Szelephezagot ha jol emlekszem a szervizkonyv 24000 kilometerenkent irja.
Szinkront illik minden szelephezag allitassal egyutt nezetni, de ha dupla ilyen gyakorisaggal meg van nezve, attol sem lesz baja. Ehhez nem kell tulzottan szetbontani a motort egy szelephezaggal ellentetben.
Nemtom pontosan mikor rendelte meg, amikor megkapta az utalást a számlájára vagy esetleg már előtte kicsivel, de kb 2 hét az egész, a posta is hamar ittvan, pénteken adta fel hétfőn itt volt. De nagyon tetszik, így felrakva azt mondom nem is szabadna senkinek a csúf, hosszú gyári karokkal mászkálnia, az nem illik egy ilyen stílusú motorhoz.. persze a pénz nagy úr, de megéri, menni is sokkal jobb érzés vele így :)
az enyémnek most csak céges motorja van
egyszer elhívott egy túrára, elég veszett tempóban ment a csapat a második pihinél szóltam a spanomnak kikéne valamit találni mert így kilőnek a sorból, erre kurva nagy röhögés akkor derült ki hogy rajtam kívül szinte mindenki motoros rendőr volt
Szia. Jog szerint lentebb kell állnia. Keress rá a neten, pontosan meg van határozva a dőlésszög.
Viszont. Én is felhajtott/ülés alá hajtott táblával járok kb 4 éve és még senki sem szólt érte. Jó mondjuk 1-2 alkalommal volt olyan pesten, hogy benzinkúton álltam meg tankolni meg a rendőrautó is. Volt, hogy gyorsan lehajtottam, de volt amikor szartam rá, mert épp éreztem a borntobefree feelinget és úgyhagytam, nem szóltak érte. Rendőre válogatja.
Amúgy vasárnap találkoztunk egy Z-vel, Füred előtt, Tihany felé ment és mi is, nemsokkal később szemből jött visszafelé Tihanynál, esetleg magára ismer valaki? :)
Szia, igen, jó, nekem tegnap jött meg, pont tőle (képesmotoron hirdet egy gyerek) rendeltem ugyanilyen karokat, amikor rendelsz meg kell adni a motor típusát és olyan karokat hoznak, 12k egy pár amúgy és jó minőségű, nem kínai, USA-ból rendelik. 2 perc alatt átszerelhető. jah és rövidet (2 ujjas) rendelj, nagyon jól néz ki a mocin!
Elugrottam kiskunhalasra...
Egyébként kész lett az új rendszámtartó ( házi, saválló lemezből ahogy ajánlottátok), szerintetek jó a rendszámtartó szöge vagy lejjebb kellene hajtani? Nem esne jól ha a rendőr elkezdene kötekedni
Szinkront illik minden szelephezag allitassal egyutt nezetni, de ha dupla ilyen gyakorisaggal meg van nezve, attol sem lesz baja. Ehhez nem kell tulzottan szetbontani a motort egy szelephezaggal ellentetben.