FIGU !
Most per pillanata van még 2 mellette . egy 2007-es fekete,azt most hírdetem(950-ért a használta autón) meg van egy fehér 2010-es,az marad elvileg.
Lakásvásárlás miatt kell a motor ára...
ma rakok fel képeket !
Ha valakit érdekel, akkor még karácsonyig kerek 1 gurigáért el lehet vinni...
Sziasztok!Van egy 2008-as z750-em, egy esés után szeretném beindítani de csak a borulásérzékelőtől jön kerregő hang és nem indítja a motort.Fi nem világít, szerintetek mi lehet a gond?
Sziasztok,
Garázskisöprés keretében találtam a rég eladott, Z750 hez egyik fórumos által gyártott üvegszálas hátsó sárvédő + láncvédőt üvegszálból fényezetlenül. Próbáltam anno felrakni, de 190 es gumira nem ment fel, aztán végül eladtam a vasat, de gyári mérettel nem lesz gond. Persze lehet rajta faragni mert üvegszál, de ezt rábíznám az új gazdájára. Most találtam meg, kikiáltási ára legyen baráti 5000 Ft. Bp. en átvehető.
1000-es blokk, ninja futómű elöl-hátul, ninja felnik elöl hátul, fékrendszer elöl ninja radiális, 2008-as Z1000 fejidom, indexes oldalidom , hasidom, akra leömlősor gyári,átalakított végdobbal, újabb tükrök, hátul integrált indexes,sötétített hátsó lámpa, minden alu konzol feketére festve, géles Bagster ülés és a fasz tudja még ,hogy mi minden van rajta benne...
hülye kérdés, de hol/hogyan kell nyitni a hátsó ülést? kerestem forgattam mindent de nem jöttem még rá.