Persze, ez most egy szervezett túra, de szervezetlenül meg lehet jönni akármikor. Klassz motoros útvonalak vannak a környéken, bár egy kicsit esősebb az időjárás mint kéne.
Szia Csutka!
Bocs a szives invitálást el is felejtettem , sajna biztos nem érek rá /vizsga időszak, + diploma/ . De bízzom benne lesz még alkalom a közös motorozásra, és Z talira .
Hali FIGU
Helló!
Persze használtam én is robogót ,sajátom sose volt , ha csak a "Panni" nem számít annak. Mer ven 1, kissé szétszedve . /Magyar gyártmány, 1958-as, 50-es kismotor, kézi váltó, stb/
De szerintem semmire se jók, olyanok mint az automata /hülye gyerek/ fényképezők , lehet vele fényképezni olyan is. Ismeritek? kinyitod a "kici ablakot" oszt nyomod a gombot.
Például a pizza futárok zöme robogózik, de egy TTR-250es enduró sokkal használhatóbb /még hóban is/ nem hogy a városban, és kevesebbet is fogyaszt. Próbálj meg robival patkára fel le menni, és nem szórakozásból hanem muszájból ha a kocsog letol az útról .
Ha még is elesel, és annyira dühös vagy hogy félóráig ugrálsz a motoron , akkor is csak 15-20 ropi a kár max.
Végül, a valamire való MOTOR gyárak nem is gyártanak hokedlit motorra , pl: KAWA.
Természetesen tiszteletbe tartok mindenkit aki 2 keréken gurul, nem is fikázom le ha Babettával jön motoros találkozóra, sőt "isten hozott testvér".
Mint már írtam nem a motor tesz volakit MOTOROSSÁ.
Csákó FIGU
Valakit esetleg érdekel egy túra júni 5-8 között Németország túlsó felében? Hát épp nincs közel, de klassz utak vannak erre, meg a Nürburgring, meg jó sör, meg miegymás. Csak azért kérdem, mert én 100% megyek.
He-he, na azért egy robesz is tekinthető talán motornak, én is most szereztem egy 50-es Runnert, Pestre tök jó lesz. Szerintem nekem a robogózás valamiféle, a motorozás okozta nagyzolási hóbort kompenzálása lehet, mert az ER-6 mellé keewayt vettem, a kisZ mellé Gilerát... Mondjuk ez azt is mutatja, hogy képes vagyok a fejlődésre. Egy jó kis robeszt hóban is lehet nyúzni... Én robesszel is automatikusan köszönök mindenkinek, és kisült, hogy a robogósok "amúgy" visszaintenek... Nahát. A gixxercsopper1 meg úgyse soha...
Na de azért az alkoholmentes sör még odébb van, és a guminő is pláne felejtős...
Szasztok!
Én még a motoros rendőröknek is intek , eddig csak azt tapasztaltam h a robogósok
nem szeretnek köszönni , de őket nem is tartom motorosnak
/hokedlin motorozni, ki hallott ilyen hülyeséget /. Persze, persze biztos van kivétel, meg jó arc a robogósok között is, de olyan a robogó mint az alkohol mentes sör, és ezt jól jegyezzétek meg:
ONNAN MÁR CSAK 1 LÉPÉS A GUMINŐ .
Ha meg nem köszönnek hát úgy kell csinálni mint a kisgyerekekkel, JÓ NAGYOT kell köszönni , és majd megtanulja .
Különben a Nagyapám aszonta " nem akkor vagy paraszt ha ráköszönsz 1 ismeretlenre, hanem ha nem fogadod a köszönését" .
Csá FIGU
Majd én biccentek, sőt kezet is rázok, és még sörözünk is együtt ha lesz többnapos motoros találkozó. Megismersz, mert olyankor a kicsiZ színű űrhajós sisakomat veszem fel.
Knapet!
Nehogy a szívedre vedd... Egyre több ilyennel találkozni. Nekem tavaj rengeteg ilyenbe volt részem (detto az Andrássy út és környékén) és sajnos már úgy tudok örülni annak, hogy van aki visszaint, mint majom a farkának.
Csak tudnám mitől Kur*ult el így a motoros társadalom kis hazánk egyre nagyobb részén és hogy "ezek" mia frászért gondolják azt, hogy ami eddig volt azt ők most nagy közönnyel lenézik, mintha nem is lett volna...
Na mindegy, a lényeg, hogy jót mentél és egyben vagy... Egy nagy jégtömbe
Szasztok!
Ma én is kihasználtam a jóidőt. Miután reggel kihoztam a téli tárolásból, lefutottam pár autós kört a családdal és délután 3-tól mostanáig tekeregtem a kicsiZvel. 213 km... Nyammmiiiii... huuhhhh de hiányzott már. Rengeteg motorossal találkoztam. Viszont az nem tetszett, hogy a chopper-es emberkék még csak biccentés se meg semmi... faarc előre és tschá. Az Andrássy-n pedig volt 3 srác, szembe jöttek, a lámpánál szinte teljesen egymás mellett álltunk. Összenéztünk, én intettem és még annyi se, hogy kabbe vagy valami...
Azért mindent összevetve jóvótna!
üdv
knapet
Uhúúúúúú, napsütés, pöcc-röff, és végre vége a bejártásnak! Juj, már nagyon kellett a motorozás, most egy hétig megint kibírom valahogy... Bár ha holnap is marad a napsütés...
AGV Ti-Tech van nekem, de inkább csak dísznek, mert motorozni nem túl jó benne... Viszont gyönyörű... Hát lehet, hogy csak a Schuberthhez szokott fejem a kényes, de attól eltekintve, hogy nagyon huzatos, még gagyin is van összerakva...
Uuuh, jó az a Z-kawa bukó, teccik.
Nah, most ebből szűrd le melyik a legjobb... Ahányan vagyunk, úgyis annyiféle vélemény.
http://www.sportmotor.hu/motor...