Eladó 2 pár fék és kuplung kar.2500 Ft/pár + a postát Te állod. A fekete (utángyártott) picit sérült, de jelentéktelen az alu színű a gyári kar. (sikerült elcsúsznom a motorral és a vége leért egy kicsit, lefényképezem ha szeretnéd)
Illetve van egy ilyen műanyag takaró a fejidomhoz. Az egyik "lába" hiányzik. Egyébként jó állapotnak örvend.
Fellül ducati főhenger van alul meg egy ilyen kis univerzális szar amiből kijön egy kis rudazat aminek a végén munka henger van és az huzza a kart a blokkon.
Majd csinálok róla képet. Nem tudom mi értelme mert nem érzem puhábbnak, mint a bowdenest, de lehet csak felső részt kellene nagyobbra cserélni és jó lenne
Sziasztok! Szeretnék segjtséget kérni tőletek nekem van egy GTR 1400-asom 2008-as évjárat és szeretnék rá bukógombát. A gyárit találtam de az piszkos drága van valakinek valami ötlete illetve esetleg honnan érdemes rendelni gyárit mert itthon nagyon drága.
Köszi:)
Arra tippelek, hogy egy testvezetéket nem tettél vissza. Méghozzá azt, amelyik a termosztát tetején volt...
Ellenőrizd le ezt is. Illetve ha széthúzgáltad a a gyertyapipák vezetékeit is, azokat is ellenőrizd le.
Ha kellene gyertya tesztelni, tudok adni...
Igen, ki lehet otthon is ütni.
Az általam leírt második szervizmódba kell belépni, majd kuplung több mint 5 másodpercig behúz, majd elenged és gyújtás lekapcsolása nélkül(!) megismételni a 2-es szervizmódba való lépés procedúráját.
Itt is megjegyzem, hogy első szériás zééére vonatkozik ez.
Ez csak egy vezeték. Köteggel jön előre. teljesen szét lett szedve a fejidom. nem hiányzott sehonnan. meg le van dugózva és ponz olyan mint ami hátul van
Sajnos nem most csináltam a cserét, hanem pár hetem és voltam akkora hülye, hogy kidobtam a régi gyertyákat (dobozzal, blokkal együtt). Viszont mielőtt kicseréltem volna őket nézegettem, hogy a régi és új gyertya azonos-e, és rosszul emlékeztem mert a régiekről jött le az alátét, ezekről nem. Illetve amit írtatok weboldal az alapján ezek a gyertyák eredeti ngk-nak tűnnek. A régieket egy csepeli szervizben vettem, az újakat a kelomotornál.
Viszont ami látszik, hogy szerintem nincs szikra. A gyertyák tocsognak a tiszta benzinben.
A szervizkönyvben merre van az a rész, hogy mit kell csinálni a hibakód kiolvasásához? (nem találtam meg)
Ma eljutottam odáig, hogy lemérjem a fékcsöveket
Ezek nem hajszálpontos számok, de aránynak jó lesz:
Első főféktől a jobb első féknyeregig (fékcsővég tetejétől fékcsővégig): ~73cm
Jobb féknyeregtől a bal féknyeregig: ~50cm
Hátsó: ~47cm
Ha jó, és kell, akkor jelezz!
Üdv!