Ha valakinek a kipuff leömlői mocskosak, annak jó szívvel ajánlom ezt a terméket.
A Bandit fórumban sokan tesztelték. http://www.darazsgarazs.hu/hir...
Tudom, ráadásul mi ismerjük egymást személyesen is
Nem lehet csodát tenni egy lebutított motorral. Picit jobban emeli az elejét megtuningolva, de nem lesz belőle sportmotor. Bár a cbr929-nél így is erősebb volt
Tudtam hogy számíthatok rád
Nagyon sok volt a Z-nél a szűk keresztmetszet. Akinek odaadtam az odáig volt érte, hogy mennyire megy, nekem kevés volt, eladtam. Bosszantott, hogy alig tudtam lehagyni autópályán a Leon CUPRA R-t, közben a sokkal régebbi zx9-cel igazi sportautók is csak mentek összefele a tükörben
A Z a gyári szívósorral még mindig nem lesz ettől a pár felsorolt tuningtól 152 lovas.
Feltöltve lehet 200 lóerő feletti gépet is csinálni belőle, de az már egy új motor ára. kedvencem
nem a végsebesség volt a lényeg, hanem a z rövidebb áttétel ellenére is rosszabbul gyorsult 6.-ikban mondjuk 100-nál ahol a légellenállás nem sokat számít még.
Próbáltam Z750 elektronikával is, azzal tovább forgott, de nem volt erősebb.
Én Z1000-ből indultam ki eleve. Kapott kompresszió növelést, 9-es tengelyeket, 4:1 rendszert, légszűrőház módosítva lett, zx10 injektorok (később gyári vissza), zx10 szívósor, elől -1 áttétel módosítás, mégsem ment úgy, mint egy széria zx9, ami 140 paci. A valós végsebessége 250 körül volt, a zx9-nek (2001) 280.
Azért nem jó a zx9 motor a Z-be, mert nincs hely a légszűrőháznak.
Már megvolt hozzá a kompresszor is, de az már nem került fel rá. Ráfizettem egy K6 1000-re és azt már nem kellett tuningolni
A végén már lehetett vele pályán is karistolni, az én bénaságommal 2:10-et ment a Hringen. A ZX10 futómű utcára kicsit kemény volt, de a fékje legalább jó lett. A lendkerék könnyítés nekem nagyon bejött, fickósabb lett tőle, és elmúlt a rezgés 130 körül.
Lehet sokat reszelni, de olcsóbb venni más erősebb motort. Még mindig azt érzem hogy a 152 ló az mese.
Az a B inkább G lehetett és a motor tartó az inkább a váltót és legfőképp a difit ette.
Gyakorlatilag ledarálja a fogakat a diferenciálműben ha nem spéci.
a B astra az milyen autó,én úgy tudom F-el kezdődött jó kis drift autó lehet első kerék hajtással
Na de nem kötekszem,én is tunningpárti vagyok,az RSV-re is 3 hónapja folyamatosan veszem az e-bayről a kiegészítőket
a tunning az tunning...nekem a munkábajárós autóm egy C combo ,1,7 isuzu td,gyárilag 67 le.Került bele UNI chip,Garret Gt30 turbó,nagy intercooler,dupla olajhűtő:lett belőle 115 le...az 5 literes fogyiból 8 lett,de nem lehet összehasonlítani a régi kia ceed-emmel,ami szintén 115 le volt...Olyat basz,hogy beszarás,4.ben elforgatja a kereket,az érdin kiakasztom az órát vele
Vehettem volna eleve 130le-s autót is,de az érzés nem ugyanaz...
Mondjuk erősen az élettartam rovására is megy,az biztos,30.000-et mentem vele idáig,de nyírja a futóművet,kuplungot,egyenetlen az alapjárat,füstöl,mint a barom,és most van a blokkban 130e...Szerintem még van neki hátra egy 30as,aztán lehet felújítani.Fater az isuzu astrájával 600e-nél jár és patika
a tuning topiknak Fektitibi gratula szép munka
gab200nak csak annyit hova lenne az izgalom ha minden készen lenne és a szádba repülne
van 1 haverom aki 1.8-as B astrából csinált egy utcai drift/drag autót,
de nem csak olyan himi-humit, komplett motor, váltó, gyújtás (elektronikával), futómű, fékek, kipufogó rendszer, nitro, és vagy 300-400kg-ot kibaszott a kaszniból is, és tuti elfelejtettem ezt azt, ezt kb 2 év alatt sk csinálta benne volt tuti 1-2 millába+ a kocsi, persze mondhatnám faszér nem vett egy Subaru imprezát oszt meg is vagyunk, de bakker minden pillanatát élvezte a szerelésnek, és még én is röhögtem amikor a 3literes Audik, BMWk gazdái ütötték a kormányt
Hát csak ennyi?Ez tök jó!Azért hogy ne csak titok vegyen körül elárulom még a tankot is szétvágtuk!Hogy miért a neten mint vala írtátok minden le van írva.A futómű átépítéshez is csak egy villáskulcs készlet és lego tudás szükséges.
Én ha első szériás Z750-ent akarnék komolyan tuningolni akkor ZX-9R blokkot keresnék hozzá nem Z1000-et. Mind a kettőnek az az alapja és az gyárilag tudja a 140 pacit. Kis furkálás, hengerfejcsere és van egy tuning ZX-9R-ed Z750 külsővel.
Gondolom én!
Ago-nal ha megnezed a loero ranglistat, akkor egy sima PC-zett Z1000 az olyan 139-141LE kornyeken van. Arra meg 10-et annyira nem nagy ordongosseg ravarazsolni.
egy Pc alapból nem hoz ennyit:légszűrö+légszűrőház+rendszer+pc