Sziasztok. Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Olajcsere előtt állok (z 1000 2005-ös) idáig 10w40 Castrolt használtam de most áttérnék én is a Motulra. Az lenne a kérdésem hogy melyiket és hol lenne érdemes megvenni. A Válaszokat előre is köszönöm.
Nekem regebbi van, de 7 alatt nem jottem ki. Kiveve egyszer mikor a kuplungom csuszott es meg volt hazaig 800km. Elozgettem, de nagyon fincsi gazadasokkal kijott 5 - 5.5l
Üdv!
Valakinek Z1000 táplálkozását illetően nincs adata? Tavaly szezon végén hoztam el, nem sokat mentem vele, most tekertem egy kört és fél tank benzint úgy elnyelt, hogy csak pislogtam. Mire számítsak? 7-8?
Minden hivatalos kawasakiszervízben tavaszi olajcsere 9999,- ért csak kawasakiknak! Motul 5100 10w40 + gyári olajszűrő + munkadíj
http://www.gridgirls.hu/juhasz...
Köszönöm még egyszer.
Erkel u. 2 szám (Progresszív nyomda)
Napközben 8-4 ig itt vagyok, ezért kértem ide.
Nem kaptad meg mert a fútár nem talált! és megadtam számot amit adtál B.csba Erkel F 20-229-2858 ?
( 20.-át írtál, ha jól emlékszem.)
nem veszi észre az ember, hogy mennyit ment mert csak úgy viteti magát a motor
Valakinek Z1000 táplálkozását illetően nincs adata? Tavaly szezon végén hoztam el, nem sokat mentem vele, most tekertem egy kört és fél tank benzint úgy elnyelt, hogy csak pislogtam. Mire számítsak? 7-8?
amúgy 2 napja már mentem egy karikát és azóta nembírok magammal :DD
Talán már olvassa.
Sparnál egy szendvicset ettem a sarkon közben 3 motoros és 1 quad is elment a főúton
Ma dél körül Lajosmizsén fekete Z-750 07'
Valaki magára ismer