Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szelephezagot ha jol emlekszem a szervizkonyv 24000 kilometerenkent irja.

Szinkront illik minden szelephezag allitassal egyutt nezetni, de ha dupla ilyen gyakorisaggal meg van nezve, attol sem lesz baja. Ehhez nem kell tulzottan szetbontani a motort egy szelephezaggal ellentetben.
Sziasztok!

Z750-en (2004-es) hány km-enként kell szelephézagot állítani?
Ezen kívül kell valami szinkront állítani a hengerek között? (most 26500km van benne)

Üdv,
Csuszka
Na tettem fel pár képet, ma csináltam őket, van a karról is.
Mi megyünk március 23-án hungexpora!
lőj fel egy képet róla
Nemtom pontosan mikor rendelte meg, amikor megkapta az utalást a számlájára vagy esetleg már előtte kicsivel, de kb 2 hét az egész, a posta is hamar ittvan, pénteken adta fel hétfőn itt volt. De nagyon tetszik, így felrakva azt mondom nem is szabadna senkinek a csúf, hosszú gyári karokkal mászkálnia, az nem illik egy ilyen stílusú motorhoz.. persze a pénz nagy úr, de megéri, menni is sokkal jobb érzés vele így :)
Köszi igen Ő az,akkor rendelni fogok én is,neked mennyi idő alatt jött meg ?
Szia, 12000 lenne,párban.
Szia NE Parázz Enyém is Így áll
elég ügyesek motoros zsekák.

bár csak az autós társaik csak fele annyira lennének képzettek

az enyémnek most csak céges motorja van
egyszer elhívott egy túrára, elég veszett tempóban ment a csapat a második pihinél szóltam a spanomnak kikéne valamit találni mert így kilőnek a sorból, erre kurva nagy röhögés akkor derült ki hogy rajtam kívül szinte mindenki motoros rendőr volt
Az én rendőr haverom. balról a másodiklink
hi
a puding próbája az evés
szerintem határ eset, kb ilyen az enyém eddig még senki nem szólt,
sőt van rendőr haverom ő sem mondta hogy gáz lenne
Kiállításra megy mindenki?
Szia. Jog szerint lentebb kell állnia. Keress rá a neten, pontosan meg van határozva a dőlésszög.
Viszont. Én is felhajtott/ülés alá hajtott táblával járok kb 4 éve és még senki sem szólt érte. Jó mondjuk 1-2 alkalommal volt olyan pesten, hogy benzinkúton álltam meg tankolni meg a rendőrautó is. Volt, hogy gyorsan lehajtottam, de volt amikor szartam rá, mert épp éreztem a borntobefree feelinget és úgyhagytam, nem szóltak érte. Rendőre válogatja.
Amúgy vasárnap találkoztunk egy Z-vel, Füred előtt, Tihany felé ment és mi is, nemsokkal később szemből jött visszafelé Tihanynál, esetleg magára ismer valaki? :)
Szia, igen, jó, nekem tegnap jött meg, pont tőle (képesmotoron hirdet egy gyerek) rendeltem ugyanilyen karokat, amikor rendelsz meg kell adni a motor típusát és olyan karokat hoznak, 12k egy pár amúgy és jó minőségű, nem kínai, USA-ból rendelik. 2 perc alatt átszerelhető. jah és rövidet (2 ujjas) rendelj, nagyon jól néz ki a mocin!
szerintem jó.

mennyi pénz?
hát ha a néni is lenne akkor csak csorogna a nyála :P
akkor mit szólna ha így lenne megoldva :D
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/...
még fentebb fentebb... :) Am szólni fog :) és lentebb "kellene" :)
Elugrottam kiskunhalasra...
Egyébként kész lett az új rendszámtartó ( házi, saválló lemezből ahogy ajánlottátok), szerintetek jó a rendszámtartó szöge vagy lejjebb kellene hajtani? Nem esne jól ha a rendőr elkezdene kötekedni
Sziasztok.
Valaki tudna nekem segíteni hogy ezek a karok jók lennének e egy 2007 es 1000 esre ? mert én így képről nem nagyon vágom.
Szentesi csapat milyen? Volt már náluk valaki?
Kawasaki akció, és kaptam is tőlük egy emailt, hogy ennyi.