Hát ha nem egy baleset után akarnám összerakni akkor nekem a gyári is megfelelt volna az elvárásaimnak, a fékek kivételével.De mivel most olyan állapotban van inkább megpróbálom a lehető legkisebb összegből motorozhatóvá tenni a számomra.Szerintem már a 4 dugattyús féknyergekkel is sokkal jobb lesz nem beszélve az állítható fordított első telórol ami lehet már nem mai gyártmány de mégiscsak fordított!Képek természetesen lesznek majd!
Ja, a z750 gyari futomuvenel tenyleg barmi jobb. Sportmotoroknal nagy altalanossagban elmondhato hogy egyre jobbak a futomuvek, egyre konnyebbek is szoval en a leheto legujabb evjaratut szerelnem bele :)
amiket en anno fontosnak tartottam:
-futomu teljes allithatosaga
-radialis fekfelfogatas
-hullamos tarcsa (mert tetszik)
ezert kapott anno egy 2006os 636os futomuvet.
sok szerencset a te projektedhez, majd mutass kepeket :)
NAgyon szép a motorod,látom sok munka van benne.
A kérdésem a következő:mitől lett 152le?
a pc-t látom,hogy írtad,van benne gondolom hengerfej ,vezérműtengely módosítás,ezek hol készültek?
Gabi
Mi a baj a ZXR futóművével ?Csak mert az enyém is azt fogja megkapni részben, vagyis az elejét, de csak azért mert ez volt a legolcsóbb megoldás és a gyári futóműnél még ez is jobb!
Sziasztok!
Hétvégén rámoltam otthon, s megtaláltam kinyomtatva, bekötve a volt 2003-as Z1000-m komplett szervízleírását.
Ha valakit érdekel szóljon és viheti!
Én ezt értem és tiszteletbe is tartom! Ahhoz még nem kellene szétszedni,de te tudod! Nekem is ilyen van én is 3 éve csinosítgatom, megértelek! Nem tudod hol tudnék hozzájutni emberi áron?
Nekem 2005-ös z750s-em van. Ahhoz van "gyári" tartó is. Nekem semmi gondom nem volt vele eddig. (Esetleg annyi, hogy figyelni kell arra, hogy ne menj ész nélkül, és persze ha tele a doboz másként irányítható a motor.)
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata hátsó dobozzal? Érdemes rátenni? Esetleg örülnék ha képet tudnátok csatolni róla.
Ja és 07-09 Z1000 vagy 2006- Z750. Köszi!
Netalán, ha valakit érdekelne, holnap, jan.5-én a Shox-ban akciós: Kawasaki Z750/1000 LED hátsó lámpa (1db), ára:14 990 helyett 6990 Ft. http://www.shox.hu/content/nap...
Ne haragudj de a motort nem bontásra ítéltem. Amint a leírásból látod ez egy odabaszs motor és nem egy tucat amivel a Limepartin találkozhatsz.Ez a motor nem motor birtokló egyénnek való hanem valójában motorozni vágyónak.Ezzel nem fogyasztási versenyen kell indulni hanem a Horvát tengerparton büntetni és adrenalin bombával szétlőni az agyadat.A ráköltött összeg meghaladja a 1.5 milliót és 4 éves munkámat.
http://www.batszimotor.hu/inde...