Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az alsó radiális fék nekem többet jelentett fékerőben, mint a radiális (felső) főfékhenger. A végén a gyári főfékhengerrel adtam el a motort, utcára az volt a legjobb.
szaszaboy... Jelcsát próbáltad már?

http://www.kepesmotor.hu/idomo...

A képen ugyan csak balos tükrök vannak, de hátha van neki egy jobbos is valahol elfekvőben.
Keresek Z750/1000 2007-2008-as évjárathoz tükröt párban használtat, akinek van eladó az kérem keressen.
egy akuert nem erdemes heti egy beindittassal koptatni a motort ilyen hidegbe...
Hacsak nincsen radialis feknyerged akkor a radialis fofekhengerrel nem hiszem h sokkal elorebb leszel. Inkabb azt csereld elotte bar az egy kicsit nagyobb koltseg. Kerdezd csak Sedut h az o setupjaban mekkorat fogott a radialis nyereg a hagyomanyos fofekhengerrel. A ZX636 fofekhengere egyebkent 19 mm-es.
vki nem tudja mekkora az első főfék dugattyú mérete a Z1000-en?

gondolkodóba estem, hogy ha már fékcsövet cserélek akkor nem e kéne vmi radiális felsőt feltenni...

vélemények?
természetesen addig járatom amíg bekapcsol a venti (10-15 perc).
nálam 3-4 fok körül van a garázsban...
Én október végén elraktam és azóta nem indítottam el.
Aki benne maradt.

Bár ahol az enyém van ott +10 fok van fixen.
Vasárnap rámértem 12.5 valamennyi volt benne.
Rádugtam egy fél órára a töltőre 12.74en van.

Ha hidegben van akkor vedd ki mindenképpen.
A kipufogóba kicsapódik a pára és utána szépen vissza párolog a szelepekhez.Ha beindítod járasd legalább addig,hogy a ventilátor bekapcsoljon és ne alapjáraton.
A heti egy beinditas szerintem a legrosszabb, amit a motorral tehetsz.

Ha beinditod, akkor illene addig jaratni, hogy az aksiba visszatoltse legalabb a beinditas miatt kivett kraftot. Arrol mar nem is beszelve, hogy a blokkot legjobban a hideginditas amortizalja.
atom 87

te hogy raktad el télre a mocit? muszály kivenni az aksit, vagy elég ha heti egyszer beindítom....
Köszi a részletes választ atom87 :)

Amint 14-15 fok körül lesz az idő mehetünk :D
az utolsó kérdést én is felteszem magamnak minden nap... viszont ha csak nem láncoljuk meg a motort akkor még egy ideig pihennie kell
Jéé egy újabb környékbéli márka és típus társ :D

Amúgy:
-a termosztát 55°C alatt zár
-a termosztát 58 ∼ 62°C közt nyit
-95∼101°C közt indul a hűtőventilátor
-115°C felett le kell állítani... :(

Az optimális üzemi hőmérséklet 80-90°C fok körül van(motor körül lévő vízköpeny hőmérséklete!), ezt hivatott szolgálni a termosztát, ez tartja a blokk körül lévő vízköpenyt kb ezen a szinten.
Hidegben tökéletesen látszik a termosztát működése, mivel a hűtővíz kb 65-67 fok körül mozog(a termosztát radiátor felöli oldalán mérve ), ami pont a termosztát a nyitási zárási tartomány közelében van -- nem nagyon van nyitott állapotban a termosztát

jajj de hosszú lett

Ez a 2004-2006-os modellekre vonatkozik.

Mikor gurulunk?
Z-nek 62fokon nyit.
Én csak tájékoztatásul írtam.
azért írtam, hogy álltalában, függ attól is hogy hány fokon nyit a termosztát

de akkor úgy pontosabb a megfogalmazás, hogy 90 fok körül
A Suzukim meg a Kawasakijaim is szögegyenesen állnak/tak 86 fokon normális időjárási viszonyok és haladást feltételezve.
álltalában minden motornak 90 fok az üzemi hőmérséklete

a gomba változó, de 105 fok körül kapcsol be,
köszi a választ:)
nekem 2007es van de ha most mennék akkor nagyon 60-65fok lenne csak. nyáron 80körül mozog. +-10fok. Ha tötyörgés van akkor beindul a venti.
Venti 105körül kapcsol.
aqoudand,

A kérdésed most az, hoyg mi az üzemi hőmérséklete (?!) vagy hogy mikor kapcsol be a venti?!

Nem is tudom, hoyg van-e olyan motornál, hoyg "üzemi" hőmérséklet?!
Az a jó, ha 80 fok körül lenne mindig.... de ha jól emlékszem, akkor 102-104-nél kapcsol be a venti....
Sziasztok Sporttársak!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy mennyi az üzemi hőmérséklete egy 2005-ös z750-nek?
Most vettem meg z ügynökömet és 96 foknál nem kapcsolt be a hűtése...
Köszi a választ,
Habo
Külön vettem a luisba?Itt kin elég drágán dolgoznak ezek a szemetek de ha nem lesz más velük kell megcsináltatnom!Sehol nem találok a neten leírást hogy hogyan és hol vezetik el a kábeleket!
Szia!

Már le is adtam a megrendelést!

Köszönöm előre is