit kérdezek, de nincs könyvem neten meg nem találtam magyar leírást, és eddig csak üzemórás motorom volt.
hali
én elég régóta használom az Agip Racing 4T 10W-60 vagy 20W-50-et
2500 és 3000 közötti áron/liter megkapható
Zsolti

alvázszám alapján eredeti nyers kulcsot lehet rendelni? és mi pénz lenne?
Valami japán kenöcs Japánból jött a gyárból utcára és verseny célra ök ezt használják direkt kawának fejlesztették
kawa milyen olajat árul saját név alatt?
Ha ilyet szeretnél akkor még egy pici kell hozzá!
Ha 10e Ft körül van a 10W 40 csak abban az esetben érdekel...
anno még réges régen hordtam oda hozzád párszor castrol olajat
Van gyári kawa olajam 10w40 10w50 . Adatlap!
Ettől félek én is.

Párban raknám fel és újat, de a 70ezres ára elbizonytalanít.
Ha augusztusra lerúgom akkor az szopó. 2ct miatt hitegetem magam, hogy nem fog az elkopni hamar :-)
Járunk túrázni, néha néha pályára is. legjobb volna 2 gumiszett.

Most bridgestone BT016pro van. ( csak hátul ) Ez eddig bevált túrán is és pályán is. Szerintem 10 ezer km-et megfutok egy szezonban.

Esetleg BT016pro vagy pilot power 2ct?
Pacsi!
Nekem még a 600-ason régen volt power pure elöl, szerettem, jó gumi volt. Mondjuk jó hamar el is fogyott. Utcán, pályán megállja a helyét.
Michelin Power Pure gumit használt már valaki?
Motul 5100 10w40 vagy 10w50
7100 10w40
Sziasztok!

Z 750-be a 2007-es félébe ki milyen olajat ajánl? Repsol racing volt benne legutóbb...
így a képen tűnik nekem furának de lehet , hogy csak azért mert nagyon fehérlik a fekete motoron

nekem rizoma tartó van és lámpába integrált index

hozzászoktam már, hogy lábbal jelzek és jobban oda figyelek az emberekre, a ktm en nem volt index
Így van. nálam is marad a gyári
Lehet perverz vagyok, de nekem semmi bajom nincs a gyári indexxel, főleg így, hogy jócskán beljebb is kerültek a gyári megoldáshoz képest. (jelzem 3 pozícióban állítható) Ezek a mini LED-es mókák mutatósak, oké...de hogy látszani se látszanak az is tuti. Nem vagyok biztonság mániás félre ne értsetek, de tömött városi forgalomban nem árt ha látják, ha indexelsz :)
28ezer pénz postával. (prizma + konzolja, összes csavar, ledes rendszám világítás is tartozik hozzá)
hasonló mint a rizoma , csak azok a buta nay indexek nem kellenének oda