Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Neked is Szomszéd!
gyári felszerelés?
Sziasztok!Hogy szerelik be a gps töltőt a kawasaki z1000 2012 motorba?Hol vezetik el a kábeleket az aksihoz?Valaki tudna erről valamit megköszönném!
Ezzel csak az a baj hogy ezt még a dmc korszakból visszamaradt atkás maradék
Hali!
ZX6R topicba kawaruházat akció! 51597 hsz-től!
Sziasztok!

Gyári Kawasaki alkatrészek, kiegészítők beszerzését vállaljuk kedvezményes áron!
Szervizelésben,biztosítás ügyintézésben segítünk!
Elérhetőségünk adatlapon megtalálható!
ha az angol postat hasznalod akkor fugg erteketol is de kb 40 fontnal kezdodik az 5kg os csomag.

van sok magyar ceg aki haztol hazig szallit a ket orszag kozott, ott meguszhatod 30bol is.

link pl meg meg jo sok van....
Hali Steve!
Angliából Budapestre mennyibe kerül 1 csomag postázása 2-5 kg.
Köszi!
És ezen felül okoz valami problémát?
Typalko, a Z750 ECO 12200-nál szabályoz le, a Z1000 ECU pedig 11200-nál
Kingmidias szerint is többet forgott. 10 percig volt benne a motoromban nem emlékszem a pontos értékekre.
Szia! már nagyon rég nincs meg a moci! tankbőrt szerintem keresgélj a neten!
750-es elektronikával miért forogna többet?
Nem ugyanannál a fordulatnál szabályoz?
Én úgy tudom 24.000 km-enként,
z1000 ben szelephézagot milyen időközönként kell ellenőrizni?
heló! Láttam a képeid közt,hogy van a mocidon tankbőr, nöem tudnál segíteni abban,hogy hol tudnék beszerezni egy ilyet én is?
köszi előre is!
Hello Mindenki!Valaki ajánlott 2004-es Z750-hez fékkart de már egy pár hónapja is volt talán?!Érdekelne olcsón ha van valakinek "gyári".
Akkor biztosan tuningolt volt mind a 4 használt zx9-em is azért ment jobban
Ha majd 400m-en fut egy 10,0-ás időt elhiszem a 152 lóerőt
Én már ültem valós 150 lóerős motoron, össze tudom hasonlítani adjátok ide egy körre a tuning 750-est
Az látod lehetséges.
Sedu azt írta, hogy hiába tuningolta a Z1000-et nem ment úgy mint a ZX-9R. Na most az általam linkelt példa mutatja, hogy simán fel lehet húzni arra a szintre azt a motort. Ennyit akartam mondani.
elbeszélünk egymás mellett:)
A tárgyalt Z750 egy erősen tuningolt motor ergo miért beszélnénk a szériáról?
Nem stock motorok de a leggyengébb is 140 paci tehát ez bizonyíték arra, hogy a ZX-9R teljesítménye elérhető az első szériás Z1000-el is. És mivel nagyobb a köbcenti így rugalmasabbnak is kellene lennie.