új még, azt le se birsz róla szállni, de legalább van okod mosni + polirozni. Szolj ha segiteni kell a km-t szaporitani ... megyek.(vagy hozzd az utca végére)
én pénteken mentem vele ( először mióta megvan) rohad egy kis dög ez a Z, csak úgy viteti magát mindenhova észre se vettem és itt a város és környékén bele csavartam 200km-t
Köszi szépen a tanácsokat, megfogadom :)
Néztem barracuda rendszámtartót, lényegesen drágább de azért az már jobbnak tűnik. Kipuff dobnak a mivv suonot néztem ki, arról vélemény?
Egyébként itt szinte végig sütött a nap délután 4-kor jött meg az eső :/
Szerencsés
Ott nem volt eső? Amúgy gratula az új vashoz, tényleg sok melód lesz vele, mert látom teljesen gyári.
A rendszámtáblatartó amit néztél drága és szar is, mert csak úgy lehet felfogatni a rendszámot, hogy a világítás belelóg. A ledes indexet én elfelejteném, mert balesetveszélyes napsütésben nem látni semmit inkább fehér búrát vagy z 750R indexet ahogyan én is tettem.
Pár apró dolog és máris egy fasza, biztonságos gépet birtokolhatsz. Csere(zx6-zx10 hátsó rugóstag, légszűrő, bukógomba, zx6-zx10 eső telószárak, radiális fékkel, fém fékcső,lánckerék áttétel modosítás)
Csinosításképpen, hátsó sárvédő, rendszámtartó, kis vagy nagy plexi, indexek, rövid fék-kuplung karok, hasidom 750 vagy 1000, igény szerint fokozatkijelző, szivargyujtó (gps).Röviden ennyi, de még lehet fokozni
Igen váltottam motort, a haverom meg átvette tőlem a z-t.
A tükör azóta üveg nélkül van. Azt hiszem azt mondta a haverom, h nem lehetne normálisan belerakni a műanyag mögé, csak sziloval az pedig elengedné idővel. Vagy valami ilyesmit mondott nekem. De már megbékélt a kis tükrökkel. És ne emészd magad miatta, majd ha járok feléd meghívsz egy kólára
Berger köszi az infót nagyon
pontosan nem emlékszem hogy hány kilcsit mentem el velük de talán 10ekm belement a hátsóba és sztem jól is tapadt
Lehet még kapni ilyen tipusú gummát?
Én hívtalak 6 fele, sajnos addig meloztam. Meg tudnád mérni őket mekkora a vastagságuk? Esetleg egy képet küldenél a mirko.vajnai@freemail.hu-ra, ha nem gond?
Valaki eddig már meg tudta esetleg oldani, hogy oldaldobozt tegyen a 2007 utáni Z750-re konzollal mindennel?